| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jak jsem prožívala těhotenství a porod

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1270] Názory 12711280 z 31775  [Dalších 30495 >>]
Anni&Annika 50178
27.2.2017 10:30:43
Zefyr, no me by navsteva asi i vadila kdybych sedela na velke a mela strevni potize. V nasi nemocnici bylo vsechno pres ty zdi slyset~:-D
Kafe 134466
27.2.2017 10:11:50
zefýr - to jsem jeden čas měla na pokoji těhotnou paní, co měla ještě pár dní vydržet ležet (píchali jí kortikoidy). Ona tedy neležela ani chvilku, furt chodila kouřit, že "miminko to potřebuje". Chodil za ní manžel i se staršími dětmi, děti jí tam nechal a kamsi zmizel. takže děti létaly po pokoji, matka na ně z postele řvala, pak se děcka zavřela na záchodě, tam ho tak dorazily, že musela být povolána uklízečka. No málem jsem z nich porodila ve 24. týdnu, jak jsem byla na nervy.
Grainne 67561
27.2.2017 9:40:05
...cit pro vnimani...
Tady se stretavaji dve velmi opravnene potreby pacientu, ci klientu nemocnic, byt se svymi blizkymi a pravo a potreba klidu a soukromi.
Oboji je stejne dulezite nejen pro pohodli, ale i pro uzdravovani. Netusim, jak se lze uzdravovat a bojovat s nemoci, kdyz je clovek vystresovany odtrzenim od blizkych, ci naopak ruchem okolo.

To, ze je s tim vetsina smirena, ci se je podarilo presvedcit, ze jinak to nejde, na veci nic nemeni. Tady zvitezilo to, co je pro nemocnice zadarmo, laskave vpustili navstevy, ale alespon zakladni soukromi je stale jakysi trapny, drahy a rozmazlenecky pozadavek neukaznenych a otravnych pacientu.

Brala bych i "zaplatte si to", ale ono neni co a neni jak. Nadstandard je casto veci protekce, nekdy az tak, ze se ani platit nemusi a nadstandardni pojisteni s jistymi naroky na pohodli a soukromi v nedohlednu.
Anni&Annika 50178
27.2.2017 9:36:14
Tut..tak to pak zalezi na personalu. Pokud tam ty navstevy nechaji cely den az do vecera, nevidim reseni. Co si tak z nemocnic pamatuju, v nejake hodiny sestry navstevy domu posilal.
Uprimne...byt Kambalou, tak se ozvu. Jina moznost neni, leda by si ten nadstandart zaplatila sama.
Kafe 134466
27.2.2017 9:20:05
kambalo soucítím s tebou ~6~ má spolubydlící na pokoji také měla neustále návštěvu svého manžela a ta ztráta soukromí byla děsná
Anni&Annika 50178
27.2.2017 9:16:50
Kam..on nechodi do prace?
Jinak teda...na tohle je dobry nadstandard. Mela ho i porodnice. Ja ho vyuzila s malou, kdy lezela v nemocnici /v Cechach/. Mely jsme nase soukromi, byla jsem tam oficialne s ni, platila jsem si luzko.
Cimbur 64764
27.2.2017 8:19:23
Co by se neresilo. V globále se situace zlepšuje. Novější zdravotnická zařízení už mají méně lůžek a více místa na pokojích. Naše zařízení má převážnou většinu dvouluzkovych pokojů. Ale stávající zařízení nelze přebudovat. Navíc ve zdravotnictví chybí peníze na zcela jiné věci.
V diskutovanem případě přeci stačí základní lidská slušnost. Je to analogie přebalovani pokadenyho děcka na stole v restauraci. Prostě neomalenost a sobectví.
kambala pláááckááá 118391
27.2.2017 8:17:36
Aha,tak to jo. Ten můj odešel,ze doma opraví drzak na ručníky,ale prý nemá vhodný imbus,jak se ukazalo:))
Žžena 83005
27.2.2017 8:17:10
Tuten,
ano, samozřejmě, v tomto se shodnem.
Já se jen neshodnu s Buchli v tom, že pán je líný vemeno ~;)
Žžena 83005
27.2.2017 8:14:09
kambalo,
já to naprosto chápu, reagovala jsem primárně na kritiku toho, že dotyčný pán zavazí u Tebe na pokoji proto, že není správně pracovitý.
[<<Předchozích 1270] Názory 12711280 z 31775  [Dalších 30495 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.