| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Nadváha

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 3350  [Dalších 3200 >>]
Monika 123907
4.5.2021 18:51:13
Kat, já vím, že se snažíš uklidňovat a myslíš to dobře. Ale z toho, co píše zakladatelka, bych já klidná nebyla určitě bych nečekala, že "z toho holka vyroste", aniž by se něco podniklo s tou žravostí. Já si původně, při dotazu na ty snídaně, představovala, že třeba nesnídá vůbec (a pak se třeba dojídá ve velkém večer) nebo že jí "z lenosti" třeba právě ta různá sladká "sypání" do mléka, protože se jí nechce si namazat chleba. Potom bych snad raději chystala přiměřené snídaně a svačiny a dbala na pohyb, než sháněla obezitologa. Ale pokud si dítě je schopna udělat a naráz sníst volská oka a ještě to pak zajíst sladkým, tak s tím by se mělo něco dělat hned a ne čekat, kolik holka vyroste (protože přitom nejspíš taky přibere). Jestli má v pořádku štítnou žlázu, tak to bude prostě asi "jenom" v hlavě a pokud má pohyb a přitom pořád tloustne, musí prostě míň jíst (resp. méně kaloricky) ...
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
4.5.2021 18:49:15
Bonboniéru musím okamžitě rozdat. Jednou jsem zůstala sama s višněma v čokoládě a sežrala jsem jí celou.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
4.5.2021 18:48:03
To je dobrá strategie, ale musel by ten zbytek někdo odnést a někam schovat, jinak bych to nevydržela.
Já si kdysi kupovala nugetu v takovejch malinkejch krabičkách.
Marika Letní 140743
4.5.2021 18:47:21
"Já to mám prostě tak,že co načnu,to dodělám."

Já taky a viním z toho výchovu k dojídání. ~;) Doma, ve školce, ve škole, všude mě nutili dojídat. Tak dojídám. ~t~
Marika Letní 140743
4.5.2021 18:46:15
Ne, po Nutele nikdy, ale já ji už radši nekupuju. Taky z výchovných důvodů, nejen kvůli sobě. ~;)

Žáha mě pálí spolehlivě po domácích buchtách a čaji s citronem, tak tu kombinaci dávno nejím. Za to mě začal loni bolet žlučník, mám obavu, že by to mohlo dopadnou jako s Federikou, tak se snažím trochu mírnit. Neúspěšně. ~t~
Federika 14090
4.5.2021 18:44:43
Já to mám prostě tak,že co načnu,to dodělám.
I kdybych vlastně už nemohla:-)
kysnutá knedla 99495
4.5.2021 18:44:08
"Jeden bonbon denně prostě nedám, nemám vůli. Dokud tam jsou, tak o nich vím a chodím pro další"

tak, tak a nedokážem pochopiť, jak si niekto len niečoho ulomí, ukrojí, dá si jeden cukrík... A nechá to.
kysnutá knedla 99495
4.5.2021 18:41:13
A nepáli Vás žáha po nutelle? Mňa áno, a aj preto som s mojimi chuťami pekne vybehla. Užijem si a pritom zožeriem len pár lyžíc tejto voňavej dobroty.
Zmiešam nutellu s bielym jogurtom a nasypem do toho niečo chrumkavé (to mám s každým jedlom - ak to nechrumká, tak to nestojí za nič). Takže rozne oriešky. Fakt je to super.
Marika Letní 140743
4.5.2021 18:37:33
Kdybych se sama před sebou nestyděla, tak Nutelu sežeru taky celou, klidně denně. Ale je mi to blbý, tak užírám po kouskách od všeho možného a nakonec je to snad víc než ta sklenice Nutely. Jsem schopná sežrat celou krabici Ferrero Rocher. Jeden bonbon denně prostě nedám, nemám vůli. Dokud tam jsou, tak o nich vím a chodím pro další. ~t~ ~8~

Já jsem rozežraná, protože jsem byla nejedlík, tak mě naopak nutili. Pak jsem jedla v dospělosti hodně a měla rychlý metabolismus, takže žádný problém s váhou nebyl. No, rychlý metabolismus už nemám, stavovací návyky mi zůstaly,tak mám holt kila navíc.
Federika 14090
4.5.2021 18:37:24
Však, bohužel:-)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 3350  [Dalších 3200 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.