| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky ve Francii

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 4795  [Dalších 4725 >>]
hbf 94684
11.9.2014 13:44:31
Tak na tři roky už se vám snad vyplatí oběhnout veterinu a vzít si psy s sebou.
Z jazyků - no to asi záleží kde konkrétně budete. Také zvažte arabštinu.
A.
  • 
11.9.2014 13:41:25
ve Francii už taky viděli psa :o))), dokonce někteří Francouzi i psy vlastní, nevím proč by pes v tomto byl důležitý, při pronájmu bytu je pouze nutné zohlednit vlastnictví domácího mazlíčka, to je vše
Třicetikoruna 144136
11.9.2014 13:30:37
Nejbližší tři roky se mi nemá kdo postarat o psy, takže musím začít tady.
A.
  • 
11.9.2014 13:27:27
je to reálné, ale tu vysokou školu už bych studovala přímo ve Francii, ne v Čechách, to ti pomůže nejvíc, můžeš 2 roky studovat vysokou ve Francii a v rámci nějakého programu studovat pak v Čechách, i finančně to bude pro Tebe lepší
Třicetikoruna 144136
11.9.2014 13:18:33
Ahoj, ráda bych znala váš názor a vyslechla si vaše rady. Přála bych si žít ve Francii a chtěla bych tam pracovat jako speciální pedagog, nejlépe ve stacionáři pro dětské autisty, mentálně postižené děti, či něco podobného. Můj plán je následující, po maturitě bych chtěla jít nejdříve na vysokou školu v ČR, v nejbližších třech letech se mi totiž nikdo nemůže postarat o dva pejsky a potom bych chtěla přes nějaký stipend. program, asi Erasmus, vycestovat nejprve za studiem a poté již pracovně na nějakou dobu do Francie. Ráda bych se tam usadila. Myslíte, že je to reálné? Jaký cizí jazyk je ideální ovládat? Kromě FJ a AJ? Je lepší IJ nebo ŠJ? Jaká je ideální škola, uznávají české vysoké školy? Než se obrátím s dotazem na konkrétní organizace, zeptám se radši tady ~;)
Hani, Tobi a Titine
  • 
24.3.2014 17:23:42

Ahoj maminky,

chodite sem jeste nekdo z maminek dlouhodobe zijicich ve Francii ? Jak se kdo mate a co je u vas noveho?

Bylo by moc fajn se zase tady na "netu" sejit, nemyslite ?!? :-)

Mejte se krasne a uzivejte jara !

Hana
Nikita
  • 
3.10.2013 0:35:58
Ahojky,tak si tu pročítám přez 3 roky starou diskusy :) chtěla bych na nějaký čas i s rodinou do Francie a googl my vyhodil toto,když jsem zkoumala něcí zkušenosti....jak vám to dopadlo s tím Marseille,podařilo se vám ve Fr. usadit a jak se tam případněm áte ? ;)
Papillon 132028
29.9.2013 16:05:52
Fatale,

kontaktovala jsem 2 kamaradky, ktere byly v podobne situaci. Obe mi odpovedely, ze se o vse postarala jejich firma. Manzele pracuji v nadnarodnich firmach a ty na to byly zvykle. Tak nekdo z firmy kontaktoval realitku a pak uz rodinam jen predstavili byty / domy. Vyridili nasledne i vse kolem dani. Tak treba by to tak slo i u vas...
Katka, syn 5 mesicu
  • 
28.9.2013 20:22:57
Ahoj, najde se nějaká maminka v okolí Asnieres Sur Seine? Díky :)
Annie01 96459
26.9.2013 12:09:23
zrovna čtu knihu A Year in the Merde~t~
tam je báječně popsaná spousta věcí souvisejících s touhle tématikou
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 4795  [Dalších 4725 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.