Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| 77kraska | 132593 |
|
8.12.2015 8:54:40
nechci se pridavat do diskuse, ja dite doma neucim
ale 7kráska psala i do jinych diskusi a je to ponekud matouci, proto jsem si ji vsimla, jinak bych si ji nevsimla |
| Tragika | 61116 |
|
|
8.12.2015 0:53:46
Noemmi, nějak se v tvých dětech ztrácím.
Čtvrté, páté ?7 krásko, syn byl taky hodně pomalý. Dost jsem to přičítala CS, kterým píše. Psal doslova jako šnek. S nástupem do školy jsem se nestačila divit. On opravdu za den napíše tolik, co v DŠ napsal za měsíc. Přitom si nestěžuje, školu má rád a učitelé ho chválí. Opravdu se neboj, že by byl pomalý. |
| Tragika | 61116 |
|
|
8.12.2015 0:53:31
Noemmi, nějak se v tvých dětech ztrácím.
Čtvrté, páté ?7 krásko, syn byl taky hodně pomalý. Dost jsem to přičítala CS, kterým píše. Psal doslova jako šnek. S nástupem do školy jsem se nestačila divit. On opravdu za den napíše tolik, co v DŠ napsal za měsíc. Přitom si nestěžuje, školu má rád a učitelé ho chválí. Opravdu se neboj, že by byl pomalý. |
| noemmi | 66862 |
|
|
7.12.2015 21:56:20
77krásko, my tady 7krásku známe. Ty se sem chceš přidat do diskze?
7krásko, já osobně teda nevím s tou pomalostí. U nás je syn taky pomalý a já ho popoháním. Prvak jsem netrpělivá a druhak on pak dělá jednu stránku šíleně dlouho, protože kouká, co kde lítá. Ne tedy proto, že by přemýšlel a kontroloval, ale prostě proto, že dělá tisíc dalších věcí. Vlastně ne, nedělá tisíc dalších věcí. Spíš něco jako jeden komiks s garfieldem - "dokud tu bude blbo, budu do něj čumět". Není to jen v učení. A já zjišťuji, že vhodnou motivací a tréninkem se to dá hodně zlepšit. A někdy dojde i na to, že dělá i s těma stopkama (teda s minutníkem). Výrazně to zkracuje dobu koukání z okna a po sourozencích. U vás je to ale možná něco jiného. Jinak ale u nás je to teď bída. Přezkoušení máme v sobotu a vím, že máme slabé pololetí - krom matiky (tam jsme myslím trochu napřed), češtiny (tam jsme zase trochu napřeskáčku) a angličtiny (tam se neučí se mnou ale přes skype) toho děláme dost málo. Do soboty už to nedoženem, ale jsem už pět týdnů od porodu a začíná to být lepší. Tak snad. |
| 7kráska | 18433 |
|
|
7.12.2015 19:21:58
Teda 77krasko, to je divné, já mám ale tenhle nick už opravdu dlouho...
|
| 7kráska | 18433 |
|
|
7.12.2015 19:21:38
Asi ano, kdyby byl ve škole, musí se přizpůsobit. Když já jsem Kozoroh jak vyšitý, pořád výš a výš, zdolávat překážky, kopce a hory a občas mi nedochází, že moje dítě to může mít klidně jinak
Tak já se tedy uklidním a pojedeme dál svým tempem. |
| 77kraska | 132593 |
|
7.12.2015 9:23:11
dobry, tak budu psat pod nickem 77kraska
|
| 77kraska | 132593 |
|
7.12.2015 9:22:08
a hele, tady nekdo pise pod nickem 7kráska a ja to nejsem
|
| kotrmelka | 58142 |
|
|
7.12.2015 9:18:33
7krasko: opravdu si nedovedu představit,jak si doma budete znepříjemňovat učení tím, že budeš synka prudit stopkami v ruce a pobízet ho k větší rychlosti. K čemu jako, akorát vás to oba otráví. A já myslím,že pokud bude muset,tak se ve škole přizpůsobí i té rychlosti, pokud bude látku ovládat dobře (což asi ovládá vzhledem k známkám) Pak jsou děti s nějakým problémem (my máme třeba papír mimo jiné i na pomalost!! :( ...no a tyto děti nezrychlí nic.
Takže já bych byla v klidu, i kdyby měl ve škole ze začátku horší známky,tak co jako, až se adaptuje na nové podmínky, tak si je třeba zlepší (i kdyby ne,tak se také svět nezboří) Nelámala bych si s tím teďka hlavu. Na netu jsou třeba různé matematické nebo češtinářské hry na čas, tak bych třeba toto zkusila, ale výhradně jen formou hry, rozhodně bych to nezvolila jako každodenní součást učení. |
| 7kráska | 18433 |
|
|
7.12.2015 8:49:09
Fakticky můžu být v klidu? Děkuji za uklidnění, když já ale nevím....Jsem na prášky, že ve škole nebude synek stíhat, kdyby tam náhodou musel, což zákonitě povede ke špatným známkám. To mě teda dost stresuje, jeho přirozeně taky.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.