Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Helča + J+V+M | 110737 |
|
1.9.2015 11:55:16
Kotrmelko - češtinu jsme měli od Nové školy (kdysi manžel donesl ze školy). Matematiku jsme měli Frause (teď má kamarádka), ale mám jednu tuto (doufám někde) http://www.prometheus-nakl.cz/index.php?zobraz=detail&id_katalog=16# .
|
| kotrmelka | 58142 |
|
|
31.8.2015 22:31:52
Chtěla jsem se zeptat, nemá někdo náhodou k mání (půjčení či prodej) nějakou učebnici do češtiny pro 4.třídu? (krom Alteru a SPN) Škola poslala češtinu od Alteru a nějak si k ní nedokážu najít vztah (natož syn :)))
|
| kotrmelka | 58142 |
|
|
31.8.2015 22:29:18
věkem to není, prostě se dítě vzpírá učit něco, o co nemá zájem a na to,co by se učit opravdu chtělo,není čas. Zažívám to i já v Dš (syn řeší kolikrát opravdu zapeklité věci, na které není kapacita).
|
| 7kráska | 18433 |
|
|
31.8.2015 9:50:17
Nechci házet všechny školy do jednoho pytle, ale v globálu si myslím, že to tak je. Ve škole se dítě naučí to, co mu paní učitelka (pan učitel) sdělí. Víc nemusí. Odpovídá jí to u tabule a dostane známku. Informace navíc, které by dítě znalo, mu ve většině případů nejsou umožněny sdělit, protože na to prostě není čas.
Doma se dítě musí zapojovat, zjišťovat si informace, není omezeno v bádání, naopak, každé rozvinuté zjištění je chváleno...je na to čas. |
| andy06 | 46774 |
|
|
29.8.2015 13:27:19
jak na to? poradíte? pokazila škola přirozenou zvídavost? anebo je to věk? (9 let)
|
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
27.8.2015 15:37:09
Jéé, tady se to krásně rozjíždí. Já se tedy na "školu" už taky těším a už mám také v poznámkách pár nápadů, Elišky se raději neptám, a hodlám na to letos jít opravdu daleko víc nenápadně a unschoolingově. O prazdninách to také fungovalo krásně, jen musím vymyslet, jak to vše zaznamenávat pro přezkoušení. A taky mě těší, že se už krásně zapojuje náš prostřední čtyřleťák a tak mám vlastně školáky dva a jen jednoho záškodníka
![]() Tak všem přeji příjemný záčátek školního roku ![]() ![]() ![]() |
| Delete | 8214 |
|
|
25.8.2015 21:48:02
Jahalo,
no tak o pěnovém si můžu nechat jen zdát nebo si ho můžu koupit za své . Ale ani jsem nemyslela na hraní fotbalu v tělocvičně, spíš jako že ani v tělocvičně (v nářaďovně, v kumbálu) kopací míč není. Ta tělocvična ke škole nepatří, škola ji má jen pronajatou. |
| Jahala. | 89330 |
|
|
25.8.2015 21:21:31
U nás se v tělocvičně musí používat pěnový míč, teda i na druhým stupni. tu ránu, žeby kluci jsou tomu dát takovou sílu, že by to brankáře zabilo
![]() |
| Delete | 8214 |
|
|
25.8.2015 20:45:43
U nás se žádné těšení nekoná
. Ale prošel mi přes ředitele ten tělocvik , Takže si můžu holku občas vzít se čtvrťákama třeba na vybiku a tato informace ji tedy potěšila hodně. A ptala se mě, jestli budeme hrát i fotbal. Neměla jsem odvahu jí říct, že pokud je na škole nebo v tělocvičně kopací míč, tak se zatím neví kde . |
| kotrmelka | 58142 |
|
|
25.8.2015 20:20:20
nám učebnice prý poslali dnes, ještě je nemám :) ..ale čj by měla být od SPN, mat (alter),angl(Spn), Vlast a Přír. (nová škola - asi) je to 4 třída. Matiku od Alteru nebudeme používat zcela určitě, to ostatní uvidím až to uvidím :)
Zákolany u nás nehorozí,neboť jsou hrozně daleko :( Těší se vlastně vaše děti na školu? To moje ne (což mě trochu mrzí, neboť já se těším :)) |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.