| JODIE | 24790 |
|
|
11.12.2014 19:13:49
Mariko paráda! Vždyť píšu, že to není tak těžké ;-) stačí na danou věc zaměřit pozornost a ono nám to jde přímo naproti. Tak ať se daří!!
![]() |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
11.12.2014 14:27:45
Já každopádně děkuju za podporu i podněty, třeba spolupráce s předškolákem mě vůbec nenapadla. Dnes jsme tu měli na návštěvě jedinou místní kamarádku, kterou tu E. má, byla u nás téměř 24 hodin, holčička je trošišku starší, ale má odklad. Zase se ale do školy těší a je docela fajn, že Eli jí může pomoci s tím, co už umí. Nikdy mě nenapadlo se s holkama "učit", nechávala jsem je, ať si hrají. Tak jsem to hned vyzkoušela a bylo to fajn. Teda Eli stejně protestovala, nechtěla dělat skoro nic, ale povětšinou se nakonec přidala. Tak zkusím pohovořit s maminkou, jestli by nám holčičku nepůjčovala pravidelně. Třeba se jí bude líbit, že si z našeho pobytu přinesla pár výrobku a bude pro.
No a ještě jeden kontakt se mi teď napůl podařilo domluvit, jen to musíme dojednat osobně, až se uvidíme. Jedná se o rodinu, která rekonstruuje dům v nedaleké vesnici a bude tam bydlet až od února, ale pak by se holky mohly pravidelně vídat a spolupracovat. Tak snad jsou věci na dobré cestě. |
| JODIE | 24790 |
|
|
10.12.2014 17:48:48
Tragiko, tak nenapinej ;-) vždyť nejde o to, zda spolu všichni musíme souhlasit, ale o diskuzi a vzájemné obohacení.
|
| Helča + J+V+M | 110737 |
|
10.12.2014 15:07:42
Mariko - to ani nemusí. Ono je hodně velký rozdíl mít v domskole 1 dítko, které je doma samo (má starší sourozence), nebo mít doma dětí víc a učit ( jedno, dvě, nebo i 4 najednou). A tím se Tě, Tragiko, nechci nikterak dotknout.
|
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
10.12.2014 14:31:36
Tragiko, tak to si asi neměla vůbec psát, teď mi to bude vrtat hlavou.
![]() |
| Tragika | 61116 |
|
|
10.12.2014 13:36:04
Při čtení této diskuze jsem chtěla taky napsat svůj názor. Pak se mi vše rozleželo v hlavě a raději jsem se do diskuze nezapojila. Se svým názorem bych byla osamocena a nechci se také nikoho dotknout.
Včera jsme absolvovali přezkoušení. Někdy si říkám, že jsem také měla zavítat do hájemství p. Kapicové aj. Připadám si vždy jak po složení maturity. Pak se ale konejším, že 5 měsíců klidu v DŠ je holt vykoupeno jedním dnem stresu. Nutno podotknout, že stresu mého. Syn byl vždycky v pohodě. |
| JODIE | 24790 |
|
|
9.12.2014 23:53:21
Noemmi, ze začátku k nám chodili předškoláci mých kamarádek, spíš tak občas. Teď chodí jedna předškolačka 1 - 2x týdně a páťačka (v rámci výměny) 1x týdně. Mé děti zase chodí 1x týdně na celé dopoledne na angličtinu. Je to opravdu fajn. A jak jsem toho docílila popravdě nevím. Jen jsem si to moc přála
Možná to stačilo ;-) Taky vkládám obrázky z výuky na FB a lidi ví, co a jak děláme, tak možná i tak..tvrdé a měkké - možná znáš napsat tvrdé na něco tvrdého a měkké na něco měkkého (třeba houbičku na nádobí). To nám stačilo a taky čas... |
| noemmi | 66862 |
|
|
9.12.2014 23:52:58
To budete vpodstatě Praha, toho najdete :))
Ty děti, které k vám chodí, jsou tedy domškoláci? |
| Helča + J+V+M | 110737 |
|
9.12.2014 23:06:00
Jodie, to sice není daleko, ale vlakem skoro 4 hodky. Tak aspoň ať jste dostupni pro nás neautaře
. |
| JODIE | 24790 |
|
|
9.12.2014 22:24:08
Pravděpodobně na berounsko, takže budeme hledat nové spolupracovníky
)) |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.