Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| kambala pláááckááá | 118391 |
|
|
26.2.2017 19:20:23
A jsme ze soumenek jinde a ze mě je stezovatelka,díky,Roni
|
|
|
26.2.2017 19:11:43
Hele nevím, celkem milý tu jsou,na porodnim boxu byly úžasný ty asistentky.
Myslím,ze zítra půjdu domů snad,je mi 100x líp než včera |
| Tante Bante | 147015 |
|
|
26.2.2017 19:08:05
jas, když ono prostě nejde o znevažování, no...
|
| calvin | 128401 |
|
|
26.2.2017 19:08:02
Ahoj, ne, to bych se ozvala! Ja utekla ve zkusebce, jeste je tam ta "mila" pani stanicni v minisukni?
Ja uz 4 roky pracuju na opacnym konci retezce, jestli se to tak da nazvat ![]() |
| Alca | 145121 |
|
26.2.2017 19:00:33
Kambalo chápu tě, je to nepříjemný, na druhou stranu svým způsobem chápu i druhou stranu, někdy prostě ta přítomnost protějšku pomáhá víc než cokoliv jiného.
Někdy si říkám, jestli není trochu kotnraproduktivní držet v porodnici všechny ženy 3 dny po porodu, jestli by nebylo lepší tu dobu zkrátit a zlepšit podmínky těm, co tam musí být x týdnů až měsíců před porodem na rizikovém anebo x týdnů až měsíců po porodu mají dítko v inkubátoru stejně jako těm, co tam prostě nějakou byť krátkou dobu po porodu strávit musí. mě třeba přijde logické, že otec chce být po porodu se svou ženou a dítětem co nejvíc a ne jen pár hodin denně na chodbě..... Je spíše problém našeho systému, že to neumožňuje tak, aby bylo pohodlí na obou stranách... Jinak spoustu věcí se dá vyřešit komunikací, prostě s enormálně s lidmi na pokoji bavit a slušně je požádat. já ybla při pobytech v nemocnicích fakt ráda, že nějaké návštěvní hodiny neexistují a naštěstí nebyl problém se na pokoji domluvit.... takže tam byl takhle manžel se mnou třeba 4 hodiny a odcházel v devět, protože spolubydlící na pokoji tam měla svého, vzájemně jsme si nepřekáželi a bylo to příjemnější, než tam být sama... |
|
|
26.2.2017 19:00:33
Ahoj,jsem si říkala,jestli tu někde nejsi:)
|
| calvin | 128401 |
|
|
26.2.2017 18:57:15
Zaplatpanbuh ze uz tam nepracuju
Byla jsem primo na tomto odd, nez jsem zdrhla, az se mi za patama prasilo :) Drzim palce at jdes brzy domu ![]() |
| Senedra | 14756 |
|
|
26.2.2017 18:52:36
Jo, kamb, za dva a půl měsíce ve dvou nemocnicích jsem těch zážitků nasbírala mnoho...
Já chápu, že pro někoho je fakt těžké stihnout návštěvy - když jsem byla hospitalizovaná v nemocnici v prvním těhotenství, tak manžel odjížděl do práce v sedm ráno a vracel se v sedm večer. Kdyby byly návštěvní hodiny standartě od 14.00 do 16.00, tak mi nemá šanci přinést ani čisté spodní prádlo. Naštěstí se dalo domluvit se sestrama a buď za mnou přišel fakt na 5 minut, předal věci, zeptal se, jak je a zase šel nebo jsem s ním šla na chodbu. A s druhou jsem ležela 2 měsíce v nemocnici 70 kilometrů od domova, když už za mnou někdo přijel, měla jsem z toho třetí vánoce. Nicméně jsem se vždycky snažila se nějak se spolubydlícíma se domluvit, jestli návštěva nevadí. Jednou jsem zjistila, že nechtěně vyháním čerstvou babičku, protože se nemohla koukat na to, jak s dvoukilovým miminem cvičím vojtovku. Tak se vždycky sebrala a šla na 10 minut ven. |
|
|
26.2.2017 18:39:19
Sendero,zvuk vybuchujici petardy, tvle! :))))
|
|
|
26.2.2017 18:36:28
Můj tu byl hodinu,byli jsme na chodbě na gauci. Oni tam teď jsou taky,jsem je pozadala,at jdou pryč,ze se chci najíst a umejt
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.