| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Finanční tíseň

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 22248  [Dalších 22048 >>]
Ruth 147384
19.4.2023 14:47:46
No nazdar, máš pravdu, ondynoj jsem četla prý dobrou zprávu - díky zdražení mouky jsou párky více z masa. ~:-D
luthienka 77117
19.4.2023 14:45:30
Nám se za poslední 4 roky taky životní úroveň zhoršila. Manžel ma sice dobrou (ale psychicky náročnou) práci. Ja ale podnikám v blbé době v blbém oboru. Ale nainvestovali jsme do toho úspory a navíc v této době to ani neprodam. A k tomu máme malé dítě (bez šance být ve státní školce = 7 tis měsíčně na školku, když je nemocna často ještě něco za chuvu).
Ja tu nižší životní úroveň tak neprozivam, ale manžel je z toho na prášky.
Monika 123907
19.4.2023 14:39:23
Ruth, párky taky dost zdražily, pokud nemyslíš nějaké ty z kuřecího separátu. Než párek, to je levnější "normální" kuřecí maso ~;)
luthienka 77117
19.4.2023 14:39:18
To je sice hezky, ale kdo ma na podobný kravoviny čas. Me by stačila levnější energie - zase v Evropě v cenách vedeme prim. Možná to státu vyhovuje - vyšší cena = vyšší DPH. Válcuje me to zejména pracovně.
Monika 123907
19.4.2023 14:37:39
Kroniko, tak to je mrzuté až k vzteku, co píšeš o manželovi, ale za to fakt nemůže stát, vláda ani jiné "poměry", to bys měla mít na paměti. Mimochodem, sypeš do těch odpadů ty chemické sajrajty ("krtek" a spol) na vyčištění? Dokud je to zanesené jen málo, tak to funguje a je to jednoduché a levné.
Despi 158359
19.4.2023 14:33:28
Tak to jsi na tom hůř než já. Taky spoustu věcí sama neudělám, ale já jsem sama a doma mě nikdo neprudi. ~t~
A ještě abych měla pocit, že jsem na vsechno sama když bych neměla být. ~8~
Ruth 147384
19.4.2023 14:26:45
No ono by na některé chlapy nezaškodilo trochu hrubosti, přiměřeně. "Ke všemu ještě odpady, asi máme málo starostí. Neprotáhneš? Tak neva, Franta to opraví, ty dva klacky poznáš tak, že bude měsíc k večeři paštika nebo párky."
Černá kronika 103775
19.4.2023 14:21:16
To máš asi pravdu. Neumí vůbec naslouchat, nebo přesněji on nechce naslouchat, on nechce nic slyšet.
Stojací lampy na Favi.cz - top výběr
Despi 158359
19.4.2023 14:19:45
Jak. Pracuju normálně. Mám i skoro průměrný plat a přesto to nestačí na pěkné uziveni. Prijde mi, ze to je to, co spousta lidí "reklamuje".
Člověk který dělá by se neměl mít blbě ne?

A když pujdu někam za přivýdelkem, můžu svoje deti rovnou prodat. To už je vubec neuvidim. Nehledě na to, že muj osobní zivot by šel do kopru.
Černá kronika 103775
19.4.2023 14:16:22
Já nevím, jak třeba obecně, fakt nerada píšu o sobě. Tak třeba už nám tady doma delší dobu bublají odpady, to znamená, že se ucpávají, už se nám to stalo víckrát a pak to najednou bylo, že voda vůbec neodtékala. Teče nám už jen čůrkem teplá voda v kuchyni. Tam se nám zase ucpává sítko v baterii. Říkám manželovi, aby to udělal, umí odšroubovat baterii a má tady i péro na odpady. Ale nee, nemá čas, nechce se mu do toho. Mám dvě možnosti - pozvat instalatéra a dám mu - nevím - 2 000 Kč, nebo počkat, až se vše ucpe a pak snad manžel obojí opraví. Nebo vloni, když šel syn na vejšku. Nedostal kolej. A starost sehnat ubytování byla na mně, manžel se toho vůbec nezúčastnil. Samozřejmě hledal i syn, museli jsme vyhledávat inzeráty, obvolávat, já to s ním objížděla, aby se nenapálil, pak při stěhování jsem tam s ním jela zase jen já. Syn je poměrně samostatný, našel si tam brigádu, vaří si, vystačí s málem, je zvyklý šetřit, ovšem i tak je to pálka. Ale před manželem ani nemůžu říct, nakolik ho to tam vyjde měsíčně, protože hned vyletí. Jsou to takový všeobecný blbosti, ale když je jich víc, tak to člověka dusí.
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 22248  [Dalších 22048 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.