Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Oliverka | 70017 |
|
|
6.4.2018 10:00:09
Irmi, nevim jaky je tvuj zamestnavatel, ale jestli je to solidni firma, tak by ti v necem mohli vyjit vstříc. Třeba zkrátit úvazek na 4 dny, nebo prace z domu. Nebo alespon flexibilni pracovni doba. Manzel te bude hodne potrebovat a dcera taky. A pak taky oslovit nejake nadace. Přeju aby se s prognozou zmýlili.
|
| Cimbur | 64764 |
|
|
6.4.2018 9:53:09
Onkologicky pacient snadno takový náhlý problem mít bude. Když ne, vyrobime ho papirove. Bohužel, zatíží to zdravotníky i pojišťovnu, ale jak bojovat proti stupidite zákona?
|
| vlad. | 38059 |
|
|
6.4.2018 9:39:01
Zdravotni podminku bude muset kontrolovat lekar, urednice mohou vyselektovat, ale ne rozhodnout
|
| Jana a Petra | 47153 |
|
6.4.2018 9:34:51
vlad,
text zákona jsem překopírovala. Výklad správy sociálního zabezpečení, který přednáší na školeních je takový, jak píši. Ale nechme to být. Rozhodující je to, co je napsáno v zákoně, pokud to umožní i jiný výklad než je oficiální, tak proč ne. V této souvislosti mě spíš napadlo, zda to vůbec jsou úřednice na nemocenském pojištění schopny kontrolovat a kdo ponese odpovědnost, že jsou splněny všechny zákonné podmínky. |
| vlad. | 38059 |
|
|
6.4.2018 9:28:12
Pokud je splnena podminka 7 denni hospitalizace, bude kontrolovana duvodnost potreby 30 denniho osetrovani. Aby to nebylo na dg, ktere toto nevyzaduji. Zrovna oknkologicky pacient se nahle zhorsit muze, to nikdo soudny rozporovat nebude
|
| Palac + 1 | 74013 |
|
|
6.4.2018 9:17:06
Prožívala jsem to s partnerkou před 6 lety.
Diagnoza taky celkem fatální - zjištěna ve značně pokročilém stádiu. Byla jsem s ní v podstatě pořád, ale měla jsem to štěstí, že jsem mohla pracovat na 100 % z domu v tu dobu. |
| Mončák | 107622 |
|
6.4.2018 9:17:02
Z pohledu náctileté dcery: Vezmi dceru na den ze školy a proberte to o samotě. Potřebuje vědět, co se děje, co se dá očekávat, že tě má, že to nějak dopadne a podle to jaký máte možnosti. Nejistota je to nejhorší. Zažila jsem. Tušila jsem, že je něco blbě. Je to 30 let. A něco nezmizelo dodnes. A vysvětli třídní, co se děje. Žijte po dnech. Užívejte si každou chvilku. I ty nejobyčejnější vzpomínky pohladí. Hodně sil.
|
| Jana a Petra | 47153 |
|
6.4.2018 9:03:55
opravuji: 1.6.
|
| Jana a Petra | 47153 |
|
6.4.2018 8:57:47
"došlo k závažné poruše zdraví, která si vyžádala hospitalizaci, při níž byla poskytována léčebná péče alespoň 7 kalendářních dnů po sobě jdoucích, nejde-li o akutní lůžkovou péči standardní poskytovanou ošetřované osobě za účelem provedení zdravotních výkonů, které nelze provést ambulantně"
To se vykládá tak, že to musí být NÁHLÝ zdravotní problém, který si vyžádá hospitalizaci. |
| vlad. | 38059 |
|
|
6.4.2018 8:51:27
Slo by, pokud bude splnena podminka 7 denni hospitalizace. Musi to vystavit lekar luzkoveho zarizeni
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.