| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jak jsem prožívala těhotenství a porod

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1160] Názory 11611170 z 31775  [Dalších 30605 >>]
kambala pláááckááá 118391
15.3.2017 12:01:34
Rodinova,diky,jsou moc šikovný. A naprosto krásný,což říkám zcela objektivně a ne jako jejich matka:)))
Alraune 129596
15.3.2017 12:00:08
Já tam rodila taky, a pustili mě po pěti dnech po císaři, a to jsem domů jít chtěla... prostě mě dřív nepustili. Ono je to možná taky v tom, že když odcházíš s dítětem, musí být ok i to dítě, takže tam čekáš. U Kambaly je jasné, že děti domů ještě nemohou, tak se snažej vylifrovat aspoň matku. I tak je to ale divný. Mě nic nebylo, druhý den po sekci jsem chodila, po třech dnech bych vypadla ráda... a nechtěli.
neznámá 91073
15.3.2017 11:54:43
NO právě, u nás po normálním nekomplikovaným porodu propouští třetí den.
PO císaři nechávají o pár dní navíc, nevím kolik přesně.
Mají to v Praze divný praktiky, tři dny na císaře je hrozně málo.~o~
Grainne 67561
15.3.2017 11:53:51
Uffff, asi marna utecha.....ja sve dite nevidela od porodu dva tydny a byly dny, kdy jsem nevedela, jestli jeste zije.....promin, jen jsem si vzpomnela na ten strasny pocit, jak ti asi je, ze nemuzes byt se svymi holcickami.
Poradit neumim, leda dnes funguje proste otravovat tak dlouho, dokud to neprolomis. Je mi lito, ze se to porad deje.
Bouřka 7675
15.3.2017 11:51:58
jantakj, jo v naší to visí taky, pokud si pamatuju. A o kus dál návštěvní hodiny a zákaz dětí tuším do 10let. Asi tak.
kambala pláááckááá 118391
15.3.2017 11:51:22
Porod v úterý dopo, na jip do středy,pořád jsem omdlivala,takže až do poledne, chtěli mě vykopnout pátek ráno,pak sobotu ráno, v nedeli...A šla jsem až v pondělí
Li. 14175
15.3.2017 11:49:44
Tebe po CS pustili po 3 dnech? Kde jsi rodila? Já měla jen jedno řádně donošené dítě a po CS mě propustili (Ústav pro matku a dítě v Praze Podolí) až devátý den. Pravdou tedy je, že jsem rodila před 13 lety, ale myslela jsem, že zdravotnictví se zlepšuje, ne že se začne tak šetřit.
Bouřka 7675
15.3.2017 11:48:41
Taky nechápu, mně třetí den po náročném prvním porodu říkali, že teoreticky můžeme domů, jestli chceme, páč mladej se narodil pár vteřin před půlnocí, ale...no já ráda zůstala, fakt jsem se necítila. I po druhým hladkým porodu se ptali jestli chceme ten třetí den nebo si počkáme na čtvrtý. Počkala jsem si na čtvrtý, bylo mi jasný, že takový klid jako tam dalších několik let mít nebudu~t~. A tady vyhazují po CS ~a~
Citronove koliesko 7937
15.3.2017 11:46:16
3 dni po CS???
Mala som 2 uplne normalne porody 2 uplne standardnych deti a zakazdym ma drzali v nemocnici 6dni ~o~, CS isli domov na 10-11 den.

Neviem si to predstavit a asi to ani nie je bezne.
Neda sa zaplatit nejaky nadstandard?
Vítr z hor 100046
15.3.2017 11:46:12
7 dni vc. porodniho a pak odchazeciho (porod v nedeli, odchod v sobotu) jsem byla na gyn-poro, zatimco mladeznice v inkubatoru.
6. den po porodu SC nas vsechny propustili (z gyn-poro a z inkubatoru) a plynule prevedli na intermedial, kde jsme nafasovaly jednomatkovy pokojicek s full servisem a mladeznice jakasi dopekaci luzka. Takze az na prvni tyden jsme byly porad spolu. Nevim, zda to je bezne nebo ne, ale je fakt, ze v dane nemocnici jsem mela par znamych a mozna se nekdo nekde primluvil.
Ve chvili prevodu na intermedial jsem prestala byt pacient a ztratila narok na leky (coz byl v mem pripade problem).
Domu jsme sly vsechny presne po mesici, kdy i mensi mladeznice dosahla 2 kg. Na intermedial vzpominam rada, byl to takovy pionyrsky tabor s krasnou vyhlidkou z jidelny a baby-sittingem (mohly jsme odejit a zaridit si, co bylo potreba, takze ja jsem obehla urady i stihla jit za kmotru, nez jsem s dvojcaty vyrazila naostro do sveta).
[<<Předchozích 1160] Názory 11611170 z 31775  [Dalších 30605 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.