Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Tragika | 61116 |
|
|
6.12.2015 22:23:14
7 krásko, gratuluju. Jestliže má tvé ditko po dvou hodinovém zkoušení ve 3 třídě samé jedničky, hoď se do klidu. Na rychlost se vyprdni a nestresuj sebe, ani syna.
|
| 7kráska | 18433 |
|
|
4.12.2015 20:07:35
Ahoj všem, hlásím, že máme po přezkoušení, vypadá to zase na samé 1, tak mám radost. Připomínám, jsme 3. třída. Přezkoušení trvalo 2 hodiny, týkalo se M, ČJ, AJ a Prvouky. Pí učitelce jsme předložili výtvory z VV.
Dnes jsme měli čertí den, tak byl synek ve škole. Vrátil se s tím, že při zkoušení nemá dost času na rozmyšlenou (dostávali čertí úkoly), že při AJ mluví paní učitelka moc rychle a on jí nestíhá porozumět (Take the pen, look at me..., prostě povely), že počítali na rychlost a nešlo mu to, protože neměl čas si to zkontrolovat, že při čj neměl čas si po sobě přečíst vyjm. slova, zda je napsal dobře.... tak si tu lámu hlavu, jak to doma udělat, aby ve škole pak stíhal. Nějak mi uniká smysl té zběsilé rychlosti... |
| Ráchel, 3 děti | 76748 |
|
|
12.11.2015 22:32:47
Tragiko "Myslela jsem, že SŠ má denní a dálkové studium, nikoliv domácí školu."
To sis myslela správně, na SŠ ofiko povolené domácí vzdělávání není. Nicméně když je středoškolák na dálkovém studiu, tak to jako domácí škola vlastně funguje . Akorát teda moje dcera se ode mne učit nijak nehodlá, učí se prostě sama :) |
| Tragika | 61116 |
|
|
12.11.2015 10:58:42
Ráchel, děkuju za vysvětlení. Myslela jsem, že SŠ má denní a dálkové studium, nikoliv domácí školu .
Delete, přeju ti hodně sil . Člověk těžko dokáže odhadnout, co bude za měsíc, natož za rok. Taky bych před rokem nevěřila, že syn bude chodit v zahraničí do školy a k jednomu cizímu jazyku mu přibudou další dva. |
|
|
11.11.2015 21:49:46
bývají tam i různé tipy na víkendové akce, užitečné stránky a tak podobně
|
|
|
11.11.2015 21:49:14
Delete, vím o někom, kdo dělá domškolu a o vlastní škole do budoucna uvažuje... třeba byste mohli spojit síly...
|
| Delete | 8214 |
|
|
11.11.2015 19:01:21
Helčo,
však já vím, že se to dá. Pracuju rok a kousek po čtyřech letech doma . Před tím dva roky po sedmi letech .Ale je fakt, že ekonomická situace se změnila, před těmi cca osmi lety jsme měli příjem skoro dvojnásobný, co teď, a přitom výdaje byly nižší, přeci jen vše podražilo. No a tři puberťačky a čtvrtá na prahu puberty, velký barák (začíná nám být malý ), prostě situace už je jiná a taky to není jen o penězích. Já to doma špatně zvládám, i když teď s domškolou by to šlo lépe, ale pořád by dřív nebo později hrozilo, že se z toho zcvoknu.Do úvahy pořád přichází vlastní škola, ale sama to nedám...nejsem podnikavec a tahoun . |
| Helča + J+V+M | 110737 |
|
11.11.2015 18:53:36
Delete - to je mazec (jsem toto slovo slyšela nedávno od paní ve věku mé babičky ). Se omlouvám, příspěvek jsem myslela k povzbuzení. No asi to tak nevyznělo.(jako že se to dá, mám zkušenost, že spousta lidí se kolem nás diví, že vůbec máme na jídlo
) . |
| Delete | 8214 |
|
|
11.11.2015 16:15:07
Ráchel,
to já stejně nemůžu. Denně jsem ve škole 7:00 - 16:00 minimálně, často i déle. No a muž musí vydělávat, když můj plat nepokryje ani tu hypotéku . |
| Delete | 8214 |
|
|
11.11.2015 16:13:53
Helčo,
žili jsme tak dlouho, ale když máš skoro 20 tisíc hypotéku, tak je to dost problém . |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.