Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Zasjaj. | 54917 |
|
|
19.1.2018 17:58:26
Jo, "bud vule Tva" a "ne co ja chci, co Ty chces"
|
| Z+2 | 109449 |
|
|
19.1.2018 17:57:36
libbíku, ale to je tvůj pohled daný tvými zkušenostmi a hlavně tvým nastavením. Já si myslím, že tohle je oblast, kde je spousta pohledů dobře. Klidně mohou někomu pomoci. A komu se nelíbí, tak mu nebudou vyhovovat.
|
| Zasjaj. | 54917 |
|
|
19.1.2018 17:52:48
Sovice, jo, souhlas. Muj oblibeny Calvin rika, kdyz nekde ztrati Hobese, ze zadny utrpeni neni dost velky na to, aby nemhlo bejt jeste vetsi o sebeobvinovani
|
| K_at | 121378 |
|
19.1.2018 17:50:04
Pole, ja myslim, ze je potreba sam sebe rozebrat na soucastky - coz je treba i hodne bolestny, protoze narazim na sve chyby, na to co nezvladam. Na to, ze treba nejsem ve vztahu tak stastna, jak bych chtela, ze chci neco, co nejde a neumim. Atd. Jit na dren, priznat si, co me v hloubi duse boli, trapi, svira. A mozna, ze to cloveka k necemu dovede.
|
| libik | 142094 |
|
|
19.1.2018 17:48:39
Dooly, zlý je to ze samý podstaty psychosomatiky, pracuje to s pocitem viny, což psychiku ovlivní.
Já jsem přesvědčena, že vztah psychiky a těla existuje, ale že je třeba vážit slova a možná raději mlčet. Věř mi, že málo amatérů prostudovalo tolik chytrých knih na téma jako já. A pochopila jsem, že ze všech báječných úvah a vysvětlení mi zbývá.. "Buď vůle tvá.." ![]() |
| K_at | 121378 |
|
19.1.2018 17:45:36
Libiku, tak ja mam zrejme vrozene lehky imunodeficit. A zbytecne vyndany krcni mandle. Takze rymy a kasle a krky jsou moje neverending story. Ale tuk tuk, cely prosinec skoro ok az do ted. I ta ryma je takova furt jen naznakem.
|
| Zasjaj. | 54917 |
|
|
19.1.2018 17:42:49
I dychaci cesty, plice, zrejme, castecne
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/19019488/ Prsa taky, treba tady to pisou https://amp.theguardian.com/society/2016/jan/29/sexually-transmitted-virus-strongly-linked-to-risk-of-breast-cancer-study |
| Dooly. | 12201 |
|
|
19.1.2018 17:42:20
Aleno psala jsem o konkrétních dvou lidech a tam to sedělo.
Nikoho jsem se tím nechtěla dotknout,jen mi přišlo že to patří k tématu.Nabidla jsem jiný pohled. Pěkný večer všem.. |
| Renies | 31518 |
|
|
19.1.2018 17:37:03
Jitys, určitě mně vyléčila medicína. Smekám před mojí onkoložkou a vůbec před celou medicínskou vědou. Ale beru to tak, že člověk je kombinací dvou složek - těla a ducha. Na tělo máme medicínu, ale s tou duší, tam si musíme poradit sami. Nebo s pomocí léčitelů, čar a kouzel. Ale na to já moc nedám. Takže jsem podstupovala léčbu těla ale chyběla mi ta informace, proč se to stalo. Když má člověk úraz, nebo nemoc vyvolanou virem, je to jiné. Když máš smrtelnou nemoc vyvolanou kdovíčím, nutí tě to přemýšlet proč. A zpětně se mi třeba ukázalo, že na úplné dno mě nedostala ta informace, že jsem nemocná, ale pocit, že zklamu svoje okolí. Neplakala jsem kvůli sobě, ale při představě, jak smutné budou moje děti. Prostě jsem sama sobě nedávala žádnou váhu. V tom mě nemoc změnila. Dnes už si sebe vážím, umím se pochválit a užívám si to žití. I s těmi starostmi, které k němu patří. A to ženství, to mám asi tak - dříve jsem měla dlouhé vlasy, normální postavu, prsa, ale neměla jsem se ráda. Nedívala jsem se na sebe do zrcadla a když už, tak s nepříjemným pocitem, že nevypadám hezky. Dnes mám vlasy krátké, postavu poznamenanou hormonální léčbou, prsa pryč, ale v odrazu zrcadla vidím ženu - sebevědomou a šťastnou.
|
| 77kraska | 132593 |
|
19.1.2018 17:36:09
libik, byla jsem mlada a blba a hledala jsem vysvetleni, diagnozu....dneska bych se na to vyprdla, dostala bych B12 a o nicem bych nepremyslela....uz vim, ze vetsina veci ma sice vysvetleni, ale zcela mimo nase poznani a jeho metody a moznosti
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.