Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Monty | 129940 |
|
|
19.1.2018 17:27:09
Libiku,
protože každý má jinak silnou imunitu a hraje v tom velkou roli dědičnost. |
| sovice | 18997 |
|
|
19.1.2018 17:24:34
libiku, ano, někdo ji zmiňoval jako nemoc jeptišek...
|
| Kudla2 | 58452 |
|
|
19.1.2018 17:23:54
No, tak pokud šlo o ekzém, tak jsem alergik, jednu dobu jsem měla ekzém i sennou rýmu, teď už se to delší dobu neprojevilo, ale že bych to přičítala nějakýmu svýmu zmoudření, tak to teda nepřičítám (mimo jiný i proto, že si žádnýho nejsem vědoma)
![]() |
| libik | 142094 |
|
|
19.1.2018 17:21:54
Dooly, myslíš to dobře, ale čti chytřejší knížky, Radkin Honzák hezky píše.
Tohle je prostě zlý. Navíc si uvědom, že i ženy bezdětné mívají rakovinu prsou. |
| 77kraska | 132593 |
|
19.1.2018 17:20:43
libik, ja jsem pred 20ti lety jako 30leta zdrava stihla mlada zena dostala sileny bolesti nohou, ktery nedokazal nikdo vysvetlit....chodit jsem mohla, behat jsem mohla, ale vzadu ve stehnech a lytkach mi behaly takovy bolesti, ze bych brecela, nejvic v klidu, pri sezeni, ale i rano po probuzeni
po nekolikamesicnim litani po doktorech a stanovovani tech nejhroznejsich diagnoz se obvodacka rozhodla mi napichat serii injekci B12.....coz zabralo, ne uplne, bolesti se jeste roky objevovaly, ale ted po 20ti letech se uz nebjevuji nikdy |
| Dooly. | 12201 |
|
|
19.1.2018 17:20:06
Tenis,krásné napsáno. Hodně zdravi
![]() |
| Dooly. | 12201 |
|
|
19.1.2018 17:18:04
Libik,taky mám proc ne ploché nohy,k tomu dispozici kycli a dost mi delaji dobře bosoboty
|
| Dooly. | 12201 |
|
|
19.1.2018 17:15:10
Oba rodiče mého manžela zemřeli na rakovinu.On plic,ona prsou.V knize Duchovní příčina nemocí stojí, že rakovinu plic mivaji lide,kteri dusi ostatní. A rakovinu prsou ženy, které jsou nuceny branit sve děti.
No sedi to.. Jo,já na tyhle věci fakt věřím A naopak mě udivuje,kolik lidí na světě pořád věří,že se jim věci dejou, a oni s tím nemají nic společného a pomocí jim může nejlépe někdo jiný, ne oni sami |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
19.1.2018 17:14:59
Jitys, tipuju, ze Mandelinka nebyla lina hlavne nejakou tu zmenu opravdu udelat a prijit si na ten navod sama. Pripomina mi to jednoho psychologa/psychiatra, ktery nikdy nerekne nic konkretniho, na otazku, co mam ted delat odpovida stylem "udelejte to nejlepsi", pripadne na dotaz, co si o tom mysli, je odpoved "a cosi o tom myslite vy?". Ze zacatku je to k zesileni, protoze clovek si prisel pro navod. Pak to cloveka primeje si zacit uprimne mapovat a popisovat svoje pocity, pochopit, ze nikdo mu zadnej navod dat nemuze, ze jediny, kdo pro nej neco muze udelat, je on sam. Kdyz tohle akceptuje, najednou to funguje. Z pocatku hur, casem se to zautomatizuje. Ale je to tezka prace a vyzaduje uprimnou touhu po zmene, nasledne i dostatek pokory, coz ti, kteri si prisli pro pilulku, velmi neradi slysi. Skoro bych rekla, ze k cili dojde jen ten, kdo si /se o / to zaslouzi.
A na to, ze za sve nemoce si muzeme my sami, teda verim. |
| Alraune | 129596 |
|
|
19.1.2018 17:14:42
To je super, že ti to pomohlo. Vždycky je lepší žít a fungovat s nějakou kompenzací, než zalykat se zoufalstvím bez ní.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.