Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| kambala pláááckááá | 118391 |
|
|
26.2.2017 17:14:55
Chřipka,křeče. Snad mě pustí
|
| wexi | 119051 |
|
|
26.2.2017 17:14:38
Bože, co to je za porodnici? Zlatá Krč, kde onehdá byly návštěvy možný jen na chodbě a nikdo cizí na pokoj nesměl. Tohle bych nesnesla. Nadstandart není volný?
|
| Grainne | 67561 |
|
|
26.2.2017 17:11:00
To je sila, jedine si vynutit a zaplatit nadstandard, ja bych snad zdrhla....ja vim, ta zodpovednost je silnejsi.
Tak asi......vydrz!....... ![]() |
| kambala pláááckááá | 118391 |
|
|
26.2.2017 17:07:23
Normálně ležím v porodnici s chlapem na pokoji. Je ti zítra nepůjdu domů,asi se něčeho dopustim...
Ta holka uz je tu pět týdnů,tak je mi jí líto,ale ten její je tu od rána,seděl s náma u stolu při obědě,chodí na náš záchod, zírají si do očí dvě hodiny po obědě, a momentálně oba leží na vedlejší posteli metr ode mě a koukají na seriál. Přemýšlím,kdy jsem se naposled cítila tak nepohodlně.... |
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
4.2.2017 9:59:05
Ne.
Ne cíleně. Ale zrovna byl malej starší syn, takže jsme příběhy a knížky četli. A taky mám ráda hudby, tak jsem si pořád něco pouštěla, sem tam si zpívala a mám vcelku hudbu milující i hudebně nadanou dceru. ![]() |
| Agatha Ch. | 135518 |
|
|
4.2.2017 0:55:45
Přečti jim něco od Alraune. To se jim bude líbit
![]() |
| KoproFka | 76193 |
|
|
4.2.2017 0:31:24
Ne kambi, nedokázala jsem s juniorem/k juniorovi, ani mluvit nahlas.... natoz mu neco cist. ... zato jsem cely tehu a po porodu sledovala Brutalni Nikitu - strašne se mi tehdy ten seriál libil
Vrchol me komunikace bylo, že jsem k nemu obcas promlouvala v duchu... a v duchu jsem si i zpivala. .. ty hlasité projevy mi proste nejak nesly s mrnavkou to bylo podobne. Zas jsem ale hodne mluvila s juniorem - je dost povidavy, takze ona mela diky tomu vyborne reakce na jeho hlas - když plakala- stačilo aby na ni promluvil a okamžite se uklidnila... ![]() |
| Analfabeta | 141613 |
|
3.2.2017 21:27:45
Dryjádo, měla jsem kolegyni, která říkala, že v těhotenství měla strašné puzení počítat. Počítala všechno kolem sebe, kolik je lidí na zastávce, v jakých intervalech jede autobus, kolik autobusů za hodinu, kolik za celý den, prostě svět se jí převracel na čísla. No, a narodil se jí syn, neskutečně nadaný na matematiku. Ona říkala, že jak se narodil, tak ji počítání přešlo. Takže ne že rodiče ovlivňují dítě, tady to bylo naprosto naopak, prostě matematicky nadané dítě po celé těhotenství ovlivňovalo matku.
Ja bych teda osobně řekla, že na japonské víře, že těhotná žena má prožívat těhotenství v klidu, číst dítěti pohádky a zpívat mu, fakt asi něco bude. A klidně bych to i dělala, ne třeba jako pro to dítě, ale sama pro sebe. |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
3.2.2017 20:58:28
Břichu jsem nečetla, ani jsem nedělala jiné vylomeniny, co se s břichy dělávají.
Dodnes děkuji naší zaostalosti, díky níž jsme v té dpbě ještě neměli ani internet Tudíž moje těhotenství bylo krásné, klidné, plné nevědomosti a prosté jakéhokoliv stresu. Hormony nějak zařídily, že jsem věřila, že až nastane "můj čas", skáknu do porodnice, zatlačím a odnesu si miminko. Nakonci se to od mé představy maličko odchýlilo, ale miminku bylo v září 15, je od narození úžasné a doufám, že mu to vydrží co nejdéle. |
| kachna_ | 144932 |
|
3.2.2017 14:14:37
to je debata |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.