Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| kambala pláááckááá | 118391 |
|
|
26.2.2017 22:30:48
Ja mam jednu jako Stormtroopera:))
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
26.2.2017 22:30:45
Kambalo, já jsem čerstvě zažila zástěny na dětské JIP, to bylo velmi milé překvapení. Nechápu, proč to není běžné, je to konstrukčně primitivní záležitost a tolik by pomohla.
Jinak nutnost vykonávání potřeby na lůžku několikalůžkového pokoje mám také za sebou, já jsem to tedy vyřešila preventivním nejezením, abych nemusela, naštěstí šlo jen o pár dnů, to šlo vydržet, pak už jsem se doplazila na WC. Ale jinak dlouhodobě nepohyblivý člověk v takové situaci prostě musí, což je opravdu šílenost, obzvlášť při benevolenci k návštěvám, o níž je tu řeč. |
|
|
26.2.2017 22:28:34
Hele a když jsem si byla stěžovat,dostala jsem se až k řediteli bulovky,který mne ve své kanceláři oblozene koberci a dřevem poslal do prdele,ze na látkovou zastenu kolem gramofonu nejsou penize,stejně tak jako na papírový kapesníky,aby každej důchodce nemusel mít na stolku sklenici na vyplivovani hlenu...
|
| libik | 142094 |
|
|
26.2.2017 22:22:43
Jenže něco jiného je personál, který je tam od toho, pacienti, kteří jsou na jedný lodi a pak cizorodí civilové.
U nás v roce 2005 byly nadstandardy dvoulůžkové, což je paradox. Měla jsem kliku, že druhým pasažerem byla moje spolužačka z gymplu, která ho díky svým konexím získala a chtěla mě tam(aby neležela s někým cizím). Všechny její (i mé) návštěvy byly v řádech desítek minut a šlo o lidi, které jsem znala a se kterými jsem si většinou tykala. A stejně mě ty její půlhodinky dost vysilovaly. Já to na ploše, co popisuje Kambala, pokládám za naprosté ignoranství a vyletěla bych z kůže. A to jsem žena z lidu a moc vyskakovat si nemohu. Jenže slušnost by měla být zadarmo. ![]() Pak znám špitál ještě z té neveselé stránky, tam to návštěvám jaksi víc dochází nebo nepotřebují doprovázet, tam byl klid.. |
| K_at | 121378 |
|
26.2.2017 22:21:12
Kambi, to je brutus. Strasny. Absolutne nechapu, jak jeste mohou byt nekde v Evrope takovyhle pokoje......
|
| Alca | 145121 |
|
26.2.2017 22:19:53
kambalo mě po operaci odmítly doprovodit na záchod (protože jsem moc vysoká...) a tak sjem dostala mísu. not rvalo mi asi hodinu, než se mi povedlo malou potřebu vykonat a to se mi fakt chtělo. Možnost odizolovats e alespoň zástěnou by mi hodně pomohla.
Nechápu, proč se renovují pokoje a tohle se neřeší, přitom na ten závěs stačí přivrtat konzoli a je to.... když jsem koukala na seriál na Primě Nemocncie Motol tak tam to někde měli, ale dle mého by to měl být standard ![]() V porodnicích by to pak řešilo problém s vytahováním prsa a tak. |
|
|
26.2.2017 22:15:20
Ty zasteny u nás citelně chybí. Jak v porodnici,abys nemusela vystrkovat svý konce na spolulezici,tak kdekoliv jinde.
Na bulovce na plicnim babka musela na tzv gramofon chodit na velkou uprostřed pokoje pro osm lidí. Nic tak hnusnýho jsem už dlouho neviděla |
| Alca | 145121 |
|
26.2.2017 22:13:51
Blbý je, že těch nadstandartů je strašně málo. A v některých porodnicích jsou jako andstandart prodávány pokoje dvoulůžkové, což tenhle problém stejně neřeší....
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
26.2.2017 22:13:31
Alco, ale já vůbec netvrdím, že by musely být pevné návštěvní hodiny.
Je řada variant, jak zajistit větší klid a soukromí, časové omezení návštěv je jen jedna možnost. A ano, zástěny mezi lůžky bych já osobně velmi vítala, to jsem tu ostatně už zmiňovala. |
| Su-elin | 125341 |
|
26.2.2017 22:12:04
Já bych zase nesnesla tu televizi,pokud by ji neměli do sluchátek.Poslouchat řvaní tisícího dílu nějakého seriálu,když je mi zle,to nevím
![]() ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.