| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Mám hodně dětí

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 20363  [Dalších 20163 >>]
borovice + 5 35110
13.1.2012 11:11:47
~e~~e~~e~~e~ to je hustý ~:(

v jakém rizikové prostředí děláš?
Sedmikráska+4 121142
13.1.2012 10:40:28
Musím se s váma podělit o zážitek z pohotovosti. Já šikovná jsem táhla kočár domů po schodech (má i s malou kolem 30kg) a natáhla jsem si břicho. Protože jsem zhruba 11-12 týden těhotná, měla jsem strach, aby se něco nestalo. Měla sem strašný bolesti, chtělo se mi:-© a prostě děs. Když se mě doktor na všechno vyptal, velice ho zajímalo, kde pracuju a takový věci a potom mi nabídl poporodní sterilizaci.Podotýkám, že pracujeme s mužem oba, já sem teď na neschopence, ptž pracuju v rizikovým prostředí.Do práce jsem nastoupila na polovční úvazek hned jak mi skončila MD, to bylo Lucince rovných 5 měsíců. Měl nás za nějaký socky, co mají děti na dávky. Nám přitom sebrali i přídavky, že se máme nadstandartně. Já byla tak v šoku, že sem mu na to neřekla vůbec nic, jen že to proberu s mužem. Teď jsem zpětně tak vytočená~q~~q~ a to i sama na sebe, že sem se nezmohla na odpor.
My sice bylíme v místě, kde je převážná část lidí tmavší pleti a k menšině tu patříme my bílí a navíc pracující, ale odsuzovat lidi, jen proto, že mají hodně dětí, mi přijde nefér, když nezná podrobnosti.
Milka+4 7376
12.1.2012 22:50:26
Manžel není tak akční, takže s miminem jsem všude lítala jen já a když k tomu byly i další 3 děti, tak těžko uhlídat u vody tolik neplavců (pořádně plave jen Zuzka, kluci se nám nějak vody bojí). Takže jsem podnikala s dětmi výlety vláčkem, když se přidaly ostatní maminky, tak třeba do aquaparku. S mořem je spíš problém ve financích .. dokud jsem na mateřské, tak se rodinné měsíční příjmy rovnají výdajům, ušetříme navíc jen pár kaček a ty spíš šetříme, kdyby se něco po..;)
borovice + 5 35110
12.1.2012 20:07:39
Martino nejsem plně v obraze, ty už jsi těhotná a nebo plánujete?
Oggová 34603
12.1.2012 19:16:03
Májo, do Francie bychom letos taky rádi, ale nevíme jestli se nám podaří přesvědčit Majdu, že na dovolenou se nejezdí jen do Itálie :-)).
martina korri tri deti 94409
12.1.2012 19:14:05
Tak to je mazec tak vam fandim procestujte~:-Dno vedro nevim~:-Dale je pravda ze mozna uz budes s pupkem ja si planuju pupek az po prazdninach tak uvidim jestli to vyjde~;((
borovice + 5 35110
12.1.2012 19:04:10
my jezdíme před sezonou na konci června a jednou jsme byli v září. Nejsou tam takové davy lidí. Ale letos budeme mít dalšího prvňáka tak v září to nepůjde, uvidíme jak to bude s tím červnem. Taky nás napadlo procestovat si Francii, dojet až k Atlantiku, ale nevim jestli tam nebude moc velké vedro.
borovice + 5 35110
12.1.2012 19:02:32
já doufám že my letos nepojedeme nikam, že budu doma v Čechách s pupkem ~j~
martina korri tri deti 94409
12.1.2012 19:01:51
Aha no to je fakt tam jak jezdi bracha je to 50m od more tak to je super a protoze tam jezdi kazdy rok tak rikal ze by ten pan nam ddal i slevu jidlo berem sebou ale ta zmrzlina a nejaky atrakce a co ja jeste vim to bude stat nevim jestli pojedem letos nebo az za rok manzel chce predelavat auto na plyn tak to bude stat 20 000takze asi za rok a letos zase kemp ale i to je ok no uvidime..~:-D
borovice + 5 35110
12.1.2012 18:57:10
Chorvatsko možná bude levnější a asi jde najít levnější i tu Itálii ale nám se tam líbí, je tam v komplexu bazén kde jsou děti stále namočený, více než v moři ~;)
Do Chorvatska nemůžeme zatím máme děti na předním sedadle a to by nám dali Chorvati pokutu, až koupíme Multivan a nebo Transporter.
Taky bereme veliký apartmán, menší by byl levnější.
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 20363  [Dalších 20163 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.