Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
26.8.2009 20:59:04
ja dneska objednala boudu v Baumaxu... takze uz nepotrebujeme
![]() V zari urcite pojedeme,spis nekdy ke konci to planuju. tak to by bylo super, to bysme do zoo sli radi ![]() ![]() |
| Motýl73 | 12675 |
|
|
26.8.2009 19:37:19
Ahoj, ta bouda je ještě volná? Za kolik ji prodáváte? Dá se rozebrat nebo by se musela převézt celá?
|
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
26.8.2009 17:30:30
Ahoj
domečky krásný, ale my neumístíme :o)). A vlny super, snad příští rok :o)) Dneska poprvé mám pocit, že to zvládnu. že už to vypadá skoro připraveně a že to jde. Navíc M. slíbil, že v pátek zůstane už doma tak si nějak věřím :o). Nebo je to tím, že se blíží konečně školka :o)))) Koupila jsem nalepovací pojistky proti otevřewní skříní, míním je nalepit na dveře od balkonu, aby natha nenapadlo se tam dostávat bez dozoru. Vrtat se do toho nesmí, tak snad splní účel. Maru nebudete v Praze v září :o)). Včera jsem domlouvala, že pokud nám to zase nepřekazí nějaká nečekaná nemoc tak konečně zvládneme tu zoologickou :o)). Tak třeba že by nějaký minisrazík :o)). |
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
26.8.2009 12:19:54
ahoj, my jsme se vratili do nasich tak nevim co se tady zase deje...
Domek jdu zrovna objednavat, ale ta bouda je moc mala a ten domek asi moc velkej, zabralo by nam to moc mista na nasi pidi zahradce.... a za kolik je? A jak by se to prevezlo kdyztak? Nebo to je novy a jeste nepostaveny?? |
| Klára+2 rošťandy |
| • |
26.8.2009 5:53:30
Za Sandru díky!
Jj, Dáši, ale už jsme si polepšili, tak posíláme chaloupku dál! :oD Holky si Bulharsko vyloženě užily, prý super vlny, bezva aquapark, delfinárium ... jen mě trošku kazí radost, že mamce na letišti vykradli kufr, takže nový foťák, který jsme jí dali k vánocům je fuč a fotila jen mobilem, takže fotek málo a kvalita mizerná, ale zážitky jsou určitě důležitější! |
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
24.8.2009 20:30:45
a koukam, ze v bulharsku byly uzasny vlny!!!! bomba
![]() pavli, s tema vstupama, je to mazec.. a jak jste se seskladali do auta?? |
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
24.8.2009 20:29:40
nojo, vcera bylo sandry.. toz dodatecne vsechno nejlepsi!! jak k svatku, tak k naroeninam. hlavne hodnou mamku, segru a at ji jde plavani a hlavne ji bavi
![]() ![]() ![]() boudu na naradi nepotrebujem, ovsem ten zahradni domek... ten by se holkam straaaasne libil.. jen nevim, kam by se nam vesel.. muzes klary na chvili na skype? |
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
24.8.2009 19:24:34
V tom teď přebýváte jo, Kláry?
![]() I já se připojuju s přáním všeho nej Sandře :) |
| rascal-ka | 15516 |
|
|
24.8.2009 18:40:51
Ahoj holky, moc díky za přání, je fajn, když si někdo vzpomene, zvlášť když zapomenou i ti nejbližší.
![]() Hodím sem aktuální tapetu: ![]() Nepotřebuje někdo zahradní domek nebo boudu na nářadí??? ![]() Je zateplenej včetně podlahy, 3 x 3m + 1,5m stříška. ![]() 2 x 1,2m |
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
24.8.2009 8:23:21
Taky všechno nejlepší, pohodové rodiče i segrušku a krááásný konec prázdnin.
To ostatně úplně všem. My máme posledních 5 dní, než to nastane a já chytám docela nerva. Mám pocit, že nic není dost připravený :o(, zbalený..... Navíc tenhle týden budu jak hadr na holi, furt někde něco, těším se a ž to bude za mnou a budu moc pomalu a v klidu vybalovat. Sam už si srovnal režim a naučil se vstávat zas normálně, trénink do školky :o)), tak aspoň něco :o)) Za chvíli vyrážím do města na první pochůzky a odpo věnuju balení a zároveň hledání toho zabalenýho :o(( co nemůžu najít a budu potřebovat :o)) |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.