| E. | 
| • | 
 13.10.2012 15:07:12 
A 91 je cislo départementu, na ktere se Francie deli. Muzes se podivat treba tady: 
http://fr.wikipedia.org/wiki/Liste_des_d%C3%A9partements_fran%C3%A7ais Ty jsi tedy podle toho v 77. Sarko, na severu mame rodinu, ale zas tak casto tam nejezdime. Vim, ze je nekdo v Caen.  | 
| E. | 
| • | 
 13.10.2012 14:19:36 
Tak jo  
  Ja jsem ted vyjimecne do konce mesice mimo Francii, ale potom budu k dispozici. Petite Prague je skupina na yahoo. Zapises se tak, ze posles mail na tuhle adresu: petiteprague-subscribe@yahoogroupes.fr Kdyz po zapsani budes chtit poslat vsem clenum dopis tak na tuhle adresu : petiteprague@yahoogroupes.fr Budou ti chodit ruzne maily, kdyby te to otravovalo, tak to jde kdykoliv odhlasit. Odkaz na Ceske centrum v Parizi: http://paris.czechcentres.cz/cs/ Cesky spolek je ted nejak na Facebooku, ale tam nejsem.  | 
| janka | 
| • | 
 13.10.2012 14:14:51 
Ahoj, 
odkud přesně jsi? Škoda, že je Francie tak strašně veliká...Já jsem jižně od Paříže, Seine-et- Marne...Ráda si budu alespoň dopisovat, ale není nad osobní setkání u kávy  ). | 
| janka | 
| • | 
 13.10.2012 14:10:06 
Tak bezva, tak se domluvme na někdy a já teda do Paříže prijedu!! :-D 
Ta skupina Petit Prague, to je na fb, že? Zkusím se tam přihlásit...Jo a co to je 91?? Já jsem tu jen chviličku a tyhle šifry neznám  )...Stránky českého centra se zdají nefunkční..? Jinak i tak moc děkuji za veškeré info!  | 
| sarka | 115065 | 
| 
 13.10.2012 13:49:22 
Ahojte holky najde se tady maminka ze severu Francie,nebo i dal co by chtela zustat v kontaktu dopisovat radit se atd.budu se tesit sarka 
 | 
| E. | 
| • | 
 11.10.2012 19:39:50 
Janko, ja do Parize jezdim docela casto. Neni problem se nekdy sejit na kafe  
  Dalsi moznosti jsou Ceske centrum a taky bys mohla napsat na Petite Prague (nedavno psal nekdo z 91, to uz je k tobe bliz. | 
| janka | 
| • | 
 11.10.2012 14:48:30 
Ahoj E., 
no, já zatím bydlím jižně od Paříže:-(, Seine et Marne, ke každému mám daleko...:-(. Ale jednou za čas se třeba sejít někde přímo v Paříži by bylo skvělé a moc bych to uvítala. Škoda, že to zatím nefunguje- tak snad se nám to nějak podaří??  | 
| E. | 
| • | 
 10.10.2012 17:26:03 
A pokud by nekdo vedel o nejakem serveru (i francouzskem), kde se Cesky ve Francii schazeji, tak budu taky vdecna za tip  
  Vim, ze stranky Ceskeho spolu uz pred delsi dobou skoncily. | 
| E. | 
| • | 
 10.10.2012 17:21:50 
Janko a na jakou stranu Parize bydlis? Ja bydlim zapadne, ale trochu dal. 
 | 
| janka | 
| • | 
 10.10.2012 14:09:01 
Ahoj Hani, 
to jsem ráda, že ses ozvala! Za emaila bych byla moc ráda. Jsem tu jen od konce srpna...francouzsky neumím- zásadní chyba:-( a tak se cítím dost izolovaná a chybí mi kamarádky z čr...Hledám na netu někoho jako já, ale jsou většinou tak daleko...:-( Asi jsem v nějakém nevhodném pásmu:-(. Vidíš můj email? Nebo jestli mi pošleš svůj, napíšu ti první  . Těším se!! | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.