| kysnutá knedla | 99495 |
|
5.5.2021 6:47:55
" Radši nebudu psát, co jsem provedla v zimě :-D, byste se mi tu smály "
Termix, napiš to! Ja som na sebe vykecala tiež dosť hrůzy, no a čo ![]() |
|
5.5.2021 6:46:17
Martina, k Tebe cítim také souznění (už ani neviem, jak sa to povie slovensky), že keby som mala na Teba kontakt, tak dám dohromady nejaký pepermintový balíček a poslala Ti ho
![]() Nedávno som ho posielala mamke. Dala som tam všetky jej obľúbené dobroty o ktorých viem - proteinové tyčinky z Lidlu - banánová príchuť, pekanový flapjack, jesenky, čokoládové lienky, mandle v čokoláde a škorici, pomarančovú lindtku, mrazom sušené ovocie v čokoláde, atd atd |
|
5.5.2021 6:40:21
TaJ, Ty si vo všetkom taký ideál, a fakt to myslím vážne. Márne čakám kedy napíšeš o sebe niečo strašidelné, alebo aspoň trááápne... A furt nič!
![]() Myslím, že Tvojim chlapom sa s Tebou musí žiť krásne ![]() A inak, čo sa šetrenia týka, ja som sporivý typ v tom, že idem kúpiť jablká do Kaufu i keď Lidl mám bližšie a tam utratím dalšie 2-3 stovky za ananás, mango, melon a všetko to hned zožerieme. Tyčinka za 30kč (lifebar) - to, čo má nahradiť jedlo, to ja si dám jednu pred a druhú po jedle A to sme len u žrádla! Dnes-zajtra mi príde balíček z aboutyou. Za cca 10 tis. Síce je tam viacero párov džín a pravdepodobne mi žiadne nebudú sedieť, lenže to je už druhý podobne drahý balík za druhý týždeň... Síce z tamtoho mi sedela len 1 vec a zvyšok sa pošle spať, ale už tie čiastky sú hrozné... Je mi trápne pred chlapíkom z PPL, najradšej by som tam poslala syna s mojimi hodinkami, nech to tam pípne a vyzdvihne to... |
|
5.5.2021 6:32:22
Tak som nelenila a v správach som našla fotku, ktorú som hneď po nákupe odoslala mamke
![]() To bola prvá várka - tých 10. Chvílu na to sa mi to v hlave rozležalo (to je nějak málo, hm...) a bežala som pre ďalšie ![]() ![]() |
|
5.5.2021 6:27:10
jak, 25 lindt zajačikov, tak to je bomba
![]() Ja by som si ich nejak zoradila a vyfotila, veď uznaj, 25 zajacov, to sa v nejakej domácnosti len tak nevidí To musí byť zdokumentované (a poslané mamke, sestre a určite aj žravej kamarátke) Ja som trochu prestrelila nedávno v Kauflande. Mali v akcii nejaké neznáme pralinky, ktoré som mala predtým len raz a šokovali ma svojou úžasnou chuťou. Kúpila som ich 16, potom som sa vrátila ešte po 10 balení (dokonca som v počte tromfla Tvojich zajacov, hehe) - no a niečo sa stalo - neotvorila som odvtedy (už sú to cca 2 mesiace) ani jednu krabičku a vobec ma nelákajú... ![]() |
| Federika | 14090 |
|
|
4.5.2021 23:30:37
Čím jsem starší,tím míň mi je líto utrácet za cokoli
Nikdy jsem nešetřila,ani když jsem fakt neměla peníze. Prstě když peníze byly, koupila jsem si,co jsem chtěla a za kolik jsem chtěla. když nebyly,nebyly,zase se objevily....Za kafíčka,dortíčky, pochutiny utratím spoustu peněz a líto mi to není, pokud si to užiju a je to dobrý. Moje máma to dřív dělala, ale postupem času už si tak všechno víc užívá, bez výčitek. |
| Monika | 123907 |
|
4.5.2021 23:20:33
Kat, však já taky úplně nepropaguju zrovna obezitologii. Já mám představu, že tam tu psychiku asi zase tak neřeší. Že spíš počítají příjem x výdej a řeší jídelníčky (poté, co možná snad vyloučí diagnózy jako štítná žláza a spol. V případě, že dojdou k závěru, že přejídání je důsledkem nějakých psychických problémů, tak stejně člověka pošlou spíš k psychologovi nebo psychiatrovi??? Ale zakladatelka si myslí, že psychika snad v tom až takovou roli nehraje a že dítě se jeví tak, že svou nadváhou zatím extrémně netrpí - v tom případě by třeba mohlo trochu i díky té návštěvě u obezitologa "prozřít" a přijmout, že možná tu trochu problém je, resp. mohl by být velký, pokud "se něco nestane" a že třeba ty porce, co jí, nejsou opravdu běžné ... Když takové věci melou rodiče, tak (obzvlášť v pubertě) se to nemusí brát zase až tak vážně ... Ale samozřejmě hrozně záleží na osobnosti toho lékaře, taky bych určitě sháněla reference.
|
| TaJ | 81121 |
|
|
4.5.2021 22:16:11
Stará huso, knížku si kup, pokud je to v tvých možnostech a toužíš po ní...takové věci člověk nekupuje každý den...
|
| TaJ | 81121 |
|
|
4.5.2021 22:14:32
Stará huso, já jsem taky spíš spořivý typ, nerada utrácím zbytečně peníze tam, kde se to dá pořídit levněji...ale zjišťuju, že čím jsem starší, tím častěji si bez výčitek občas dopřeju něco dražšího a užiju si to...takže zatímco dřív bych nedala třeba za kousek dortu v cukrárně 70,-, přišlo by mi to nehorázně předražené, tak dneska už si ho dám, tam kde ho mám vyzkoušený a užiju si ho...výčitky nemám, protože do cukrárny nechodím každý den, ale třeba dvakrát do měsíce...takže to si pak to kafe a dortík bez výčitek užiju...samozřejmě, že taky šetřím, pokud se ta samá věc dá koupit někde levněji, v akci, do zásoby apod., tak za ni nejsem ochotná dát tu vyšší cenu...ale občas si klidně dopřejeme něco dražšího a užijeme si to...
|
| Stará husa | 154854 |
|
4.5.2021 22:05:39
Já teda za drahý jídlo nedokážu utrácet. Vlastně vůbec nedokážu utrácet za nic, vždycky u všeho koukám na cenu, i když je to korunová položka a mohla bYch si to klidně dopřát. Kolikrát mě to štve a říkám si, že si to koupím a stejně si to nekoupím. Jediné, za co jsem schopná utratit peníze, jsou knížky. I když taky - moc toužim koupit si tu novou knihu s Rychlými šípy, ale stojí 900 Kč. Už o ní uvažuju měsíc a nemůžu se přinutit tak drahou knizku si koupit. I když co je 900 Kč? Pardon, že zahlcuju debatu o dětském obezitologovi.
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.