| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Rakovina

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 4082  [Dalších 3552 >>]
Filip Tesař 134358
19.1.2018 15:34:36
Vágní měřítka na ženskost... mě zas překvapuje ta romantizovaná představa jezdce-lovce. Teda ne že bych nechápal, odkud se bere, ale je to spíš taková vybájená představa. Navíc vím, že mezi jezdcema jsou často i docela paka, a někdy taky slaboši. Ani ten lovec nemusí bejt extra mužnej, mezi myslivcema se slaboši najdou úplně stejně a šéf Českomoravský myslivecký jednoty je podle mě extra pako.

Místo koní máme navíc auta. Víc než ztráta koní zasáhla možná mužnost ztráta monopolu na řízení aut, na to bych zaměřil další výzkum.
. . 133444
19.1.2018 15:28:36
Nechce a neumí to popsat. Osvítil ji duch mandelinčin svatý a zvolila jiný přístup. Prostě jiný. Každý musí najít ten svůj jiný přístup, aby se vyléčil nebo žil preventivně správně beznemocně. Šmarja mě to tak s... tyhle řeči. Jo, ekzém věřím, že má s psychikou hodně. Ale co teda lidi, kteří nevědí "jak na to", na tu změnu, když ti, co se domákli, jim ani neumí poradit?!?
Zufi. 52220
19.1.2018 15:26:25
Diskuzi číst nechci, ale sakra.
Maminka nosila jen sukně či šaty, jedla zdravě, kouřila v mládí tak 3 cigarety denně, pak toho nechala na 30 let, alkohol jen bílé víno na oslavách, a ......
Švagrová nosila jen sukně, nekouřila, nepila, jedla zdravě, chodila na dlouhé procházky se psem, aby se udržela v kondici, stresy doma žádné, obě byly milované a bez větších problémů.
Proč?
K_at 121378
19.1.2018 15:11:25
Mandel, takhle mi to staci. Ano, u nekterych problemu muze byt psychika alfou a omegou.
. . 133444
19.1.2018 15:11:07
Mandelinko, dle mého psychika za nějakou chorobou být může, ale taky nemusí. Ty myslíš, že každá nemoc má původ v psychice? V našem přístupu k životu?
Kudla2 58452
19.1.2018 15:06:23
No tak je ten umírající asi pěkně blbej a línej, když se mu nechce zachránit si život pouhou změnou myšlení. Jsou to fakt divní lidi na tom světě. ~y~
Kudla2 58452
19.1.2018 15:02:19
Mandelinko,

a Ty myslíš, že třeba tváří v tvář smrti, kdy ten člověk umřít nechce a má třeba malý děti, že by nebyl dostatečně motivovanej změnit myšlení (a tak se dle Tvý teorie uzdravit)?
K_at 121378
19.1.2018 14:57:02
Mandel, myslim, ze nikdo nezpochybnuje faktor psychiky. Ale asi to nebude univerzalni recept na vsechno a vsechny, ne?
Kudla2 58452
19.1.2018 14:56:29
Mandelinko,

copak to jde takhle říct od stolu, když nevím, co to bylo za problém, a nejsem doktor?

(Navíc moderní medicína si dokáže poradit už s docela dost věcma, takže není vyloučeno, že to, u čeho si neví rady, opravdu bylo převážně psychickýho původu, ale to bych opravdu vařila z vody).

Ale přijde mi trochu odvážný spojovat to takto, protože to by znamenalo, že vysokého věku v plném zdraví se dožívají jen (nebo převážně) duševně zcela vyrovnaní jedinci, kdežto ti, co mají nějakej problém nebo žijou ve stresu, umíraj vesměs mladí. A že lze prakticky všechny choroby vyléčit jen tím, že se dáš duševně do cajku.

Ale děje se to tak opravdu? A pokud je to tak jednoduchý, tak proč to všichni ti lidi s rakovinou, roztroušenou sklerózou, celiakií, a já nevím čím ještě jednoduše neudělaj? To jsou tak blbí, že dobrovolně trpěj a umřou, ačkoli vyléčení maj na dosah ruky?
Kudla2 58452
19.1.2018 14:48:07
Jitys,

mně to trochu přijde jako to studený čtení u kartářek. Nebo jako s tím děsivým jedem dihydrogenmonoxidem, který byl objeven ve všech rakovinných nádorech a tudíž je jeho jedovatost jednoznačně prokázána. ~;)

Jako asi těžko hledat člověka, v jehož životě by se aspoň někdy nevyskytl nějakej stres, a pokud by si někdo dělal statistiku a ptal se na to těch onemocnělých lidí dostatečně cíleně, tak by určitě u každýho vykutal nějakej problém v dětství, manželství, s dětma, v práci, se spolužákama, s kamarádama, se sousedem... a pak už by se dal udělat krásnej závěr, že je to určitě tím, že to prožil, ale nevyrovnal se s tím a že dotyčnýmu škůdci neodpustil.
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 4082  [Dalších 3552 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.