| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jak jsem prožívala těhotenství a porod

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1320] Názory 13211330 z 31775  [Dalších 30445 >>]
kambala pláááckááá 118391
26.2.2017 21:40:03
Hele,když mně to nezabralo ani. Jsem zvyklá na normální prášky na spaní pro netehotny,i když je neberu rok,tak to asi má vliv
K_at 121378
26.2.2017 21:39:41
Psala.
Půlka psa 24064
26.2.2017 21:39:02
Ty nadstandardy jsou plný. To není tak jednoduchý si ho zaplatit.
Len 108740
26.2.2017 21:37:54
Pri mem jedinem pobytu v porodnici jsem byla 12 hodin na dvouluzaku a spolurodicka tam mela starsi dite a chlapa, ktery tam zacal mlatit dverma, vyhrozovat te zene a i sestram kvuli tomu, ze chlapecek mel na postylce jine jmeno nez na kterem se (pry) dohodli (vzhledem k romu, ze konecne jmeno se stejne vyrizuje na matrice klidne az za sest tydnu, tak opravdu hodne zbytecne divadlo). Volali kvuli tomu policii. Nastesti jsem to mela jen jako zvukovou kulisu, protoze kolem dokola postele ve vzdalenosti zhruba dva metry je zatahovatelny zaves, takze zadne koukani na cokoliv, to bych dost tezko snasela. A teda aby chodil na ten samy zachod, to je opravdu hodne divne~a~
SleepWell 151891
26.2.2017 21:34:28
tak to si ale zenska musi rozmyslet zda je princezna a zaplati si nadstandard nebo neni princezna a neresi to.

I kdyz netrajdaji navstevy, tak na pokoji muze byt vic pacientu a je to take dost neprijemne - jeden chce spat, druhy trpi nespavosti a chce kouka na televizi, jeden kasle, druhej prdi, dalsi teledfonuje.

To mi pak navsteva mladeho manzela pripada celkem nepodstatna.
Hr.ouda 123574
26.2.2017 21:29:48
sorry , ale pro mne ležet v porpdnici je poměrně intimní věc, kterou bych nechtěla sdílet s cizím chlapem

ono to má svoje důvody, že mužu a ženy mají v nemocnici separé pokoje

existuje něco jako právo na soukromí, kzeré je v českých nemocnicích už tak obvykle mimořádně odpíráno, tak by to nesue být ještě více

já bych teda dost protestovala

pan není žádné mimino, aby musel mít doprovod v nemocnici celý den ....předpokládám, že neumírá
SleepWell 151891
26.2.2017 21:22:44
co blbnes? jim to prej, ne.

celkem nechapu co ti na tom tak vadi.

V nemocnici je to voser vzdycky, nikdy tam clovek nema klid a soukromi.

Leda na nadstandardu - coby zazobana pravnicka to das, ne :)
Eilatt 120397
26.2.2017 21:21:28
To dobrá reality show, nahlédneš zblízka do života jiného páru ~;)

Zlatá porodnice Jilemnice, tam návštěvy nesmí(od toho je návštěvní místnost). Já byla na pokoji 2 x jen se svým chlapem, měla jsem nadstandard, vřele doporučuju. Cizího chlapa při kojení nebo jiných aktivitách bych nevydýchala.

Tante Bante 147015
26.2.2017 21:15:17
Zažila jsem to v pravěku při prvním porodu, že se leželo na dvoulůžáku s miminama jen přes den a návštěvy nesměly ani na chodbu, jen do haly, která byla daleko. Byl tam celkem klid, ale zase byli hodně zlí, většinu dne hrozilo, že se rozlítnou dveře a nějaká semetrika tě přijde seřvat, že ležíš, sedíš, chodíš, měníš vložky ve chvíli, která není vhodná a úplně nejhorší ceres byl, když někoho načapaly s miminem v posteli.
Tante Bante 147015
26.2.2017 21:10:30
Já jsem měla vždycky pocit, že se hraje hra "Přesně naopak, hahaha". Pacientky bažící po sedaci dostaly houbeles a napomenutí, že to je nebezpečné a návykové. A naopak odpíračům tlumení se šlehlo buchnou a ticho a spát!
Ale teda ne vždycky. Na gyndě chodila jedna doktorka na večerní vizitu a ta měla lidskou tvář, vždycky řekla: "Řekněte si, co kdo chcete na spaní, pak už tu nebudu.".
[<<Předchozích 1320] Názory 13211330 z 31775  [Dalších 30445 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.