| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jak jsem prožívala těhotenství a porod

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1170] Názory 11711180 z 31775  [Dalších 30595 >>]
kambala pláááckááá 118391
15.3.2017 11:40:33
Jentakj,jojo,tři dny po CS. Minulý týden tak šla kamaradka,moje spolubydlící z pokoje a před rokem sestra i švagrová. Ja se kousla,ze ne...doktorce se to nelíbilo,ale co
Bouřka 7675
15.3.2017 11:40:16
neznámá, obávám se, že právo na neustálý kontakt se svými rodiči a sourozenci je jen teorie. I na běžném dětském oddělení v reálu jsou omezené návštěvní hodiny a zákaz malých sourozenců. U těch nedonošenců je to ale echt blbý.
15.3.2017 11:38:38
Tady je takový pokoj,ale to je pro mámy,co jsou z daleka,protože tu jsou lidi z celý republiky i slovenska. Tak když jsi z prahy,tak bys to blokovala,což chápu.
P.T. Cruiser 139258
15.3.2017 11:33:07
Hlavně ať je všechno v pořádku, já si v podobné situaci vůbec nedovedla představit jak si svobodně budu jezdit venku s kočárkem a nikdo už mi nebude řídit ani průběh těhotenství, ani
odchod z porodnice. Byla jsem taky po rizikovém těhotenství a po porodu to na mě všechno padlo. - Ale pravda, tehdy jsem pochopila co znamená že se někomu vrazí mlíko na mozek a to jsem měla dítě 3,70, všechny zdravotní problémy se týkaly jen mne. To bude dobrý ~6~.
Erif & princezna 8553
15.3.2017 11:27:03
Neměla jsem nedonošence, ale prďolu s vrozenou vadou krve. Po sekci, jsem byla propuštěná z gynekologickýho hlediska asi za 5 dní, taky jsem se lekla a zjišťovala info, ale nebylo čeho se bát,v nemocnici mě nechali dále a papírově byla propuštěna až s dítětem. Jednalo se o okresní porodnici a už je to víc jak 13 let zpět.
Cimbur 64764
15.3.2017 11:24:07
S dítětem narozeným ve 29 gestačním týdnu jsem šla na konci 35. gestačního týdne domů. Měla asi 2,3 kg v den propuštění.
Vyrazili mě hned druhý den po porodu, páč mi nic nebylo, další den jsem už jela na kole na VZP. Jezdila jsem do krajského města 40km autem, s mlékem, ale situace byla složitá tím, že jsem doma měla ještě 17-ti měsíční batole!
Takže nehumánní.
Ale teď už ve stejné nemocnici díky iniciativě primáře a dalších vznikají buňky pro celé rodiny, které mohou pobývat s dítětem ve špitále. Dělají se na to sbírky.
neznámá 91073
15.3.2017 11:23:06
Zeptám se jako laik a česká realita je možná jinde, ale nemají děti právo na přítomnost rodiče v nemocnici?
Já znám pouze maminky co byly s nedonošenci v nemocnici, kolikrát v nemocnici trávily několik měsíců, dobu před porodem i po porodu.
jak 39257
15.3.2017 11:20:05
Kamb, no, nase zdravotnictvi. me zase tyden po porodu, kdy ja na jipce, navrhovali ze dite klidne poslou nekomu domu a ja pujdu, az budu moci:).
Rodinová 140078
15.3.2017 11:18:12
Gratuluju!

Jinak vse ok?

Na dotaz odpovedet neumim~:-D.
15.3.2017 11:15:39
Poslední Kambalí téma v Těhotenství a porodu :)

Zajímá mě, kdy jste byly odejity (či samy odešly) z porodnice po porodu nedonošenců, co musí zůstat v inkubátoru. A ještě teda, jestli jste byly po CS nebo ne...

Nechápu, jak může chtít nemocnice vyrazit matku tři dny po CS, co sotva leze a potřebuje injekce na bolest, když má v nemocnici dvě děti, za kterými pořád musí. Doma si injekce nepíchne. Kdyby byla doma s dětma, tak je jen doma,nikam nechodí a pomáhá jí otec. Takhle musí několikrát denně tam a zpět, nebo teda přijet do porodnice ráno a sedět tam na židli do večera (nemůže si lehnout, cvičit, odpočinout si)...

Já se teda nenechala a byla jsem tam, dokud to fakt bolelo, což bylo pet dnů. Ale i tak...Když jsem poprvé odjížděla, že nechávám děti pět dní po porodu v jinym baráku, bylo mi hrozně~d~
[<<Předchozích 1170] Názory 11711180 z 31775  [Dalších 30595 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.