| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1370] Názory 13711380 z 27062  [Dalších 25682 >>]
Martina_Sam_Nath 8848
29.6.2009 11:01:46
Ahoj
kdo už má prázdiny ať vyjdou podle představ, kdo na ně čeká ať se dočká :o)))
Mám za sebou náročný dny, snad poslední. V sobotu jsme byli na výstavišti, super i počasí přálo a v neděli v Lysicích, bylo to dokonalý. Viděla jsem se s našima, bylo to milý. Ale padla jsem večer na tlamu. A Nath se vyspal v autě tak ráno byl budíček o dost dřív než obyčejně :o((.
Ale jinak pohoda, budem se šetřit :o))

Mám dotaz, nemáte někdo někoho známého ve státech? Nebo nějaký spolehlivý a nepředražený způsob jak si odtamtud objednat? Chcem si tam objednat troje boty, ale nikoho tam teď zrovna nemáme :o((, tak hledám možnosti. Kdybyste nějaký znali .... :o)
Martina_Sam_Nath 8848
26.6.2009 7:17:29
jéé :o(, nemáš tu mail. Tak mi napiš kdyžtak na můj a odpovím. Budu doma do devíti
Martina_Sam_Nath 8848
26.6.2009 7:16:52
Dani je krásná :o)). Sluníčko.
A tobě nemůžu než popřát ať všechno proběhne jak má a máš rychlou a bezproblémovou rekonvalescenci.

S tím očním je to teda docela divoký, ale za info nic nedám :o). Ale dneska se tam nedostanu, nejdřív příští týden.

Maru tak opožděně Adámkovi všechno nejlepší a nejkrásnější, hodně zdraví a pohody a žádné trápení rodičů :o)))

Mc je už zavřené, takže buď se někdy domluvit a já bych si to někde převzala, nebo podle toho v kolik na josefské budeš, tak bych někam došla. Budu v Mc od cca půl desáté do cca tří.
Napíšu ti do mailu můj telefon

Jinak si zakážu poránu koukat na zprávy, zrovna dnešek teda :o(((( Asi ze mě bude mimoň, protože jindy moc klidu nemám jak vstane i Sam :o)
Maru+Terezka04 + Adámek08 15242
25.6.2009 21:03:06
Marti, ja uplne zapomela na tu autosedacku, kde je to matersky centrum? A kdy bych ji tam mohla donest, zitra asi jdeme na Josefskou s Adamkem cvicit, je teda po ockovani tak jestli nebude mit reakci, tak bych ji mohla vzit nekam ssebou.
25.6.2009 20:52:00
super fotka, Adamek vcera mel 1 rok, tak jsem tak vzpominala jak to leti...
25.6.2009 20:51:09
jsem zvedava jestli tam Terezku posle k ni, ale fakt jsem s ni taky nebyla spokojena.Jestli ty brejle nosi zbytecne tak me to teda nastve, ale jak to zjistim, on by asi nerekl ze ona udelala chybu...no nevim jestli s ni nezajdu jeste pro jistotu po detsky...ale zas k tolika doktorum se mi nechce.Ani ji nerozkapavala ty oci a kdyz sem se ji na to zeptala tak mi rekla jestli ji chci davat do oci jed...
Ja jdu nekam na Obilnak me poslal doktor.
DanaK 29100
25.6.2009 20:40:39
Marti Kája oslavila půl rok, daří se jí dobře.

Já nastupuju v pondělí k další operaci.

Jinak Maru ta jeho žena ani není lékař, ona je RNDr.
Mě taky nijak nepomohla.

No nesmíš se nechat do všeho ukecat, mě chtěl třeba dělat kontrolní mikroperimetr, který nehradí ZP a stojí 2000,- odmítla jsem, neviděla jsem důvod, když se oči zpravili. tak mi udělal jen normální.

Jinak na tom cvičení na rhb není nic extra, prostě zalepuješ zdravé oko, cvičíš, píšeš, čteč, maluješ obrázky... a pak teda ten přístroj, kvůli tomu jsem tam chodila, páč ten doma nemám ~t~

25.6.2009 20:11:33
ahoj holky, vubec nestiham, tak jsem jen rychle nakoukla.
Ergo je super,ale ADamkovi zacina vadit ze se v tom nemuze hybat.

Ke Giacintovi jde Terezka v polovicne srpna, zatim jsme byli u ty jeho manzelky a na zaklade toho nosi bryle, takze je vlastne mozna ani nepotrebuje...~;(( No uvidim co nam rekne v srpnu on. ja byla u ni taky, porad me boleji hodne oci, no a me nic nenamerila, tak mi prodala nejaky vitaminy,ale oci boleji porad, vidim rozmazane chvilema a dost spatne se mi s tim ridi.tak me obvodak poslal na zmereni ocniho pozadi nebo co, tak tam musim pristi tyden zajit. Me prekvapilo ze ona mi nic takovyho nedporucila, jen mi poradila bryle do auta, ktery maji u nich, a stojeji kolem 10 000,-, jsou na jizdu ve tme, coz me dela nejvetsi problemy, ale zas tolik toho ve tme nenajezdim abych do toho tolik investovala.
Nekolikrat jsem se ji ptala jestli Terezka silha a ona mi vpodstate k tomu nic nerekla, jen ze ma 0 ,45 dioptrie a na jedno ocicko a ze ty bryle by to meli srovnat.
Taky jsem slysela ze on zbytecne poslila na to cviceni protoze je to byznys jeho zeny...a ja jsem bohuzel takovej blbcecek co si necha vsechno vnutit, bude to tam pro me tezky...~b~
Martina_Sam_Nath 8848
25.6.2009 16:16:10
A obrázek super :o))

Dani a jak rostete? Jak se vede?
Martina_Sam_Nath 8848
25.6.2009 16:15:35
Ahoj

tak fleky jsou nakonec cca 3 a matný, tak jedem na normální režim s trochu omezeným jídlem a fenistilem. Nechám to na srpen na kontrolu. Výlet se jim nakonec vydařil, byli na Darwinovi.

To oční asi teda kontaktuju, celkem myslím, že kdyby Sam chodil k lepení i cvičit, mohlo by to být prospěšnější. On je problém jen, když se tady v Brně zmíním, že dr je z Prahy :o((. Strašně moc doktorů je hned nasr...vysloveně, v bílým mě jedna i vynadala, tak jsem jí poslala....
Ale za zeptání a info nic nedám, tak uvidím.

A od včera nosím v ergu. Super, přesně to splňuje co jsem potřebovala :o)). I Sama jsem poponesla doma a dobrý :o)). Teď už jen zbavit s ekočáru a bude :o))

Jdu dělat saláty, mám v lednici hodně zeleniny tak ať to zpracuju. :o))
[<<Předchozích 1370] Názory 13711380 z 27062  [Dalších 25682 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.