| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Nadváha

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 3350  [Dalších 3290 >>]
Termix 105545
5.5.2021 11:26:32
Když si mluvím sama se sebou, snažím se to dělat ještě jiným jazykem a nebo někdy i rusky. Ty jazyky moc nepoužívám, ale nechci zapomenout to aktivní používání.
Len 108740
5.5.2021 11:25:53
Termixi, jj, ze si nevzpomenu cesky nebo anglicky, kdyz to potrebuju, se stava casto. Horsi je, kdyz si vzpomenu jen nemecky nebo italsky, coz jsou jazyky, kterymi ani nemluvim, jen ctu. Presto si nekdy nevzpomenu na vyraz jinak nez v tehle jazycich, pak nastupuje prekladac. Kdyz jsem byla dite a umela jen cesky, tak to bylo snad pochopitelnejsi nez takhle, kdyz mi proste to slovo jde na jazyk jen v jazyce, kterym nemluvim~a~
Termix 105545
5.5.2021 11:24:11
No jdu až 18.5., ale i to je dohledná doba. Jsem blbá. Kdybych to byla takhle udělala hned, mohlo to být rychleji. Teď se od půlnoci hlásí početná skupina 50 +. Ale lepší než někdy za měsíc. Už se těším.
Rodinová 140078
5.5.2021 11:22:13
Chapu, diky covidu a homeofficu vlastne komunikuju z nejvetsi casti jen v praci a tam pisu pouze a mluvim z 95 procent anglicky, uz jsem se pristihla, ze si mluvim anglicky pro sebe u vareni, vyjadrovani v anglictine mi prijde efektivnejsi nez cesky a kdyz se mi cely den povede jen schuzovat, napada me anglictina jako prvni jeste vecer.
Hmm ~:(
babi_ 48341
5.5.2021 11:21:02
Termix, výborně ~R^
Docela jsem na tebe včera při usínání myslela, jestli ti mám poslat konkrétní tip... jsem 55+, zaregistrovala jsem se do volného OČM hned jak to pro můj věk šlo, tedy minulou středu, a první dávku mám již od pondělka :-)
Termix 105545
5.5.2021 11:17:18
Len, když celý den učím angličtinu, stává se mi často, že si nevzpomenu na česká slova. Rodina už je zvyklá. Ale děti se mi nejvíce smějí, když neumím česky vyslovit anglická slova. Jakože mluvím česky, ale třeba slovo internet a i jiná slova i v té češtině řeknu anglicky.
kysnutá knedla 99495
5.5.2021 11:15:33
Je to strašné mrhanie časom. Čiastočne si to síce možeš spríjemniť svojimi aktivitami, ale je mi jasné, že 5 hodín (!!!) príjemne nezaplníš, keďže úplne mimo diania porady byť nechceš/nemožeš. Nikto sa tam zatiaľ neozval, nebola pripomienka ohľadne doby trvania?
kysnutá knedla 99495
5.5.2021 10:57:21
ahá, to je online - no tak to je aspoň trošku lepšie, to by som si naozaj pripravila prácu k tomu.
No a mne bolo trochu divné, a som si predstavila, ako v škole - za velkým spoločným stolom - otrávene sedíš a bagruješ nugetu ~t~

Dĺžka tých porád je každopádne hrozná i tak, ale ak je to online, tak si to aspoń spríjemni, alebo rob niečo užitočné. Ja by som striedavo žehlila/cvičila/krájala jablká na sušenie atd
Okolík 129526
5.5.2021 10:52:20
Udělej to jako studenti. Já u pracovních on-line porad třeba žehlím, vařím a tak. ~d~
kysnutá knedla 99495
5.5.2021 10:49:09
Krajina, to znie hrozne! Nehovor mi, že si tam jediná otrávená, to musí byť vražda pre každého normálneho (verím tomu, že nenormálnym aktivistom to nevadí).
Kto je iniciátorom? Riaditeľ školy?
Ešte k tomu v Tvojom voľnom čase. Musíš sa toho účastniť?
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 3350  [Dalších 3290 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.