| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1280] Názory 12811290 z 27062  [Dalších 25772 >>]
Martina_Sam_Nath 8848
22.7.2009 16:34:15
něco podobnýho je na maliňáku u jedničky, a na české u trolejbusů. A snad ještě pořád i na Pekařské.

Zvítězila jsem nad metrovou hromadou prádla na žehlení :o)))), jdu si dát zaslouženou svačinku. Voda už teče, ale je temně oranžová :o(((. Ještě že to nemusíme pít
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
22.7.2009 15:03:57
ponožky a podkolenky a punčochy kupuju bu´d v hypermarketu nebo u nás v Komíně - na zastávce šaliny - české fusekle. Mají celkem výběr všeho. A myslím, že jsou i jinde v Brně, jen nevím kde ~;((
22.7.2009 15:01:29
Joj Pavli, ježiš, to bych nechtěla, snad jste se nenakazili.
Byl v pohodě, přišel z práce celkem ok, ale večer dostal horečku, tak snad to bude ok.
Budiž mu omluvou, že o nemoci ještě nevěděl...
Martina_Sam_Nath 8848
22.7.2009 14:47:18
já jsem na tom stejně. Věčně si nejsem jistá jak jsem to a ono řešila u Sama a jestli to u Natha dělám dobře :o))).
A podkolenky buď v ponožkárnách nebo na netu. Já výborně nakoupila na rajponozek.cz
Budu zase, ceny super, dodání jednání taky :o)

Od dvou od rána nám neteče voda, teď už to prej asi pustěj :o(((. Ochota dispačinku vodáren i pracovníků tady :O((((((. Už jsem s klukama a kýblem byla dvakrát u hydrantu, protože cisternu sem nikdy nedávají. Ani loni, když netekla dva dny :o(
Dokážou mě taak vytočit
Jeanne 15537
22.7.2009 14:33:49
Holky dík, připadám si nemožná, teď nějak děcka všechno měly, tak jsem nepotřebovala někde něco kupovat a najednou je jim to malý a já jsem, jako bych děti nikdy neměla~:(

Já bych třeba pro Sáru chtěla podkolenky, ale trochu jsem se už koukala a bude zase nadlidský výkon je sehnat. Buď mám smůlu, nebo jsem fakt nemožná.

pavlaaa 7713
22.7.2009 12:18:34
Ahoj holky, konečně nám jede PC, blesk nám zlikvidoval připojení na net.
Kláro, chudák Sandra ~a~, snad je jí už dobře.
Dášo, tvůj manžel je nemocný? Já s ním včera měla rande ~j~ a obdivoval i malého v kočárku, nerada bych v tomto počasí lehla s horečkama ~o~.
Maru, kde jste byli na dovolené?
Já jsem se teď 14 dnů starala o 4 děti, jsem ráda, že se počet zúžil "jen" na 3. Fred si pořád stoupá, všude leze a přes den skoro nespí, klasika. V noci se ale už budí cca 2x, tak nepadám tolik na ústa.
J. jel minulý týden s nejstarším a s Andrejkem stanovat, původně chtěli být pryč 4 dny, ale vrátili se už druhý den. Klukům se stanování a chození po Adršpachu nelíbilo ~d~
Včera jsme byli na kontrole jizev, další operace by měla proběhnout v lednu, možná bude nutné spravit i ručičku, kterou operovali teď. ~:( . A v pubertě malého čeká operace nožiček, jsem z toho trochu špatná. V čekárně byli i pacienti neurochirurgie, tak jsem si vzpomněla na Danču. Nevíte o ní něco? Mám pocit, že měla jít na další operaci.
Martina_Sam_Nath 8848
22.7.2009 10:33:06
Ahoj

Maru a kde jste byli? Je jasný, že si člověk moc neodpočine, ale aspoň změna prostředí, zážitky a tak :o)))

Dášo :o(, teď mi psala kámoška. Lítá tu viroza - horečky plus plná pusa aftů, hodně chytlavý. Tak mám obavy, kluci lapnou snad všechno.

Odpo musím na poštu a nákup, odvolala jsem cestu do města a do serv. s fotáťem, na to nemám nerv :o))

Zítra budem grilit a koupat a vyperu si u kámošky fatboye, tak se těším. Jen doufám, že to nezkazí nějaký nečekaný bouřky :o).

Hlasovala bych taky pro pláštěnku, pončo by podle mě prokoukli a rychle se zmáčeli pod ním :o)). Aspoˇn u nás tomu tak bylo.
Teď už Sam odmítá nosit i pláštěnky, musí mít bundu. A na zimu nevím jak to bude. Punčochy nechtěl už loni, letos mám obavy, že nebude chtít ani kamaše....zkusím asi podkolenky. Snad bude zima příznivá.
Začínám pořizovat. Potřebujem tepláky, mikiny, ponožky.... :o(
Ale včera sandále, zdrsavotní, český za 190,- :o))
22.7.2009 10:11:47
Tak u nás se marodí, Ondra začal poslední den dovolené (sobota), doma se přidal tatínek a teď i Lucka, střídají si tu horečky. Chjo.
ASi se vrhneme na nějakou domácí výrobu...
Maru+Terezka04 + Adámek08 15242
21.7.2009 21:14:15
ahoj holky, jak se tady mate?My jsme doma z dovci, uz teda tyden,ale jeste jsem se nedostala na pocitac...a to ted budu delat fotky atd....takze se tady jeste nasedim dost...~:-D
Zitra vecer vezu Terezku k babicce,tak snad Adamek me aspon na chvli necha sem nacihnout...
To pocasi tady me nici, ty zmeny a dusno, pripadam si jako sedmdesatileta, tak nevim jak chudaci trpej ty kterejm opravdu 70 je...~;((
Adamek je ted roztomilouckej, porad se nekam koliba na tlustejch nozickach a ma moc rad lumparny, to mu uplne svitej ocicka, hlavne kdyz s nim blbne Terezka ~:-D,tak mame takovy hezky obdobi,ale pro me dost narocny, musim porad za nim ¨, no znate to samy, rocni dite jak da zabrat...Dovolena byla super,ale zrovna dovolenou bych to teda nenazyvala....~t~

JInak ja myslim ze urcite je lepsi normalni plastenka nez ponco, to mi pripada dost neprakticky...

21.7.2009 17:15:45
Obyč pláštěnka na cca 3 nebo 5 let za 69,- Kč - mají v Karsu na Ponávce (jak je rohový Kars na Cejlu, tak hned za rohem na ponávce mají dětský - obuv a pláštěnky)
[<<Předchozích 1280] Názory 12811290 z 27062  [Dalších 25772 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.