| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Kontaktní čočky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 762  [Dalších 432 >>]
Epepe 89236
12.9.2011 9:49:43
Jestli vidíš o hodně líp než předtím, tak to podle mě může být i tím náhlým přebytkem vjemů a mohlo by to přejít.
Měň je často, často si kapej, odpočívej během dne (tj. jestli celý den koukáš do PC, tak jdi na chvíli ven, apod.), dostatečně pij. Pokud to nepomůže, jdi na oční, můžeš mít nevyhovující typ, a nebo třeba zánět spojivek.
Mně osobně velmi vadí na čočky klimatizace.
jak 39257
12.9.2011 9:37:24
mela jsem to stejne, presla jsem na bryle a unava odpadla. nechapu to, cocky jsem menila po 3 tydnech, mela jsem prodysne.
Taky jsem si rikala, ze bryle uz nikdy a v pohode.
MM, 2 kluci 102130
12.9.2011 9:35:31
Já nosím čočky taky každý den, už hodně let. Bez problémů (poté co jsem si našla tu "svoji" značku/druh čoček, chce to vyzkoušet).

Pokud jsem v nějakém období víc unavená, tak je to spíš tím, že jsem šla např. několikrár za sebou pozdě spát, nebo že mám hodně práce, nestíhám, stresuji se apod.

Čočky by se podle mého názoru neprojevily celkově, ale místně - nepříjemný pocit či sucho v očích apod. Ale ne všeobecnou únavou.

Fakt bych to s čočkami nespojovala, ale spíš se snažila přijít na to, zda mému organizmu nemůže celkově něco chybět - vitamíny, minerály, železo... apod. Držím palce, ať na to přijdeš a podaří se to vyřeši! ~x~t ~R^
Laurenka 85484
12.9.2011 9:28:34
Tak kdyby tě třeba pálily oči, tak to chápu, ale únava z čoček? To asi neporadím, to jsem nikdy neměla. Já to mám naopak, když jsem unavená, tak čočky nesnesu, ale že by mě čočky způsobovaly únavu ~a~. Jsem zvědavá, jestli ti někdo poradí.
Jaroslavka 86446
12.9.2011 9:26:17
Prosím o radu, nosím téměř denně kontaktní čočky asi čtyři měsíce a cítím se velmi unavená. Brzo se mi chce večer spát, hodně zívám i přes den. Je to určitě od čoček, protože pokud je některý den nemám, tak tu únavu necítím. Máte někdo stejnou zkušenost, máte nějakou radu? Operace nepřipadá v úvahu a brýle už opravdu nosit nechci. Ale taky nechci být jak mátoha. :-(
remus 99695
6.9.2011 20:10:54
Ty Acuvue jsou mnohem naopak měkkčí, takže se mi s Top manipuluje lépe, jinak si ale na kvalitu opravdu stěžovat nemůžu. Jsou tenčené, takže v oku příjemné, jen ta propustnost kyslíku je malá, což je blbý.
Nea. 74864
6.9.2011 20:06:51
Právě je asi týden testuju.Objednala jsem si 6+1,tzn.pokud by nevyhovovaly,tak celé balení 6 ks mohu vrátit.Předtím jsem měla Biofinity a taky jsem chtěla přejít na něco méně finančně náročného.Zatím jsem spokojená,jsou o něco měkčí a tak je manipulace s nimi horší,ale je to věc cviku.
remus 99695
6.9.2011 20:01:38
Celkem ujdou, neměla jsem s nimi žádný problém, kupuju si ty 14 denní, ale střídám je s těmi Oasyskami.
Ralzinka 109435
6.9.2011 17:29:40
Ahoj, narazila jsem na netu na hodně levnou značku a chci se zeptat, jestli s ní má někdo zkušenost. Do teď jsem investovala do těch dražších. (Acuvue Oasys ) Teď chci přejít na měsíční.
koblížek 121082
15.8.2011 11:59:15
Len+2 čočky zakřiveni8.8. má i moje kamarádka a ta je objednává na internetu přes kontakto.cz.Říkala, že i cenově je to v pohodě mívají tam prý i nějaké akce.:-)
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 762  [Dalších 432 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.