| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jak jsem prožívala těhotenství a porod

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1430] Názory 14311440 z 31775  [Dalších 30335 >>]
neznámá 91073
3.2.2017 13:44:08
NE, nečetla. Jsem děsná matka, ani jsem na břicho nemluvila, pouze jsem ho občas bezděčně pohladila.

Jak to ty dotyčné dělají, když poslouchají pořady pro dospělé? To si hodí přes pupek peřinu, aby ho ochránili od všeho zlého a svět byl pouze sluníčkový?
Vítr z hor 100046
3.2.2017 12:54:08
Jj, znam verzi s dojnicemi. A jeste jsem slysela o protivandalskem ucinku Mozartovy hudby - kdyz se Mozart pousti na zastavkach, tak pry vandalove tahnou jinam a nenicej zminene zastavky.

Sama uz leta uspesne overuji vlastni hypotezu - totiz ze pubertaci experimentujici s tabakem a marihuanou davaji prednost mistum, kde NEZPIVA Maria Calas. Takze kdyz se mi shromazdi pobliz baraku, pustim cedecko - a za chvili se presunou jinam ~y~
Supermanka 151752
3.2.2017 12:40:52
Ber to tak, že díky takové větě, že bys měla číst bříšku, se může uživit spousta lidí - počínaje psychology, výzkumníky, rekl.agenturami...konče prodejcem knih ~:-D

Tak nebuď lakomá a utíkej koupit bříšku dvě knížky - ať se Ti tam vevnitř nehádají :D

Eudo 146355
3.2.2017 12:20:00
Jo, a taky to na ni nemelo zadnej vliv. Akorat byla zvykla na vsecko mozny, stejne jako ostatni.
Eudo 146355
3.2.2017 12:19:07
Ja si s treti dcerou delala ridicak. Na volant jsem nedosahla a pod pedaly mi couraly rozepnuty holinky skrzeva natekly nohy. Zkousky jsem delala ve snehovy bouri se zavejemi kolem metru. Sklouzla jsem do zatacky pred nakladakem, ktery nemohl zabrzdit. Zesinaly policajt mi z milosrdnosti ridicak dal, nejspis aby se nevystavoval me jizde jeste jednou.
Druhy den se narodila dcera. Do porodnice tenkrat vyzvedavali rodicky vojaci v takcich, nebot silnice nebyly pojizdne, ale my tam jeli sami. Klidanko jsme dojeli.
Evka a3 138517
3.2.2017 12:16:23
ne, ani jednu, ani písničky, dokonce ani angličtinu jsem jim nervala do malých hlaviček v břichu... vůbec nevím, jak se s takovým hendikepem mohly nejen narodit, ale i vyrůst
Eudo 146355
3.2.2017 12:14:18
výběr skladeb o Mozarta, že prý je vyzkoumáno, že je to pro děti dobré (už si nepamatuju proč

jo, to ale bylo pro skolni deti.

ted to ovsem zas neplati, pry je to zbytecna namaha.

Jinak taky jeden cas dle jinych vyzkumum se to melo poustet kravam, aby lip dojily.
Eudo 146355
3.2.2017 12:12:58
necetla tam melo byt.
V rozcileni, co vsecko jsem mohla diky nedokonalym vyzkumum opominout a detem znicit zivot ani nestacim tukat do klavesnice do vsech pismen
Eudo 146355
3.2.2017 12:11:28
ecela a nezpivala.

Ale ja nastesti mela vsecky 4 deti jeste nez to bylo vynalezeny.
Jsou fantasticky nadany a uspesny a jsem na ne nezrizene hrda.
Monika 123907
3.2.2017 11:38:25
To se má číst jako nahlas? Za doby mých těhotenství jsem o ničem takovém neslyšela, asi to jsou nějaké nové výzkumy ~;) Ale od kamarádky jsem tehdy dostala výběr skladeb o Mozarta, že prý je vyzkoumáno, že je to pro děti dobré (už si nepamatuju proč). Tak to jsem si pouštěla, ale jenom proto, že se mi to líbilo. Kdybych měla číst nahlas "pro břicho" pejska a kočičku, tak bych určitě na mimina nepřenášela pozitivní emoce. Ale pokud to nějaké těhotné dělá dobře, tak určitě je to fajn i pro ty plody ~;)
[<<Předchozích 1430] Názory 14311440 z 31775  [Dalších 30335 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.