Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Paní Garpová | 153323 |
|
26.2.2017 22:10:06
To jsme se učili na základní škole:
Ticho, Teplo, Tekutiny, Tišení bolesti, Transport - v tomto případě asi pryč z nemocnice, pokud není splněno předešlé. |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
26.2.2017 22:10:02
"To paní,co chce chlapa až v posteli má usilovat o nadstandard"
Ano. To byla světlá stránka toho kritizovaného "pravěku", že přesně toto fungovalo. Na běžné pokoje nikdo nesměl, ale na placených nadstandardních (jednolůžkových) mohla mít žena klidně celou rodinu, přátele, kohokoliv celé dny. |
| leli | 80405 |
|
26.2.2017 22:07:43
"tak to si ale zenska musi rozmyslet zda je princezna a zaplati si nadstandard nebo neni princezna a neresi to."
To je super, tak zdravý chlap má mít nárok na to být se svou přítelkyní a princezna pacientka, která potřebuje udržet těhotenství a potřebuje mimo jiné klid, to musí snášet. Při pobytu v porodnici u posledního dítěte jsem měla taky na pokoji spolubydlící, u které se dveře netrhly a návštěvy přicházely od dopoledne až do večera. Přítel matky této spolubydlící mi chválil miminko, které jsem měla tou dobou u prsu. Teta která prokašlala půl návštěvy taky stála za to. Záchod a sprchu jsme měly vždy pro dva pokoje v jedné propojené místnosti a několikrát se mi stalo, že když jsem byla ve sprše, kvůli očistkům, tak tam vběhl nějaký chlap na záchod. Ozvala jsem se, ale až tak druhý a třetí den, do té doby jsem neměla energii. |
| Alca | 145121 |
|
26.2.2017 22:02:48
Anett, já si prostě myslím, že nějaké pevné návštěvní hodiny nejsou zrovna to, co by problém řešilo. Mě by se třeba líbilo, kdyby byly běžné alespoň látkové zástěny kolem postelí, umožňovalo by to soukromí například i při kontrole operačních ran/šití v porodnicích etc. Řešilo by to i ty návštěvy, kdyby byla zalezlá za zástěnou a hovor nebyl nijak hlasitý, rušilo by to minimum lidí.
prostě podle mého by se mělo v nemocnicích obecně řešit, jak dopřát lidem více soukromí obecně. A myslím si, že fůra toho, co vyrušuje pacienty z klidu a třeba příliš brzy ze spánku je zbytečná a dál se to provádí jen proto, že jsou na to všichni zvyklí a je to taková nemocniční praxe. Edit.: Podle mého je prostě psychologický vliv návštěv hodně velký, někomu stačí hodina, někdo potřebuje víc. U mě se v den laparoskopické operace odpoledne vystřídaly tři návštěvy, byly tam skoro celé odpoeldne a mě to hrozně pomohlo, mohla jsem jen ležet, tlačil mě ten nafouklý plyn, nebyla jsem schopná spát ale ani se soustředit na čtení a návštěvy mě prostě přiváděly na jiné myšlenky. Jsem fakt ráda, že sjem měla empatické spolupacientky, kterým ty návštěvy nevadily.... |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
26.2.2017 21:59:00
"většinu dne hrozilo, že se rozlítnou dveře a nějaká semetrika tě přijde seřvat, že ležíš, sedíš, chodíš, měníš vložky ve chvíli, která není vhodná a úplně nejhorší ceres byl, když někoho načapaly s miminem v posteli"
Ano Přesně taková byla pravěká realita. A u nás ještě prémiová lahůdka, že se nesmělo zhasnout (ani v noci, nikdy), aby semetriky neměly ztíženou kontrolu. |
| kambala pláááckááá | 118391 |
|
|
26.2.2017 21:55:50
Hele to maji vsude. Spíš si dej pozor na.materiál, aby to nebylo průsvitny a pod umělou hmotou se zpotis. Mám pásek několik,tahle kocicka je z Claire""s
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
26.2.2017 21:50:18
Alco, já jsem při pobytech v nemocnici také neměla klid, což ovšem neznamená, že požadavek na klid je zcestný a že by ten klid alespoň částečně nešlo zařídit.
Samozřejmě chápu, že provoz musí nějak fungovat a že některá vyrušení jsou nezbytná, ale jiná nezbytná nejsou a k jejich vyloučení by stačila trocha vůle, nic víc. |
| Hr.ouda | 123574 |
|
|
26.2.2017 21:44:29
to je úplně irelevanní , pacinet má právo na určité soukromí a také na reppektování jeho osychu/studu - pokud je cizí chlap na pokoji, tak je to poručení tohoto všeho
to, že nemáš na pokoji cizícho chlapa NENÍ NADSTANDARD, ZA KTERÝ BY SE MĚLO PLATIT . To paní,co chce chlapa až v posteli má usilovat o nadstandard |
| kambala pláááckááá | 118391 |
|
|
26.2.2017 21:42:00
Aspoň zase vím,jak ten box vypadá:) jako pěkný to tam maj...
|
| Hr.ouda | 123574 |
|
|
26.2.2017 21:40:59
omyl
nemocnice není hotel, aby tam každej lezl, jak se mu zlíbí nemocnice je pro pacienty a rodiní příslušníci tam mají mít jen v odůvodněných případech což toto zjevně není |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.