Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| maja3maja | 76839 |
|
|
26.1.2015 12:10:12
Díky, asi brnknu, my jsme pod Heřmánkem.
|
| Helča + J+V+M | 110737 |
|
26.1.2015 11:40:09
Zatím byly rozesilany termíny pro ty, kdo jsou zapsani pod zš Bratrska. Zkus ještě zavolat, nebo mi napiš na email, preposlu ti termíny, které přišly nám.
|
| maja3maja | 76839 |
|
|
25.1.2015 23:42:48
ahoj všem,
netušíte, zda už se rozesílaly termíny na hodnocení? Mluvila jsem s paní K. asi před 2 týdny a bylo mi slibováno, že o víkendu, ale mě zatím nic nepřišlo, tak abych věděla ...díky |
| Miadina | 121217 |
|
|
24.1.2015 17:56:02
vidíš a já věřím, že může. Kolektiv a jeho dynamika zvládne ledascos a školní třída si přímo říká a průměrnost, protože jinakost se u nás ve společnosti a ve škole zvláště trestá.
|
| Monty | 129940 |
|
|
24.1.2015 16:21:45
Žluťásku,
já se nechci zapojovat, nevšimla jsem si, že už zase přesunuli téma jinam. Domškoláci jistě soutěžit nemusí, někdy ani nemají s kým, jen jsem chtěla poznamenat, že soutěžení není základní pilíř klasického vzdělávání. A navíc mám dobrou paměť, takže vím, že Tragika se nedávno o soutěžení vyjadřovala trochu jinak. "Nemám ráda jakékoliv závodění, ale život bohužel o tom závodění je. Krysími závody to nazývá můj muž. Podívej se, kolik přihlášek přistane na té a té škole a kolik dětí nakonec přijmou. Bohužel závodí se. Koukni na dobré zaměstnání a na počet uchazečů o takové místo. Zase závody. I když dobrou práci máš, není nikde psáno, že tě z ní nevyšoupne někdo kreativnější, pracovitější, vzdělanější... Opět závody. Kdo tohle nevidí, odmítá vidět věci reálně." To je všechno, už vás nebudu rušit. |
| Roya | 111257 |
|
|
24.1.2015 11:52:28
Monty, že tvůj syn chodí do školy, kde se to neděje, opravdu neznamená, že máš přehled o tom, co se ve školství děje. Většina i jinak dobrých učitelek soutěžení podporuje, a to buď přímo soutěžemi toho typu, který popisuje Tragika, něbo prostě srovnáváním dětí, dáváním jednoho druhému za příklad, odsuzováním apod.
Ještě mi také přijde pravděpodobné, že tvůj syn se nezmiňuje o všem, co se v jeho škole šustne a vzhledem k jeho (vašemu) specifiku nemusí ani různé věci vůbec registrovat, zatímco jiných dětí se dotýkat a působit na ně mohou. |
| Monty | 129940 |
|
|
24.1.2015 11:32:36
Tragiko,
soutěžení je trapné, nicméně na všech školách se skutečně nesoutěží. Ani takto trapně, ani nijak jinak. ![]() |
| Roya | 111257 |
|
|
24.1.2015 11:31:13
Tragiko, přesně.
![]() |
| Tragika | 61116 |
|
|
24.1.2015 2:11:41
Susu, nemám sílu číst celou diskuzi, ale na tvé ,,prapranázory,, fakt musím reagovat.
Soutěžení, kdo dřív řekne výsledek příkladu na násobilku, je stupidní dnes a bylo stupidní i v dobách mého mládí. Děti, které mají navrčenou násobilku již soutěžit nepotřebují a ti, kterým nejde, ze soutěže vypadávají mezi prvními, takže neprocvičí vůbec nic. Učitel předem ví, jak tahle pitomá soutěž dopadne, takže o co tady vlastně jde? Další zhovadilostí je čtení na rychlost, které vůbec nevypovídá nic o porozumění psaného textu. Píšeš, že ti přijde škoda, nedopřát soutěžení těm, které to baví? A proč je to asi baví, co myslíš? Asi proto, že to umí, že? Ale v tom případě už není nutné porážet stále ty samé spolužáky a opakovat do zblbnutí něco, co mi jde i o půlnoci se zavřenýma očima. Chce soutěžit někdo, koho to nebaví? Baví soutěžení někoho, komu to nejde? Naučí neustálé prohry a vyřazování na začátku soutěže někoho násobilku? Nikoliv. Proč se tedy soutěží? |
| Kamisi | 129832 |
|
|
23.1.2015 20:36:30
Škoda
. A máte někdo dítě v osmičce nebo devítce a představu, co bude dál? |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.