| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Nadváha

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 3350  [Dalších 3240 >>]
TaJ 81121
4.5.2021 22:00:31
Knedlo, Granko jsme v dětství s bráchou jedli lžičkou s dlouhatánskou rukojetí rovnou z té dózy se žlutým víčkem, doteď ji vidím~:-D...a nebo teď si s ním někdy posypeme třeba zmrzlinu, když si děláme doma zmrzlinový pohár - ovoce, na to zmrzlinu, šlehačku a navrch posypat Grankem:-)
TaJ 81121
4.5.2021 21:58:16
Babi, já si Granko sypu do zakysané smetany, když ji dáváme třeba na palačinky, nebo lívance, tak někdy v kelímku zbyde, tak si do toho nasypu trochu Granka, ale nemíchám, mám ráda, jak tam to Granko chroupe~:-D
TaJ 81121
4.5.2021 21:55:05
Krajino, tak to já přesně naopak...Nutellu už jsme dlouho neměli a když už, tak si dám trošku, spíš třeba na palačinky, nebo něco podobného...zato čokoláda...miluju hořkou a jsem schopná sníst klidně i tabulku denně...jak ji načnu, tak vydrží maximálně kousek do druhého dne...stejně tak třeba višně v čokoládě~:-D
Martina, 2 kluci 15942
4.5.2021 21:51:28
Knedli, ještěže se to asi tady poblíž nikde neprodává! Na plněné peprmintove čokoládě ujíždím 100 %, sežeru ji i dětem, i návštěvě, i manželovi...~:-D
Evelyn1968,2děti 6269
4.5.2021 21:50:46
Naší šetřili na jidle a moc nevarili, ale začala jsem si dopravat s první výplatou to mi problém nedělalo vůbec, samý tehdy dostupný lahůdky, denní vaření nebo restaurace. Na jidle šetřit odmítám doteď.
MM matka je precpavala, měli doma hromady jídla které se pak vyhazovalo a on doteď nerad ji trochu jsem ho to naučila až já.
Cimbur 64764
4.5.2021 21:13:15
Mladí to mají jinak. I moje děcka touží po luxusu. Nejen v jídle. Chtějí bydlet v novém domě, co nevypadá jak ze seriálu Vyprávěj.
A mladé sestry a bratři v práci? Jezdí a lítají po celým světě sotva ve dvaceti vydělají první korunu. Narozdíl od doktorů, kteří čumí v práci nebo doma pěstují zeleninu. 😄
Termix 105545
4.5.2021 21:00:34
Len, já přesně vím, proč to s tím jídlem mám .... ale to sem psát nebudu. Vlastně přesně vím, proč mám všechno tohle :-). A to jsou jen maličkosti. Radši nebudu psát, co jsem provedla v zimě :-D, byste se mi tu smály :-).
Termix 105545
4.5.2021 20:57:58
No jsem blbá. Nepřišel mi žádný PIN, nic, jen jsem se koukala na nějaká místa, vzala jsem jedno tady poblíž, abych případně nemusela studentům rušit lekce ... a pak jsem se dívala, že je tam čekací místo minimálně čtyři týdny. Přitom jinde by to bylo rychlejší. A teď se bojím to zrušit a přesunout jinam a ještě bonus ... já ani neklikla na další výhodu, že učím na VŠ ... pokaždé si opakuju, že příště na sebe budu hodnější a buch ... zase nic.
Len 108740
4.5.2021 20:57:35
Termixi, ja to takhle mam s lidmi, neumim se ozvat prvni a to ani, kdyz jsem pobizena, porad mam pocit, ze budu otravovat.
A s jidlem, jak neumim jist cizi jidlo, tak to jsem asi rozklicovala, ze je to po udalosti se znamou holcickou, u jejiz rodicu jsme byli na navsteve a ja jsem tam neco jedla, ona zacala brecet, ze na ni nic nezbyde a umre hlady. To mi byly tak dva roky, nedavno jsem mela uplne jasnou vzpominku na tu udalost.
jak 39257
4.5.2021 20:50:42
Termix,ty si zaslouží lososa denně.bud na sebe hodná.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 3350  [Dalších 3240 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.