| Aňa+4 | 27094 |
|
|
16.1.2012 11:21:22
Máji: no upřímně,mě ta naše partička úplně stačí...
Oggová:U nás je to tím, že na kopec to máme 5km, a hlavně ve školce nabízejí týdenní lyžařské kurzy, kde ti děcko naučí lyžovat, fakt neuvěřitelné,ale supr ![]() Jinak mi je zkoušeli učit sami a absolutně bez úspěchu,tedy až na Jáchymka(tříleťák), ani jsme nepočítali ,že mu to na poprvé tak půjde, ale naplno ,to necháme až na příští rok a hlavně na školičku ![]() Mě už parťáci dorostli, zítra jedem se sedmiletým a pětiletou zase.Doufám, že se dám do té doby dohormady, zatím mi ještě pořád nohy bolí,aspoň že už budou spolu jezdit na vleku, jak jsme jezdili jen se Zuzkou, měla jsem kotvu pod kolenama tak to byl byl záhul... Kolik je vašemu Jáchymkovi? |
| Oggová | 34603 |
|
|
16.1.2012 8:52:41
ahoj,
Aňo, ty jo, vy máte ty děti šikovné... , mě se ti malí prckové na lyžích tak líbí..My máme takové s pomalejším rozjezdem, Aňa začala lyžovat až letos(7 let), před tím jí to nebavilo a na výsledku to bylo znát.....tak jsme to nechali uležet a na Silvestra stála prvně, ještě ten den šla na pomu a když jsme byli spolu za týden, tak už jezdila na kotvě a sjížděly jsme celou sjezdovku...takže já jsem spokojená, roste mi parťačka na lyžování (Ogg lyžuje, ale moc ho to nebaví) a velcí už se mnou jezdit nechtějí... Majdí zájem nejeví (4 roky), tak uvidíme jak to bude příští rok a Jáchyma jsme ani nezkoušeli..musím říct, že u doktorů jsem se nikdy nesetkala s tím, že by mi se mnou chtěli řešit antiko nebo nějak naznačovali, že jsme nějací divní... jeden gyndař pravil, že je to moc hezké a že se mu moc líbí velké rodiny, jeden se jen zeptal zda je těhotenství chtěné...v porodnici nikdo nic neřešil.... moje gyndařka byla nadšená a měly se sestrou velkou radost, když to byl kluk )no, v rodině už to bylo horší, ale všichni se s tím nějak srovnali.... |
| borovice + 5 | 35110 |
|
|
15.1.2012 22:22:35
Aňo a budou další?
![]() My jsme si užili super neděli s kamarádkou se 4 dětmi, pozvala nás do MC, mohli jsme si tam vyrábět z keramiky, děti si to vždy strašně užijí. Tak až se budeš cítit tak přijď mezi nás. |
| Aňa+4 | 27094 |
|
|
15.1.2012 21:19:40
Máji: přeji, ať máte přestavbu brzo hotovou.
Sedmikrásko vítej! U nás s povolení pro děti není problém, našim dětem,včetně manžela,se to zalíbilo a chtěli by další sourozence. Sedmikrásko: jojo, bohužel Dr. jsou dosti neomalení. Hlavně ,že je vše o.k. |
| Aňa+4 | 27094 |
|
|
15.1.2012 21:04:10
Milko: náš prvňáček taky chodí na šachy,mají kroužek ve škole.
Oggová: my jsme si taky užili holčičí den na horách,využily jsme toho ,že nám dojela babička z Prahy(200km od nás)a pohlídala tu bandu,a my vyrazily s pětiletou, bylo to fajn,byla moc šikovná.Jen mě pak boleli nohy a to fest. Včera jsme vyrazili všici i s babičkou na hory ![]() Užili jmse si, babička se spícím miminkem v kočárku a svařáčkem, my s děckama na svahu,zkusili jsme prvně 3-letému lyže,byl neskutečně šikovný, dokoknce trochu jezdil sám jinak s přidržováním hůlky,a protože napadl nový sníh a moc to nejelo,vzali jsme ho i na kotvový vlek ,a on s pomocí slyžoval dolů ![]() |
| Aňa+4 | 27094 |
|
|
15.1.2012 20:41:14
Jejda, tady se to rozjelo
super![]() Holky, děkuji za pozvání na dámu. Ráda časem využiji,ale teď opravdu nestíhám, sotva stihnu kouknout na rodinku. Ohledně kroužků,nejstarší má 2x týdně plavání,2 mladší děti každý 1x týdně ve stejnou dobu a na stejném bazéně, Plus k tomu má nejstarší kroužky ve škole,a holčička začala chodit v pátek do mažoretek. A počítám ,že miminkem začnem v březnu taky jezdit na bazén, ale to bude dopoledne, kdy budou ostatní ve škole a školce. A vypadá to asi takto(naštestí manžel má práci, při cestě do města,bydlíme na vsi, asi 5 km a pomáhá mi ): počkat až dojde nejstarší ze školy,uděláme úkoly, pak vypravit (skoro)tříletého a miminko , a jede se do školky, kde vyzvednem 5-ti letou všichni jedem k taťkovi, kde nechám 1 až 2 děcka jedu s dvěma( někdy 3) na bazén kde 2 nechám, pak během té hodiny, jedu buď nakoupit nebo zařídit co je potřeba,manžel zatím jede dom s miminkem ,někdy i s dalším ,co zrovna neplave a jede dom a jde se psama.toto absoluhujeme 2x týdně )V pátek to s mažoretkami bude podobné ještě to nemáme vyladěné, protože jsme byli jen jednou a navíc bude trochu změna v organizování. a velká změna protože nám tříleťák začně chodit příští týden do školky! |
| any+7 | 91327 |
|
|
13.1.2012 22:25:38
Sedmikrásko, tak hlavně, že je všechno O.K. a i tobě je líp!
Doktor se zachoval prostě jako pitomec, no . Nic si z toho nedělej . Mě se stalo něco podobného, když při jedné vizitě po porodu doktorka (kterou jsem vůbec neznala) poznamenala: Páté dítě, tak to bychom asi měli nějak pořešit antikoncepci, ne?." Jsem byla tak v šoku, že jsem se zmohla jen na zcela nevěřícný pohled. (Jako, to si fakt myslí, že mám ty děti proto, že nevím, co je kondom?). Ale asi byl můj výraz dost výmluvný, protože se zadívala znovu do papírů a už ani necekla. Myslím, že mě od dalších poznámek ochránilo Mgr. před jménem. Nevím, co poznamená, až tam budu s šestým , asi jen . |
| Sedmikráska+4 | 121142 |
|
13.1.2012 15:56:21
Doktor mi nabídl, že mě nechá do porodu na neschopence. Stejně jako v každým těhotenství mě tvrdne břicho hned od začátku a tak stejně nemůžu dělat takhle átěžovou práci. a po přechodu na jiný pracoviště bych přišla o rizikovej příplatek za práci, tak se mi to ani neoplatí.
|
| borovice + 5 | 35110 |
|
|
13.1.2012 13:35:20
Ty jo ty jsi údernice
![]() ![]() a na neschopence budeš do porodu nebo tě přeřadí na jinou práci? |
| Sedmikráska+4 | 121142 |
|
13.1.2012 12:24:27
děkám elektromechaničku-navíječku, na dílně jsou mimo skelných materiálů taky laky, ředidla, dělá se dvousložkovýma věcma, co se míchají na místě a spousta dalších přídavných chemikálií. Navíc vyrábím elektromotory o velikosti - no nejmenší jak velikej papiňák tak 30-40kg, všechno se točí ručně a ty nejvěší jsou tak metr a půl vysoký a podobným průměrem, tam se dělá spíš s jeřábem. Prostě taková chlapská práce. Mám 168cm a normálně tak 57kg, takovej normální chlap
![]() . |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.