| Termix | 105545 | 
| 
 | 
 4.5.2021 19:35:16 
Moniko, úplně s tebou souhlasím. Je to prostě hodně jídla a nejde jen o tloustnutí, ale i zuby dostávají dost zabrat z tolika cukru.  
Myslím, že je potřeba nastavit pravidla na množství jídla. Teď trochu řeším tloustnutí u syna. Dříve naprosto drobounký hubený kluk, co sportoval 5krát týdně, je mu 15 a obrovský vliv na jeho tělesnou změnu mají omezení. Měří 174 cm a váží 70, takže o obezitě nemůže být řeč, ale špek na břichu už má. Trvám teda na dlouhém pobytu venku o víkendu a denně se musí hýbat. Teď je to už zase trochu jednodušší, od minulého týdne má tréninky venku, sice kvůli různým opatřením teď jen jednou týdně, ale od příštího týdne už dvakrát a tak se to už snad zlepší.  | 
| Evelyn1968,2děti | 6269 | 
| 
 | 
 4.5.2021 19:28:51 
Syn byl v pubertě oplacanej, do ty doby hodně hubenej, nevydržel sedět, ani u jídla. Pak se naučil jídlo vychutnat a přibral, pak vyrostl 20 cm a je zase štíhly, měl štěstí, teď si to udržuje. I když manželka a režim v Corone tomu nepomaha.  
Já jsem byla vyhubla až do dvaceti, pak jsem se zakulatila asi vinou nepřetržitého provozu a chaosu v jídle i spánku a tím, že jsem se usadila a přestala lítat po nocich  . Začala jsem držet zaručeně diety, zhubněte 10 kilo za medic, po každé takové kůře jsem měla nakonec nejmíň o 5 kg navic, v mezičase jsem se prejidala, chyběly mi živiny .  | 
| Evelyn1968,2děti | 6269 | 
| 
 | 
 4.5.2021 19:21:53 
Sladký nemusím, můj hřích je smazene. Miluju brambůrky.  
 | 
| Federika | 14090 | 
| 
 | 
 4.5.2021 19:19:26 
Můj starší syn s tím taky bojoval.Od ca 8 let byla takovej oplácanej, rád jedl, rád vařil, babička vykrmovala. Pak asi ve 13 letech vytáhl a v pohodě. Někdy v 17, 18, zase začal a tvrdil mi, že je to kvůli mě, protože ho štvu 
  Nesměla jsme mu vůbec nic říct, okamžitě reagoval podrážděně a cpal se jako čuně,abych "viděla".Nechal jsem to bejt, úplně, už byl moc velkej. Teď začal s bráchou doma posilovat,chodí cvičit denně. Pořád jí hodně, oba, ale ten mladší neměl nikdy problém s nadváhou, naopak. A dceru teď s jídlem spíš popoháním.  | 
| K_at | 121378 | 
| 
 4.5.2021 19:12:38 
Federiko, jo. My šílíme už pár let. Nevím, jestli to vydrží, ale něco se přihodilo a mladá už 3 týdny posiluje. To jí baví. Třeba to chvilku vydrží.  
 | 
| Federika | 14090 | 
| 
 | 
 4.5.2021 19:05:30 
Kat, 
ty poznámky zvládnou později jiní a ve větším měřítku než na tý obezitologii. Je to těžký, v tomhle věku to musí fakt začít vadit hlavně jí.  | 
| Federika | 14090 | 
| 
 | 
 4.5.2021 19:03:42 
No, Mariko, 
až to nějak líp půjde, nechala bych si ten žlučník preventivně zkontrolovat, jen sono. Přece jen,operuje se to líp bez zánětu ![]()  | 
| K_at | 121378 | 
| 
 4.5.2021 19:02:06 
Moniko, ona je otázka, co s psychikou udělá obezitologie.... Může být holka v pohodě a klidu, stačí pár blbych vět.....  
 | 
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 | 
| 
 | 
 4.5.2021 18:57:51 
Nejhorší na týhle diskusi je, že doma nic nemám, ani nutelu, ani bonbóny. Akorát čokoládu na vaření. Taky není špatná  
![]()  | 
| kysnutá knedla | 99495 | 
| 
 4.5.2021 18:54:15 
Ja som dnes vyhrabošila tajne schovaný balíček mojich milovaných mátových cukríkov. Tieto a ešte jedny pralinky sú moje topky z Lidlu.  
Zaujímavé je, že mám problém načať niečo lepšie, drahšie. Napr. Ferrero ako spomínala Marika, či pralinky Lindt a iné - to sú tak krásne balenia, rada sa kochám pohľadom na ne, ale mám problém ich otvoriť. Preto ich ďalej darujem. Ale čo stojí okolo 50kč (to sú práve tie Lidlovské veci), tam nemám zľutovania    | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.