Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
24.8.2009 8:23:20
Taky všechno nejlepší, pohodové rodiče i segrušku a krááásný konec prázdnin.
To ostatně úplně všem. My máme posledních 5 dní, než to nastane a já chytám docela nerva. Mám pocit, že nic není dost připravený :o(, zbalený..... Navíc tenhle týden budu jak hadr na holi, furt někde něco, těším se a ž to bude za mnou a budu moc pomalu a v klidu vybalovat. Sam už si srovnal režim a naučil se vstávat zas normálně, trénink do školky :o)), tak aspoň něco :o)) Za chvíli vyrážím do města na první pochůzky a odpo věnuju balení a zároveň hledání toho zabalenýho :o(( co nemůžu najít a budu potřebovat :o)) |
| pavlaaa | 7713 |
|
|
23.8.2009 10:00:42
Sandře vše nejlepší k dnešnímu svátku a rovnou i k pondělním narozeninám
![]() ![]() . Hodně zdraví jí i celé rodině, ať dělá mamince stále jen radost.My se vrátili z dovolené v Krkonoších, se 4 dětmi to bylo docela zajímavé, lidi divně koukali, já jsem zase vždy nevěřícně zírala do peněženky, když jsem někde platila vstupné. Ale hotel byl super, moc dobré jídlo, kluci se vyblbli v bazénu, paráda. Návrat do reality je horší, tento týden bude náročný. Carnea, máš meilík, o golfky bych měla zájem, nedávno jsem kupovala nové a bohužel jsem neměla šťastnou ruku, Fred se v nich 2x převrátil. Obávám se, že mi to jako důvod k reklamaci neprojde. |
| Jeanne | 15537 |
|
|
22.8.2009 17:36:39
http://www.waldorf-brno.cz/
Zde jsou stránky waldorfu v Brně, ale o stěhování tam asi nic nebude. Ano zápis je pro docházku od 1.9.2009, přestěhováním jim vznikla třída navíc. Telefon do školky je 549 211 042. Plovdivská je v Žabovřeskách. |
| xy |
| • |
22.8.2009 15:35:17
Prosím kde je ta ulice Plovidivská? A to je na příští roka ta přihláška? A jaká je ta školka? Prosím o nějaké net stránky či info. Děkuji moc. Mám dvouleté dítě a tak proto se ptám.
|
| Jeanne | 15537 |
|
|
22.8.2009 8:24:40
Ahoj, upozorňuji na dodatečný zápis do WMŠ v Brně příští týden, výdej přihlášek je 24. a 25. srpna na Božetěchové,
docházka od 1.9. na Plovdivské. |
| perdita | 3248 |
|
|
19.8.2009 18:48:20
My sítě na všech otevíraných oknech máme, koupil manžel něco v Bauhausu, něco v DM. Černý jsou zevnitř lepší, ale celkově super
![]() |
|
|
19.8.2009 15:55:25
Jo tak až někdy nebude takovej hic, bude třeba pod mrakem tak jo, asi bych to zkusila.
U nás je to s procházkama taky tak, musíme aspoň hrát nějakou hru. Nejlíp na rytíře :o))) Sítě se uvidí, teď pro změnu PVC, nechci v kuchyni koberec :o)), tak to má přednost. Zítra jdu zase, mám už od rána nabitej program, tak předpokládám že odpo budu na odpis.Ale dneska jsem na balení ještě ani nesáhla a vůůůbec mi to nevadí :o)). Kreslím si jak přemontuju regál a hledám barvu, co by semi líbila, abych ho natřela :o)) |
| Jeanne | 15537 |
|
|
19.8.2009 15:33:27
Martino chápu, bohužel často moje děti šílí po něčem, po čem já ne, takže počkám, až nebude takové vedro a vyrazíme někdy dopoledne.
Mě třeba poslední dobou hodně berou procházky v přírodě a vím, jak jsem to jako dítě nesnášela, absolutně jakoukoliv vycházku bez pořádné akce, zábavy, včera jsme s dětma dlouho brouzdali kolem přehrady, kdyby nebylo už pozdě, tak jsem jim dopřála tu skákací zábavu už včera, protože mě fakt mile překvapily, co ušly a bez kňučení. K sítím, máme jen ty nalepovací a zatím nám stačí, tak neporadím. ![]() |
|
|
19.8.2009 15:24:25
Mě se to moc nelíbí, zrovna dneska jsme šli okolo. Plastový židle, stolky, jedna budka a hlavně na všechno strašně praží sluníčko. Musí to být rozpálený až hrůza :o(((. To už mi přijde lepší mariánský. Ale šla jsem jen okolo, nijak jsem to nezkoumala.
|
| perdita | 3248 |
|
|
19.8.2009 12:39:19
Kamarád tam měl mít narozeninovou oslavu, ale den předtím mrholilo, tak byli zavření:-( ale jinak bych to hned šla zkusit.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.