Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| kotrmelka | 58142 |
|
|
11.5.2015 23:17:24
Delete: asi záleží na škole,ale hlavně na tom, jak dlouho to trvá poradně. Pokud škola přistoupí na dodání papíru z PPP zpětně,tak to může být i hned (někde stačí podepsané oskenovat a poslat,takže ani nemusíš osobně)
|
| kotrmelka | 58142 |
|
|
11.5.2015 23:14:54
Lili a vili je tuším pouze 1 a 2.třída,že? ..syn už bude po prázdninách ve 4. :)
Prodos znám, mám nějaké popsané sešity po synovcích doma, jako není špatný, ale my potřebujeme nějak pracovat s motivací, což v prodosu není. Syn totiž odmítá řešit nějaké sloupečky jen proto,že je to třeba vypočítat,ale pokud mu udělám pracovní list,že bude řešit nějakou šifru (příklady mohou být totožné jako ve sloupečku),tak to má vyřešeno hned. Ideálně,aby tajenka byla nějaký fotbalový klub ...ale dělat pracovní listy zabírá hrozně času, on by teda klidně řešil i vlastivědu nebo historii (právě ten didaktis nebo čtyřlístek to tak má vedeno),ale kupovat učebnice bez prohlídky se mi nechce (u nás není knihkupectví,které by mi umožnilo nakouknout) |
| Delete | 8214 |
|
|
11.5.2015 23:04:38
Ale že vám sem zase lezu. Jak rychle se dá začít učit doma od rozhodnutí se? Hlavně kolik času potřebuje člověk na formality?
|
| Delete | 8214 |
|
|
11.5.2015 23:03:02
Mně se líbí Lili a Vili, že mají propojené pracovní sešity a jedou tématicky...jedno téma se promítá do všech předmětů...budu teď podle toho učit poprvé (ne tedy doma), tak snad mě nezklame.
|
| Bodlík | 92333 |
|
|
11.5.2015 22:58:24
Kotrmelko, nám už mnoho let vyhovuje matematika od Prodosu. Jedu už s druhým dítkem.
|
| Tragika | 61116 |
|
|
10.5.2015 18:12:03
Kotrmelko, od nakl. Pansofia máme JČ i Matematiku.
|
| otevřená škola | 147283 |
|
|
9.5.2015 19:19:49
Milí rodiče, příznivci domácího vzdělávání. V neděli 31. května se na vás těšíme při přezkušování vašich dětí v ZŠ Doloplazy. Podrobné informace a časový harmonogram najdete každý v e-mailu. Základní škola Doloplazy, okres Olomouc, která spolupracuje s paní Kapicovou a Tůmovou (ADV), v současné době vzdělává přibližně 30 žáků IV, oblast Morava. Těšíme se na setkání v Doloplazích!
|
| kotrmelka | 58142 |
|
|
9.5.2015 13:02:53
Tragiko: no a ta matematika? taky máte od nkl. pansofia? nebo jen češtinu? My už nějak nestíháme probírat prostředí a zároveň procvičovat klasické počítání (výsledkem je,že syn neumí pořádně ani jedno)
Barbuschka: nejsem Noemmi,ale snad to nevadí :) Příručka do češtiny důležitá rozhodně není. Mě to pomohlo udělat pár her, zpestřit trochu nudnou češtinu, ale pokud má někdo nápady,nebo je schopen si je najít jinak,tak ji nepotřebuje. Žádný neobvyklý návod na to,jak učit češtinu,tam není. Jen pomocí příručky trochu víc pochopíš tu jejich učebnici, zjistíš,že nejdřív si daný jev vyvodí z textu a poučka následuje až potom /což z učebnice nevysonduješ/ Jo a ještě tam samozřejmě je klíč ke cvičením ze sešitu (některé křížovky teď ve 3.třídě,bychom bez návodu nedali,ale to je detail, k vůli toho bych příručku nepořizovala). Kdybys ji ale moc chtěla, napiš Noemmi, možná ti ji pošle (to jsem drzoun,co?) N. ji má od nás :) |
| Tragika | 61116 |
|
|
9.5.2015 9:27:48
Kotrmelko, na učebnice čtvrté třídy jsem se ještě nedívala. Pansofia nám vyhovuje ve třetí, tak snad bude dobrá i ve čtvrté.
|
| Barbuschka | 60578 |
|
|
9.5.2015 9:27:31
Díky za všechny odpovědi a typy na učebnice. Určitě se na to ještě podívám.
Noemmi, je ta příručka učitele pro ČJ od Frause důležitá? Mám zkušenost jen s matematikou a tam jsem docela ráda, že jsem ji četla. Zvládli bychom to i bez ní, ale díky příručce mi došly některé souvislosti. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.