| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1120] Názory 11211130 z 27062  [Dalších 25932 >>]
Okartep.. 25791
4.9.2009 21:10:57
nazdárek.. tak jsme po dvou a půl měsících doma, to je nezvyk:)

holčiny, poraďte v bílým domě dobrou očařku? Nat asi chudinka bude brejlovec po mně~n~
Martina_Sam_Nath 8848
3.9.2009 16:45:58
Ahoj

tryskomyš určitě ne :O))), Nemám systém a dokončovat pak se mi nechce. A pochůzky mi často nenavazujou a lítám sem tam.

Vlasy mi dělá kámoška co nám chodí stříhat děti do kuřátek. Jinak dělá v kohoutkách u hřiště. Ale jako pánská,dětská, ale po domluvě by problém asi nebyl. Barvu si plácnu jednou za čas sama. A děkuju :o)))

Kroužky _ Sam ve školce budou mít zase jednou týdně plavání na Horní a jednou týdně cvičení na Morendě. A k tomu bude v lužánkách pokračovat v papírovým modelářství a pak to horolezení, musíme zavolat ať se domluvíme.
No a Nath jen človíčka, mám si v pondělí přijít pro přihlášku, kámoška nás tam vecpala. Je nával, co všechny předškolní děti přesunuli na Plovdivskou.
A tajně si pohrávám, že bych zase chtěla začít já chodit plavat, ale .......uvidím :o)
Maru+Terezka04 + Adámek08 15242
2.9.2009 15:12:31
Marti, a kam bude chodit Sam na krouzky? Ja nevim kam Terezku jeste dat...
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
2.9.2009 14:13:34
Marti, tak fajn, že jsi v novém spokojená.
Tomu, že si neumíš zorganizovat čas moc nevěřím. To co všechno ty stihneš mi připadá až nemožné - trošku mi připadáš jako Tryskomyš ;)

mmch, se mi líbilo, jak jsi ostříhaná, kam chodíš?budu ráda za tip ;)
Martina_Sam_Nath 8848
2.9.2009 9:38:13
A Adélce všechno nejlepší k svátku :o)))
Martina_Sam_Nath 8848
2.9.2009 9:21:13
Ahoj

už jsme na netu, od včerejška. A koukám, že první den proběhl včera všude dobře, tak to je super :o)). U nás taky pohoda, ani jsem nic jinýho nečelala teda :o)). Teď už budu čekat jen, kdy přijde první nemoc :o)).
Dojížd+ní dobrý, časově skoro stejný jako dřív.
Bydlení máme super, jen kdyby té práce ubývalo rychleji :o))

A pušky a pistole byste si měli pořídit všichni, takový krásný princezny.....taky si budu fskt muset nějakou pořídit.

Jungle park je pro děcka super, Sam tam byl nadšenej taky. A kroužky musím doladit tento a příští týden. Sam bude mít dva se školkou a dva mimo. Nathovi bude muset stačit jeden :o)))Čas na sebe nemám, práce je moc a neumím si ji zorganizovat :o)
Maru+Terezka04 + Adámek08 15242
2.9.2009 8:51:14
ahoj holky, super fotky.
Vcem prvnacku preju hodne stesti v celym skolnim procesu~:-D

Terezka se rozhodla ze nebude uz chodit do Ondrasku, bude chodit tady v Modricich do Lidovky na tancovani, tak jsem zvedava, ten Odnrasek ji moc nebral, tak sem ji to ani moc nevymlouvala, nenasla si tam kamaradku, takze se tam netesila, a to nechci, abych ji tam nutila chodit...ale zitra maji konkurz na novy zacky, a tusim ze tady se me na ten Ondrasek nekdo ptal, tak jestli mate zajem...

Jeste si mylslim ze by ji ¨bavil aerobic nebo neco tak dynamickyho, nevite nekdo o necem dobrym v Brne pro ty mrnata?
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
1.9.2009 15:14:06
Já obdivuju samo Sandru i Rebču, ale hlavně ty dokonalé a sladěné balíčky!!! Tak to mě se nepoštěstí :))))

Ty jo, prvňáci... to je hukot.
My jsme měli premiéru ve školce (Lucka ) a celkem ok, tak snad to půjde.
rascal-ka 15516
1.9.2009 11:54:41
Ahoj holky, tak už máme první školní den zdárně za sebou, bylo to fakt náročný, Rebeka si ráno nabalila do aktovky snad všechno, co jsme během léta nakoupili, takže jsem jí to musela vytahat a byla scéna, co kdyby něco z toho potřebovala! Těžko jsem jí vysvětlovala, že dneska ještě nic potřebovat nebude, ba naopak ještě něco dostane. Už se těším, až se všechno usadí, bude pevnej rozvrh, kroužky … prostě stereotyp!

A co ostatní prvňáci???

rascal-ka 15516
31.8.2009 14:05:27
Já proti vrcholovému sportu nic nemám, obzvlášť plavání, jen mám prostě pocit, že je na to ještě malá a hlavně že by se měla rozhodnout sama jestli o to opravdu stojí a to podle mě bude schopná až tak v době, kdy by se hlásila právě na tu Botanickou. Přijde mi, že kladou na děti příliš vysoké nároky.

Sandra kočena? No možná na první pohled, ale kdo ju pozná, tak raději utíká, je to protiva protivná. L sice už o bouchačce uvažuje, ale já to nevidím tak radikálně, prostě se odstěhujeme na pustý ostrov a bude pokuj! ~t~

Všem prvňákům na zítřek přeju, ať vykročí pravou nohou!!! Nezapomeňte zítra fotit a vkládat, už se na nové školáky moooc těším! Rebeka už to taky odpočítává, strašně se těší, aktovku má na zádech pořád, někdy si říkám, aby ju ještě něž vyrazíme nezničila.

[<<Předchozích 1120] Názory 11211130 z 27062  [Dalších 25932 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.