| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Mám hodně dětí

(?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 20363  [Dalších 20193 >>]
Oggová 34603
22.1.2012 17:46:11
Vlastní ložnic, to je ono. Už nikdy bych se jí nevzdala. :-)
.. 67953
22.1.2012 14:18:04
Májo, to zní víc než slibně~m~
borovice + 5 35110
22.1.2012 10:55:19
My máme teď dva veliký balkony takže na sušení prádla super, přes zimu suším na topení a mokrý věšim na balkon.
Dneska jsme konečně přestěhovali zpátky do pokoje postel a budeme mít po 3,5 letech zase naší ložnici.
cvrček + 5 67375
21.1.2012 13:00:19
Lepi, my máme i ty housle:-) A občas i klavír s flétnou k tomu... I když většinou se to střídá...
Bordel v bytě bez přestání, děti uklízí stylem šup s tím na jednu hromadu:-) Ale i za to jsem někdy ráda:-)
Prádlo sice věším na půdu, ale taky to schne pomalu, netopí se tam...
Někdy chci taky utéct, ale venku sníh a zima, tak radši zůstávám v teple:-)
Sedmikráska+4 121142
20.1.2012 23:16:33
Jak jsem to četla, pomyslela jsem si, že až na ty housle je to jak u nás. máme sice jen dvoupokoják, ale i tak nestíhám likvidaci neustále se rodícího nepořádku. Nejhorší je to s prádlem. Bydlíme ve starým OB a je tu hrozně vlhko. Prádlo mi u topení schne minimálně 2 dny a když je teplej a netopím, tak i 4. Už aby bylo teplo a mohle jsem věšet ven.
A jak jsem dočítala tak jaká hrůza!!!Já zapomněla vyset papriky. Musím zítra honem nakoupit semínka. Do toho sháníme to vozidlo pro velké rodiny, termín mám sice až v červenci, ale pak bude pozdě~:-D.
.. 67953
20.1.2012 15:28:21
Lepoito, připomíná mi to stav doma. Nejstarší dělá úkoly, prostřední holky dvojčata prudí, nejmladší řve, chce chovat, já se snažím udělt pozitivní večeři a neseřezat je všechny na jednu hromadu a neutéct do nejbližší hospody.
Lepiota+4 39577
20.1.2012 14:08:44
Milko, já mám pocit, že se teď věnuju nejvíc nejmenší Zuzance a potom nejstaršímu Míšovi (úkoly, lidovka). A prostřední dvě holčičky přijdou zkrátka. Už nám říkala paní učitelka ve školce, jestli s Terezkou (5 let) mluvíme, nejde jí více písmenek. Nemluvíme, mluvit budeme ... a zas nemluvíme. Tak jsem vymyslela, že večer před pohádkou aspoň 5 minut, uvidíme. Taky nám přijde, jako by nám občas děti přerůstaly přes hlavu. Všude neustále bordel, na jednom konci se uklidí a na druhém se může uklízet znova. A děti k úklidu musím nutit, není na ně žádná páka. Mají zakázané večerníčky a animáčky, dokud nebudou mít v pokojích uklizeno a oni si radši lebedí v bordelu a na TV nekoukají už pár týdnů. Taky se neustále rvou. Navečer to je u nás vždy podobné: já makám v kuchyni, prostřední holky se rvou a řvou, nejmenší Zuzi brečí a do toho fidlá Míša na housle. Hučí mě z toho v hlavě a mám pocit, že teď už mě vážně musí hrábnout... ~e~
A to se blízí jaro a zahrada, za týden seju celer a hledík do misek...
Martino, na jogurty a zeleninu bych nedala, prostě je to 50 na 50, buď to bude holčička nebo kluk, ale přeju ti, ať vám to vyjde ~:-D
martina korri tri deti 94409
18.1.2012 12:00:51
ja vim no ale predchozi byly v pohode tak doufam ze i to ctvrte posledni tehotenstvi probehne v poradku,pisi si s par holkama co uz maji za sebou nebo pred sebou ctvrty cisar tak nejsem sama doktor z toho nadseny neni ale co ma delat no~:-Duvidime
borovice + 5 35110
18.1.2012 11:56:26
4 císaře není úplně dobrý, ale tady na diskuzi chodí několik holek co je měly ~R^
martina korri tri deti 94409
18.1.2012 7:56:31
Ahoj Majo to je mi lito budu drzet palce at je malej v poradku,~;((~;((~;((no treba jo holky kdo se k nam prida~y~s tou vlnou~;((ja jsem po trech cisarich mela bych mit ctvrty tak snad to bude ok ale uz sem si psala s hodne holkama co meli č cisare a ok tak uvidim no chtela bych tu holcicku tak jim jogurty zeleninu atd...~:-D
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 20363  [Dalších 20193 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.