Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
25.7.2009 8:58:52
v měnínský bráně v tom bazaru. Ale výběr už asi hlavně pro holčičky. Jinak poslední dobou vlezu dskoro do každýho. V září bude zmatek, budou shánět všichni, tak chci být za vodou :o))
|
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
24.7.2009 19:37:51
my jsme tady byli na dovce po 3 letech a fakt to bylo super. Nejvic mam rada jak nekam clovek prileti a vyleze do toho jejich morskyho vonavyho vzduchu z letadla
![]() I kdyz tady bylo asi 30 kdyz jsme odlitali, takze ne zas takova zmena... ![]() Nejvic se tam libilo Terezce ktera uz si to fakt uzivala, radila vecer na mini diskotece a celej den byla ve vode, akorat nechapu ze tam nic nejedla, ja recky jidlo miluju a u tech svedskejch stolu bych mohla byt treba pul dne a ona jedla jen suchy testoviny atd.... ![]() |
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
24.7.2009 16:00:08
Taky bych potřebovala nějaký džíny a tepláky pro Ondru, kde mají výprodej, Marti?
Sušička- měla jsem asi před 6 lety půjčenou od tchýně (značku teď nevím, měla asi 10 pater), zkoušela jsem banány, jabka, švestky, pomeranče... pak mě to přestalo bavit. Schlo to v tom děsně pomalu, v podstatě, jak doma na sítu, akorát to navíc žere elektřinu. Tak buď byla blbá (ale oni jsou celkem na kvalitní a značkové věci), nebo to tak mají všechny sušičky nebo jsem blbá já ... A křupavé banánové chips, jako z obchodu se mi stejně nepovedly. Ale třeba tě to chytne a bude to fajn, já jsem takový jako spíš lenoch ![]() |
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
24.7.2009 14:20:09
Ahoj
teda Řecko :o)))) to závidím, snad už příští rok to u nás taky půjde :o)). Písek blbý, ale i tak :o)) Se sučičkou nevím, moc nesuším, vždycky mi stačilo sluníčko nebo trouba. Beru sušený houby od mámy :o))) sama na to moc nejsem. Jo a ve fusakli na maliňáku mají punčochy bez ťapek, do vel. 168 a cena 100-120. Sama přemlouvám, že to bude dobrý a lepší, než aby zmrzl :o)). Dnska jsem mu ve výprodeji koupila tepláky, džíny a trika. Jen u mikin mám pocit, že jsou buď s kapucou přes hlavu ( to má, další nechcem v zimě to překáží), anebo z fleecu. Obyč. slušný bavlněný.....to snad vymizelo, nebo to není v kurzu....nebo jsem mimoň :o) Dopo jsem se dozvěděla, že musím do akvárka kouipt větší motorek, že foťák se opravit nevyplatí.....už radši nikam nejdu :o) |
| Jeanne | 15537 |
|
|
24.7.2009 14:06:09
A protože mi pořád moc dobře radíte, prám se, máte zkušenost se sušičkou ovoce? Stačí jít do obchodu a nějakou koupit? Nebo je něco lepší, něco horší, nějaká funkce apod. Fakr moc díky.
|
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
24.7.2009 9:08:13
byli jsme na Rhodosu, super,ale dost vitr i kdyz na tomhle pobrezi pry normalne nefouka...
![]() taky sme travili vic casu u bazenu, ale byl hned vedle plaze, takze jsme to stridali, aqle kvuli vetru to na plazi moc neslo, pisek vadil jak foukalo hlavne Adamkovi. V nedeli mame nastoupit opet na magnetickou rezonanci,tak jsem zvedava jestli to tentokrat vyjde.... |
| hic |
| • |
23.7.2009 16:41:41
české ponožky a podkolenky mají v Bystrci v obchodním domě MAX,mají i výber kloboučků a kšiltovek
|
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
22.7.2009 21:55:58
jo a podkolenky.. urcite v ceskych fuskach v te josefince, je to rimske namesti.. obyc. ponozky kupuju vetsinou HaM nebo CaC v packu...
|
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
22.7.2009 21:53:43
cau, uz jsme od vcera doma, prolitla jsem zpetne, musim politovat sandru, ale je to holka statecna!!.. snad uz budete mit klari, opravdu klidne prazdniny
![]() pavli, to me mrzi, treba se to jeste zlepsi a tech oprav nebude tolik. my priste nepojedem k mori, ale kamkoliv k bazenu.. mozna se mi podari i naka fotka dodat ![]() |
| Gabča, Adélka 12/02 | 25000 |
|
|
22.7.2009 17:13:07
ahojky :) České fusakle najdeš ještě v Josefínce. Vstup je i z druhé strany od Masaryčky. Mezi kostelem a teranovou je průchod na Josefskou. Když se tama dáte, tak proti vám je vidět vstup do obchodu s ponožkama. Tam jsem koupila podkolenky loni.
PApa. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.