| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1170] Názory 11711180 z 27062  [Dalších 25882 >>]
Martina_Sam_Nath 8848
24.8.2009 8:23:20
Taky všechno nejlepší, pohodové rodiče i segrušku a krááásný konec prázdnin.
To ostatně úplně všem.

My máme posledních 5 dní, než to nastane a já chytám docela nerva. Mám pocit, že nic není dost připravený :o(, zbalený.....
Navíc tenhle týden budu jak hadr na holi, furt někde něco, těším se a ž to bude za mnou a budu moc pomalu a v klidu vybalovat.

Sam už si srovnal režim a naučil se vstávat zas normálně, trénink do školky :o)), tak aspoň něco :o))

Za chvíli vyrážím do města na první pochůzky a odpo věnuju balení a zároveň hledání toho zabalenýho :o(( co nemůžu najít a budu potřebovat :o))
pavlaaa 7713
23.8.2009 10:00:42
Sandře vše nejlepší k dnešnímu svátku a rovnou i k pondělním narozeninám ~x~~x~~x~. Hodně zdraví jí i celé rodině, ať dělá mamince stále jen radost.

My se vrátili z dovolené v Krkonoších, se 4 dětmi to bylo docela zajímavé, lidi divně koukali, já jsem zase vždy nevěřícně zírala do peněženky, když jsem někde platila vstupné. ~d~ Ale hotel byl super, moc dobré jídlo, kluci se vyblbli v bazénu, paráda. Návrat do reality je horší, tento týden bude náročný.
Carnea, máš meilík, o golfky bych měla zájem, nedávno jsem kupovala nové a bohužel jsem neměla šťastnou ruku, Fred se v nich 2x převrátil. Obávám se, že mi to jako důvod k reklamaci neprojde.

Jeanne 15537
22.8.2009 17:36:39
http://www.waldorf-brno.cz/
Zde jsou stránky waldorfu v Brně, ale o stěhování tam asi nic nebude. Ano zápis je pro docházku od 1.9.2009, přestěhováním jim vznikla třída navíc. Telefon do školky je 549 211 042. Plovdivská je v Žabovřeskách.
xy
  • 
22.8.2009 15:35:17
Prosím kde je ta ulice Plovidivská? A to je na příští roka ta přihláška? A jaká je ta školka? Prosím o nějaké net stránky či info. Děkuji moc. Mám dvouleté dítě a tak proto se ptám.
Jeanne 15537
22.8.2009 8:24:40
Ahoj, upozorňuji na dodatečný zápis do WMŠ v Brně příští týden, výdej přihlášek je 24. a 25. srpna na Božetěchové,
docházka od 1.9. na Plovdivské.
perdita 3248
19.8.2009 18:48:20
My sítě na všech otevíraných oknech máme, koupil manžel něco v Bauhausu, něco v DM. Černý jsou zevnitř lepší, ale celkově super~R^
Martina_Sam_Nath 8848
19.8.2009 15:55:25
Jo tak až někdy nebude takovej hic, bude třeba pod mrakem tak jo, asi bych to zkusila.

U nás je to s procházkama taky tak, musíme aspoň hrát nějakou hru. Nejlíp na rytíře :o)))

Sítě se uvidí, teď pro změnu PVC, nechci v kuchyni koberec :o)), tak to má přednost.

Zítra jdu zase, mám už od rána nabitej program, tak předpokládám že odpo budu na odpis.Ale dneska jsem na balení ještě ani nesáhla a vůůůbec mi to nevadí :o)). Kreslím si jak přemontuju regál a hledám barvu, co by semi líbila, abych ho natřela :o))
Jeanne 15537
19.8.2009 15:33:27
Martino chápu, bohužel často moje děti šílí po něčem, po čem já ne, takže počkám, až nebude takové vedro a vyrazíme někdy dopoledne.
Mě třeba poslední dobou hodně berou procházky v přírodě a vím, jak jsem to jako dítě nesnášela, absolutně jakoukoliv vycházku bez pořádné akce, zábavy, včera jsme s dětma dlouho brouzdali kolem přehrady, kdyby nebylo už pozdě, tak jsem jim dopřála tu skákací zábavu už včera, protože mě fakt mile překvapily, co ušly a bez kňučení.

K sítím, máme jen ty nalepovací a zatím nám stačí, tak neporadím.~a~
Martina_Sam_Nath 8848
19.8.2009 15:24:25
Mě se to moc nelíbí, zrovna dneska jsme šli okolo. Plastový židle, stolky, jedna budka a hlavně na všechno strašně praží sluníčko. Musí to být rozpálený až hrůza :o(((. To už mi přijde lepší mariánský. Ale šla jsem jen okolo, nijak jsem to nezkoumala.
perdita 3248
19.8.2009 12:39:19
Kamarád tam měl mít narozeninovou oslavu, ale den předtím mrholilo, tak byli zavření:-( ale jinak bych to hned šla zkusit.
[<<Předchozích 1170] Názory 11711180 z 27062  [Dalších 25882 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.