| Martina Bergerová | 70170 |
|
19.4.2023 14:14:24
ještě k té situaci, kdy žena řeší problémy svých rodičů i starosti s puberťáky zároveň - tohle není dlouhodobě udržitelné - dávat energii nahoru i dolů - zlaté jsou některé mé vrstevnice, které si chodí k rodičům odpočinout - na bábovku, vypovídat se a tak, a stále zůstávají v módu "jsem vaše dítě", ne jen vyfasovat seznam stížností
![]() Moje sousedka se takhle složila - péče o nemocné rodiče, každý den u nich, plus dvě dospívající dcery. |
| Despi | 158359 |
|
|
19.4.2023 14:11:36
Bohužel. Pronajmout nelze. Ani parkovací misto.
Když jsou dva samozřejmě to je lepší. Ale holt ne všechny rodiny jsou kompletní a s dobrými vydelky. A nám se tedy úroveň snížila velmi. I když kroužky zatím běží do konce školního roku. A pak uvidíme. |
|
19.4.2023 14:08:31
"Manžel na mě vyhrkne svoje starosti, ale moje slyšet nechce, hned to utne, že má svých starostí dost, přitom ale tohle by měly být i jeho starosti."
chlapi jsou takoví, budou se bavit jen o starostech, které mají řešení - posouvání směrem k řešení jim jde dobře, to jsou potom velice rozhodní i akční - a tohle není ten případ, tohle chlapi rozebírají jen neradi, chápu tě. Chlapi nejsou dobré vrby.... ![]() |
| Ruth | 147384 |
|
|
19.4.2023 14:06:07
Kroniko,
právě naopak, mluv (píš) více , hodně narovinu, přímo. Nepřekvapuje mě, že se s mužem nedá mluvit o tom, co tíží, je to dost časté.Jen se mi zdá, že mnoho informací neuvedeš a pak je to "míň srozumitelné". ![]() |
|
19.4.2023 14:05:03
Kroniko, není to na terapii, to je jenom takové módní pnutí - cítíš se blbě, běž se spravit k odborníkovi
![]() |
| Černá kronika | 103775 |
|
|
19.4.2023 14:02:31
Já jsem vždycky ráda četla. Chodím ráda do knihovny, voní mi to tam a ráda se probírám knížkama. Vždycky jsem se odreagovala, když jsem se ponořila do cizího příběhu. Poslední dobou ale u knížky okamžitě usnu.
|
| K_at | 121378 |
|
19.4.2023 14:02:29
Kroniko, jo. Myslela jsem si to. Přišlo mi, že nemáš kde brát a není s kým se podepřít. To je hrozně náročné. Někdy pomůže udělat doma velký třesk, někdy si až potom partner uvědomí, že prostě nejsi strojek. Hele, možná by bylo někdy dobrý sem hodit nějak obecně situace, které tě trápí doma.
A jen zvaž, prosím, zda zejména u dětí je nutné je tak řešit. Jestli naopak není třeba je trochu postavit do situace, že potřebuje pomoc jejich máma. |
|
19.4.2023 14:02:26
"Já se fakt omlouvám, že sem občas hodím takový téma. Snažím se to omezovat, to snad se dalo všimnout, ale občas přeci jen musím. Slibuju, že se to pokusím omezit ještě víc. Raději si tady na Rodině už jenom čtu."
Kroniko, tvoje téma bylo naprosto v pořádku, i tvůj text. Není se proč omlouvat. Je zcela lidské, že se chceš vypsat, zanadávat si. Navíc, téma, které jsi založila, více či méně řeší téměř každý , takže je fakt k věci.![]() |
| Despi | 158359 |
|
|
19.4.2023 14:00:33
No vidíš, to je napad.
![]() |
| jak | 39257 |
|
|
19.4.2023 13:51:42
Kroniko, tak to je mi líto. Fakt, teď už ty tvé stesky vnímám jinak. Najdi něco, kde se odreagujes. Já přijdu v 6 z práce a jdu běhat. Rodina se obstará, děti si uvaří, případně přítel.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.