Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Alena | 129302 |
|
19.1.2018 17:36:07
"Třeba vám to přijde ujeté,ale fakt se vždycky kouknu, když mě někde bolí apod. - co mi tím chce tělo říct. A sedi to." Ano, asi jako s horoskopy - kdo chce, vzdy si v nich neco najde.
|
| Alena | 129302 |
|
19.1.2018 17:35:07
"A rakovinu prsou ženy, které jsou nuceny branit sve děti.
No sedi to.." Je to nechutne proto, ze krome rakoviny podsouvas lidem jeste nejake fantasmagoricke pocity viny. Navic tahle souvislost je smesna, nebot jak ti tady psaly ostatni, vyznamnym rizikovym faktorem pro nador prsu je bezdetnost. |
| Dooly. | 12201 |
|
|
19.1.2018 17:34:50
Kudlo,tusim že ne,ptz jsou věci, kt prostě nedokážu na sobě změnit,přestože vím,že mi nedělají dobře..ale diky
![]() |
| 77kraska | 132593 |
|
19.1.2018 17:33:45
Kudlo, ja se velmi jemne priklanim k Tvemu nazoru....ale fakt jen jemne
ja osobne verim na vzajemny lidsky dotykani, na objimani...zvlast s detma, ale nechci to rozebirat |
| Kudla2 | 58452 |
|
|
19.1.2018 17:33:25
Tak Ti zcela vážně přeji, ať se Ti díky tomuto přístupu podaří dožít se vysokého věku v maximální svěžesti a zdraví.
|
| Dooly. | 12201 |
|
|
19.1.2018 17:31:50
Kudlo,tobě hloupý, mě normální.Je to prostě jen jiný pohled na věc.
Asi jako když na nás v práci jecel kolega,že se na to vy.ere dělat v labirce,kde jeden věří na homeopatika a druhý na boha. To jsou taky takový věčný spory. Ale jo,chápu, že to máme každý jinak a pro vás můj pohled zní už jako rouhání. Respektuji to |
| libik | 142094 |
|
|
19.1.2018 17:29:38
Sedmi, já jsem poměrně vyrovnaný člověk, ale co by mě roznemohlo, to je stanovování diagnoz. Tuto (byť pasivní) součást života se ani nepokouším zpracovat. Někdy si říkám, že se rouhám vědě, ale mně to prostě dělá zle. Takže jsem si kulhala, teď už poskakuji.
|
| Kudla2 | 58452 |
|
|
19.1.2018 17:27:57
Dooly,
promiň, ale jak jsi jinak rozumná ženská, tak mi tohle přijde, sorry za ten výraz, v souvislosti s nemocema jako pitomý, ničím nepodložený kydy. Jako sorry, ale říct "A naopak mě udivuje,kolik lidí na světě pořád věří,že se jim věci dejou, a oni s tím nemají nic společného a pomocí jim může nejlépe někdo jiný, ne oni sami", to možná platí na pracovní a mezilidský vztahy, možná do určitý míry i na zdraví (pokud bude mít někdo 150 kg a hulit jednu od druhý, tak se snad dá říct, že se na svým zdravotním stavu podepsal) ale vztahovat to i na všecky ostatní nemoci, kde se fakt NEVÍ a nevěděj ani doktoři, kteří se na to specializujou, to mi přijde opravdu hloupý a dost nebezpečný. |
| Dooly. | 12201 |
|
|
19.1.2018 17:27:48
Libiku co ti na tom připadá zlého?podobně "ve zkratce" píše příčiny nemocí i Louisa Hay.A to je ženská, která si prosla leccim..nemocí, zneužíváním..
Třeba vám to přijde ujeté,ale fakt se vždycky kouknu, když mě někde bolí apod. - co mi tím chce tělo říct. A sedi to. |
| sovice | 18997 |
|
|
19.1.2018 17:27:27
Pole,
já se obávám, že "udělat změnu" není zdaleka jen otázkou nelenosti. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.