| Rodinová | 140078 |
|
|
5.5.2021 12:17:25
Hele libiku, co ockovani?
|
| libik | 142094 |
|
|
5.5.2021 12:15:43
Rozumná promluva sebe se sebou je zvláštní představa, já se sebou vedu výhradně nerozumné promluvy, chaotické a nahodilé, málokdy si udělám nějakou komplexnější strukturovanou evaluaci.
Moje dítě, cizozemec, mi jednou řeklo, že asi tak po 3 letech života v cizí zemi bez Čechů začalo sem tam přemýšlet v té řeči. Ale před chvílí jsem zaznamenala, že náš městský úřad začal promlouvat sám se sebou v aj. Od roku 2002 nás oblažuje každou 1. středu v měsíci kvílením sirén, aby potom dodal "zkouška sirén" a dneska dodal několikrát "test the sirens", nevím, proč mě to popudilo, ale popudilo. Možná to má nějakou vazbu na tradiční plzeňské kalení army klubů. , koukám, že sousedovi vlaje americká vlajka (a jeho pes šíleně vyl celou noc)![]() |
| 1kulička | 119729 |
|
|
5.5.2021 12:14:59
Taky jsem od něj odešla a s dívkou k němu určitě nechoďte. One takový žoviální typ, co se rád poslouchá - jestli ti vyhovuje, že ví předem, proč tam jste a předem odhadne všechny vaše problémy (takový brouk pytlík), hraje si na psychologa a případně urazí či poníží tvé dítě, tak k němu nechoďte.
Nechci to brát vyloženě negativně, protože kluci se rádi hecují a na ně to může opravdu fungovat. Na mě působil jako slizký manipulátor a sestřičky na mě na chodbě protáčely oči a myslely si to dost podobně. Ale zase má dost sebereflexe a řekl nám to přímo, že si myslí, že není pro nás vhodný. A měl pravdu. Výborný byl MUDr. Světnička z FNKV, ale ten mi teď psal že už je nějak dlouhodobě nepřítomný, tak nevím, kam se poděl.... |
| Rodinová | 140078 |
|
|
5.5.2021 12:08:37
Na ME to nehazej, ja nutelu nejim
![]() |
| babi_ | 48341 |
|
|
5.5.2021 12:05:14
Ne já, si to nevyčítám, to VY za to můžete, a koukejte se kát
![]() |
| Rodinová | 140078 |
|
|
5.5.2021 12:03:05
Muzes 2x tydne jogovat, jako pokani
![]() |
| babi_ | 48341 |
|
|
5.5.2021 11:58:45
(Krajino navazuji náhodně na tebe, neber si to osobně
)Všechny můžete za to, že jsem si pod nátlakem včerejší diskuze objednala na rohliku nutelu (nic ani vzdáleně podobného doma z dobrých důvodů nemám), a teď ji tu dojídám! Naštěstí "jenom" 200 g |
| babi_ | 48341 |
|
|
5.5.2021 11:44:10
Len, syn je dyslektik, slova zapomíná a zaměňuje podobná, ale je poměrně systematický, organizovaný. Věci ukládá tak, aby je našel (fyzicky i elektronicky), plánuje a dodržuje dohodnuté... Nevím, jestli to v něm "vycepoval" jeho táta, ale pokud, tak jen osobním příkladem (MM byl v té uspořádanosti fakt extrém).
|
| TaJ | 81121 |
|
|
5.5.2021 11:30:38
Breburdo, tohle učím odmalička syna...protože on se rozhodně nenarodil tak organizovaný, jako já a taky je dost nepozorný...takže když pořád hledal po baráku baterky do kamery, paměťovky, nabíječky apod...tak jsem za ním šla do pokoje, vyčlenili jsme jeden šuplík u stolu a postupně jsem ho naučila tam všechny ty věci ke kameře a mobilu dávat, pak už si sám zvyknul, že když měl něco, co patřilo k téhle výbavě, tak to dal tam a nenechal to jen tak někde válet...ale nejde to samo, pokaždé trvá, než si to zautomatizuje...ale už si kolikrát sám hledá v podobných případech způsoby, jak na něco nezapomenout, neztratit to...ale on to přesně má tak, že se na to musí víc soustředit, já to dělám tak nějak mimochodem, prostě mi to přijde logické a normální
![]() |
| Rodinová | 140078 |
|
|
5.5.2021 11:27:56
Jiny jazyk neumim na takove urovni, abych byla schopna rozumne promluvy sama se sebou
rustinu bych asi oprasila, ale nemam motivaci ... |
Den českých řemeselLitoměřice
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.