| Milka+4 | 7376 |
|
|
24.1.2012 16:48:56
U nas zustalo po manzelovi doma krasne piano. Minuly rok hral Ondra, sice dobre, ucitelka ho moc chvalila, ale proste ho to nebavilo, tak jsme se dohodly, ze proste dochodi rok a nebudeme ho nutit chodit dal. Takze na piano si brinkaji vsichni ostatni ... tak nevim, jestli mile piano neskonci ve sklepe. Zuzka chodi ve skolni druzine do fletnicky, nicmene za pul roku probrali teprve notu h a a
![]() |
| Lepiota+4 | 39577 |
|
|
24.1.2012 15:39:07
Prádlo, to suším dokud to jde venku a přes zimu dávám sušák ke krbu. Fouká z něj teplý vzduch a je to brzo suché. Ale zase o něj v obýváku brkáme, takže někdy to dám na druhý sušák do ložnice.
Aňo, ty ponožky nevěšíš? Jak ti uschnou? Já žehlím už jen to nejnutnější, dětem trika do školy a školky. Manžel nosí montérky - nežehlím, ani ručníky, trika po doma, pyžama, apodobně. A už ani bavlněné plínky, už jen skládám ![]() Ivo, my taky ještě občas máme klávesy a flétnu, dokonce flétny ![]() Je to prostě mazec ![]() |
| Oggová | 34603 |
|
|
24.1.2012 10:10:28
tak já právě zjistila, že sušička nejde
a ani nemyje myčka ![]() no tak holt zavolám toho opraváře.... |
| Milka+4 | 7376 |
|
|
23.1.2012 23:28:14
Sušičku maximálně doporučuju - když se prádlo vytáhne hned po dosušení a složí, tak se prostě nežehlí. Stane se mi, že tak jednou za měsíc nastřádám pár kousků a "zažehlím si" (spíš pro potěšení) něco choulostivějšího na žehlení (halenka, košile - ale to nosíme jen zřídka, oba jsme "sporťáci", takže trika a džíny do každé situace).
V létě je mi tedy líto spotřebované elektřiny, tak dám prádlo pověsím ven na šňůry, ale jak není počasí, tak sušička jede. Děti mají taky hodně fleecového oblečení, které se do sušičky nedává (způsobuje statickou elektřinu), ale to se stejně nežehlí ;) ![]() |
| borovice + 5 | 35110 |
|
|
23.1.2012 18:38:20
Ano klidně ráda vás potkám, pokud nebudeme na horách.
|
| Oggová | 34603 |
|
|
23.1.2012 18:14:40
Sušičku máme a nežehlíme.
![]() |
| Aňa+4 | 27094 |
|
|
23.1.2012 17:15:04
Jojo prádlo
!, my jsme tu úplně zavalení, je snad úplně všude.V ložnici 2 sušáky, v koupelně další, v obýváku halda na žehlení a ještě ještě celý konfereční stůl plný hromádek již vyželeného naskládaného prádla...a ještě 2 koše špinavého.a ne a ne se toho pořád zbavit když už něco zmizí vyrojí se to zase jinde,chjo...O sušičce jsem uvažovala,ale nevím jestli by se tím něco vyřešilo,stejně se prý prádlo musí žehlit,jakou máte vy zkušenost?tak jsem zatím dosti zapojila děcka, malé věci(kahotky, ponožky atd. již vpodstatě nevěším) Lepi: jako by jsi psala o naší rodince,ani nevíš jak si užívám každé tiché chvilky.Maji: supr tak to bychom se mohli stavit na kolaudačku , za 14 jedem do Prahy![]() |
| borovice + 5 | 35110 |
|
|
23.1.2012 9:29:43
Milko ten oddíl je super - alespoň se mi co vnějšímu pozorovateli zdá. Kdybych mohla hned bych tam chodila, když vidím ty fotky z tábora nebo akcí ...
|
| Milka+4 | 7376 |
|
|
22.1.2012 22:37:07
Mája: do vodáckého oddílu jsem chodila jako puberťák a mám super zážitky .. škoda, že už u nás ve městě není.
Lepi: u nás si nejvíc pozornosti momentálně žádá také Zuzanka (druhorozená) - je v první třídě a po několika poznámkách od tř.uč., že nemá vypracované domácí úkoly, jsme museli pozornost přenést hodně na ní. Od prvorozeného jsme byli zvyklí na 3 lehoučké úkoly za týden, kdežto Zuzka dostane 3 úkoly na den a na víkend ani nepočítám, takže sedíme den co den nejméně hodinu (plus přestávky, protože by to vkuse nedala) a píšeme, čteme, počítáme, malujeme atd. Prostě jsem nepočítala s víc jak jedním úkolem, takže se nám ze začátku stalo, že jsme udělali první úkol, který jsme našli a další jsme nehledali. Nejmladší prcek se už trochu zabaví, ale jinak je samozřejmě druhým nejnáročnějším. Nejstarší Ondra jezdí s tatínkem po kroužkách (já už nestíhám). No, a jinak jak píšeš: bordel všude .. i když se poslední dobou maličko polepšily a děti se více zapojují, ale ideální to není. Od úrazu kolene v létě se až teď začínám vracet do normálu, takže chystám rodinné reformy ![]() ![]() |
| borovice + 5 | 35110 |
|
|
22.1.2012 21:00:05
Uff tak je doma hotovo, ještě musíme dětem koupit nějaká světla do pokojů, trčí jim tam jenom žárovky. Dneska se MM pochlapil hodně doma pracoval. Už si dodělal i svojí pracovnu a tak tam zmizely jeho krámy z bytu. Odpoledne jsme byli na plavání v bazéně s vodáckým oddílem, kam chodí děti. Je to tam super, bazén je jenom pro nás, plavou tam kajaky a děti na nich můžou jezdit - i dospělí.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.