Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| K_at | 121378 |
|
26.2.2017 20:27:40
Zetko, tahni a srustej. Uchyle.
|
| Tante Bante | 147015 |
|
|
26.2.2017 20:21:40
Když jsem ležela na rizikáči, tak jsem nemohla spát a jednou v noci, kdo ví proč, se tam zjevila nějaká slitovná paní doktorka, která mi dala prášek na spaní s ujištěním, že vzhledem k tomu, co mi je a co mi už dali, se riziko nezvyšuje. Asi ve dvě ráno nebo tak, vytuhla jsem okamžitě, ale jen do pěti, v pět: "Prosím vás, nezdržujete, jděte na ošetřovnu!" "Co? Kam? A proč a který je den?" "Vy se neorientujete?!" "Ne...vlastně už jo, to ten prášek na spaní, už jdu, moment, jen si posbírám hadičky (měla jsem nefrostomii) a jiné lahůdky." "Co, jaký prášek, vy si tu NĚCO BERETE????" "Ne, to mi dala paní doktorka." "Nikdo Vám nic nedal!" "Tak nevím.." "To snad není pravda, běžte rychle na ošetřovnu, nahlásím to doktorovi!" Na ošetřovně: "No jó, vona to sem blbě zapsala, tak jste mi to snad takymohla říct, né?"
|
| Z+2 | 109449 |
|
|
26.2.2017 20:21:37
Buchli, ty stará ošklivko, najdi si jinou zábavu a furt nedolézej.
![]() ![]() ![]() |
| Z+2 | 109449 |
|
|
26.2.2017 20:16:13
Já tomu nějak nerozumím, jednou chcete společné záchody a pak vám vadí chlap na pokoji. Tak jak je to s tou gendrovou spravedlností.
![]() Jinak já si nedokážu představit, nic horšího než být v nemocnici na pokoji s právničkou. Předpokládám, že to mají horší. ![]() |
| ...j.a.s... | 81911 |
|
26.2.2017 20:11:44
Tante to myslíš vážně? Kde jinde by měl být klidový režim, když ne v nemocnici. Jedna věc je přijít na 30 minut a druhá smrdět na pokoji celý den a ten, kdo tohle nechápe je u mě fakt debil. Nemocnice není hotel a pokud ženská nemá nadstandard, tak by tam teda svého partnera neměla nechat celý den a otravovat tím všechny ostatní. A dospělá ženská by tohle měla chápat, není přece malé děcko.
Já se nad tou diskuzí nestačím divit, že někdo obhajuje svoje pohodlí a o ostatní nezájem a to ještě na porodním, kde třeba ženy potřebují častěji na toalety, potřebují si měnit prádlo po porodu atd. a k tomu vyhánět cizí návštěvy? |
| K_at | 121378 |
|
26.2.2017 20:11:32
Ty vado, to by byla mrtva.
|
| Tante Bante | 147015 |
|
|
26.2.2017 20:10:49
Jj, tak léčil doktor Pilulkin v Kvítečkově.
Jasně že z něčeho takového, když to je, pacienti profitují. Jestli to někde poskytuješ, tak by ti měli tví pacoši ruce líbat. Já jsem to nezažila nikdy nikde, ani na JIPu. Vzpomínka na řev "Ráááááádiooooooo sitýýýýýýýýý, devadesátdvěěěěěěět seeeeeeedůůůůůům" prokládaný: "Holkýýýýý, kdo de kooooouřííííít" "Denisoooo, někdo ti tam zvoníííííííí" "No jooooooooooo, už důůůůůůůůů" se mi dodes vrací ve snech. Si člověk říká: "Sakulente, představoval jsem si to umírání líp". Když vyrosteš na obrázku Neználka ležícího se zavřenýma očima v postýlce, nad kterou je cedule "Ticho léčí", tak ne nechápeš . |
| nekázanka | 7331 |
|
|
26.2.2017 20:10:42
Díky
.Já si chvíli připadala jako sobecký idiot, ta paní to vážně kvůli svému handicapu nemá lehké. A přiznám, že když jsem do nemocnice nastupovala, bála jsem se, aby tam na pokoji nehrála celý den televize. Tohle bylo mnohem horší, žádný ovladač nebyl k dispozici. |
| Alca | 145121 |
|
26.2.2017 20:06:43
Buchli tak to muselo být fakt super probuzení.... To to nemohlo pár hodin počkat? Ve smyslu že většinou záleží, aby se injekce píchaly pravidelně, ale je jedno, ejstli v 5 nebo v 8 když to bude pravidelné....
|
| Tante Bante | 147015 |
|
|
26.2.2017 20:01:52
Tak.
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.