Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
26.2.2017 18:23:28
Jsem šťastná, že když jsem rodila návštěvy neexistovaly.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
26.2.2017 18:21:02
Li, znovu souhlas.
Ve chvíli, kdy máš co dělat sama se sebou, opravdu není ideální čas na řešení konfliktních situací a spory s cizími lidmi. Nemocnice by snad nemělo být místo, kde si musíš vybojovávat svůj prostor. To by měl zajistit funkční systém. |
| neznámá | 91073 |
|
26.2.2017 18:18:00
Protože když je člověku špatně, nemá sílu být asertivní, prostě je potichu trpí a doufá, že to lidem okolo dojde.
Ono člověku nemusí být špatně, někdo prostě asertivní není nebo je mu trapné upozorňovat dospělé lidi, že se mají chovat jinak. Zrovna u rodiček a těhotných k tomu připočti hormony, ty se člověkem zamávaj. |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
26.2.2017 18:17:36
Li, naprosto souhlasím.
Mám z posledních let podobné zkušenosti a přesně to si říkám, že ta dřívější praxe více brala ohled na pacienty, nemohu si pomoci. Téměř vězeňská izolace za minulého režimu byl extrém, ale současný "průchoďák" je druhý extrém. Kdyby tomu byly pokoje alespoň přizpůsobené, bylo více prostoru, plenty nebo paravány mezi lůžky apod., ale to zdaleka všude není, to jsem zažila pouze na JIP. |
| K_at | 121378 |
|
26.2.2017 18:17:01
Tak totalitni praxi bych nezavadela. To byl druhej extrem. Ale pravidla by byt mela.
|
| Li. | 14175 |
|
26.2.2017 18:15:20
Ono je to těžké. V běžném životě se dokážu ozvat a svá práva si uhájit. Když je ti ale opravdu zle, vyčerpá tě i pouhé žití. Na to, abys vychovávala cizí lidi, už energii prostě nemáš. Ležíš, trpíš, ale to je všechno, na co se zmůžeš.
|
| Půlka psa | 24064 |
|
|
26.2.2017 18:14:38
Tak mě napadá, že jestli si po seriálu půjde číst rodinu.cz, tak se ti to vyřeší samo.
|
| Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
|
|
26.2.2017 18:12:51
Po prvním porodu jsem byla na pokoji se sestrou z interny, za kterou tam celej den někdo chodil. Jednak nemocniční personál, jednak široký okruh příbuzných a známých. U dvacátého sedmého člověka jsem to přestala počítat, fakt. Ona byla u okna, já u dveří, takže kolem mě furt všichni courali, včetně batolat a školních dětí.
Večer jsem se neudržela a řekla jsem jí, že mi těch návštěv opravdu připadá příliš. Načež mě definitivně vykostila slovy: "Žejo!? Mně to taky tak přijde, dyť já některý ty lidi ani neznám!!" |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
26.2.2017 18:11:37
Mně by to bylo nepříjemné i v roli té partnerky.
Neumím si představit, že by se mnou můj muž takhle trávil dny ve vícelůžkovém nemocničním pokoji, kde leží další pacientky. |
| Li. | 14175 |
|
26.2.2017 18:10:06
Já si skoro myslím, že totalitní praxe, že návštěvy byly v nemocnicích povoleny ve středu a v neděli, měla něco do sebe. Nedávno jsem byla hospitalizovaná. Bylo mi opravdu zle, myslela jsem, že je se mnou konec. Každý den za mou spolubydlící chodila parta kamarádek (holky 17-20 let). Byly přirozené, stále se smály, byly dost hlučné. Bylo mi trapné je okřikovat, ale nikdo si neumí představit, jak je těžké to snášet, když je vám zle, jste unavené... Dala bych půlku království za to, kdyby si občas vyšly na chodbu (spolubydlící chodit mohla).
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.