Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| xy |
| • |
7.9.2009 21:42:59
Na Václavské je nějaké Chicco Vše pro dítě tak to zkuste tam, mají komisní výkup a i prodej. Hodně zdaru a trpělivosti přeji.. A něco podobné je i na Úvoze, myslím.
|
| Jeanne | 15537 |
|
|
7.9.2009 21:16:57
Mám výbornou zkušenost z ortoptiky z dětské nemocnice. Nejen, že Matějovi oči rozcvičili, doma skoro vůbec necvičil a nezalepoval, ale i získali jeho důvěru v době, kdy ode mě nechtěl ani na krok, tam šel sám v pohodě. Fakt můžu doporučit a je to na pojišťovnu.
Nám to doporučila paní z ortoptiky v Praze, kam jsme jeli změřit oči, hned nás v Brně na ortoptice vzali a pak nám domlouvali dr. v dětské nemocnici, který by nám to napsala na pojišťovnu. |
| hana |
| • |
7.9.2009 20:21:20
Maminky nevíte o bazaru v Brně a okolí, který by vykupoval dětské oblečení?
H. |
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
7.9.2009 18:44:01
na chate, tak to je super...
![]() K tomu Mudr. Giacintovi neni ani potreba doporuceni,aspon po me nic nechtel. To cviceni je teda docela drahy, ale mame chodit jen tak 1x za 14 dni tak civicne, aby asi doma vedela co delat, takze to mame na pul roku, tak to zas neni tak hrozny. Zatim to doma dodrzujeme, ale uz zacina delat problemy, mela by u toho malovat atd, coz samozrejme zrovna kdyz to ma zalepeny nechce...taky mame cvicit mobilitu s touzkou ze ma na ni stacet oci, tak to odmita uplne a samozrejme ji to nedonutim kdyz nechce a prikazy a zakazy jsou k nicemu...takze to teda flakame... |
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
7.9.2009 11:38:37
Ahoj
tak ukaž fotky :o)), jak rostou :o)) Jinak myslím, že do bílýho posílají automaticky, protože tam jsou skoro všechny obory, pak dětská a pak leda říct si sami kam chcete poslat. Já si teď budu taky zjišťovat to cvičení na oči. Ale nejlíp nějaký bezplatný :o))). Vím, že právě v bílým domě je, ale nevím jak se budou koukat, když jim řeknu, kde máme dr.Máme problém s lepením, že nějak zapomínám a Sam se samo sám :o))) neozve :o)). A teď přibudou ty krpužky tak i odpo mu to lepit budu spíš občas.....a nechci aby se to nedejpřírodo zhoršilo. |
| Okartep.. | 25791 |
|
|
7.9.2009 9:20:32
dík... naše dr. posílá do Bílýho domu, nevím proč to tak dělaj, asi spádově? tak jestli se mi to tam nebude pozdávat, pak zkusím něco dalšího..
Maru, byli jsme "odsunutí" celý léto na chatě:) |
| xy |
| • |
6.9.2009 21:12:14
Dětský oční i dospělí je na Orlí v Brně pak Aleš Sendler a je fantastický a ještě určitě bere pacienty, zkuste zavolat. A jinak doporučuji kouknout na www.znamylekar.cz a tam si zadáte jméno očního a máte u něj i recenze od jeho pacientů. Je to na všechny lékařské obory jinak.
|
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
6.9.2009 20:23:04
Okatrep, asi mi neco uniklo, kde jste byli?????
My chodili do Bilyho domu a nevim, nejak mi to tam nesedlo, pak to mela Terezka dobry a ted se mi zase zdalo ze nejak zacina posilhavat, tak chodime k Mudr.Giacintovi, je to na Cesky, ale ma dost dlouhy objednaci doby, jinak jeho manzelka ma pod nim optiku a cviceni ocicek, hlavne asi pro deti, on tam pry posila nekdy i zbytecne, je to placeny, 12 lekci stoji 3000,-, takze Trezku tam taky poslal, ze nesilha, ale na 1 ocicko ma 3/4 dioptrie a to cviceni by ji to mohlo srovnata a byla by zase bez brejlicek, ona preste vsechno i ty maly pratata na radku dole, ale tech 12 lekci zkusime a uvidime co to udela. Ten Giacintov ma udajne nejlepsi pristroje v Brne. |
| Okartep.. | 25791 |
|
|
5.9.2009 18:46:08
dík, tak to tam cinknu, kam nás přiřaděj.. Nat taky nepřečetla dva řádky, musela o metr blíž a pak přečetla všechno, tak uvidím, co bude mít..
slzívaj jí oči u tv, jinak s kanálkama žádné problémy naštěstí nemá.. |
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
5.9.2009 9:18:53
V Bílým domě je to tuším podle bydliště...my chodíme ke Kijaníčkové - v poho...ale zatím nemáme žádné větší problémy.
Lucka teď na 3 leté nepřečetla spodní 2 řádky, tak jsme u ní byli, bylo to to samé, rozkápla jí oči, změřila, má hraniční astigmatismus. Dohodli jsme se na kontrole za 1/2 roku, jestli je to tím,že je malá (a moc nespolupracuje) nebo jak ... to jsou naše veškeré oční zážitky. Jo ještě jako miminu jí proplachovala kanálky několikrát, pořád to hnisalo...to i Ondrovi... |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.