| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

(?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 27062  [Dalších 26922 >>]
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
3.2.2011 20:50:47
My jsme byli včera v divadle, bylo to úžasný.
Pavli, skvělý ~R^~R^~R^.
Andrejek je moc šikovnej, vůbec obě děti, obdivuju.
Paráda ~z~

Dnes jsem přežila 5-i členou oslavu narozenin, byt nezbořen (jen napůl),děti spokojené (snad).
3.2.2011 20:48:23
Páni, tak to je síla.
Ivi, jsi statečná a Terka taky, že jste toto jednání přežily.
Přeju rychlou rekonvalescenci.

Okartep.. 25791
3.2.2011 20:39:20
propána Ivi, to zní hrozně... to je mi moc líto, že jste to musely zažít a ještě Terka, to jí k těm depresím takovej stres fakt pomohl, co?
po mandli aspoň vše ok a bez problémů?
Ivana, Terka8/99, Šimon7/02 6929
3.2.2011 20:12:12
Ahoj, tak vám to sem musím napsat: jsem fakt blbá, že jsem nedala na váš názor a bohužel jsem Terku na nosní mandle objednala do dětské. Na jednodenním odd. 18 to bylo celkem v poho, ale bohužel nás potkala nejhorší kombinace: večer krvácela a tak byla na noc přeložena na odd. 20. Sestra nás tam přivedla, řekla jedné místní sestře o co jde a nechala nás osudu. Místní sestra nás dala na jedinou volnou postel mezi kluky, to by ještě šlo. Pak odešla, že donese čaj a protože Terka už 24 hodin nejedla tak piškoty na namáčení. Půl hodiny čekám a sestra nikde.Tak jsem ji šla hledat, ovšem narazila jsem na jiné dvě sestry, které na mně koukaly jako na marťana co tam dělám... nikdo jim nic nehlásil. Tak jsem se snažila jim to vysvětlit, ovšem jejich výraz, jak je tím obtěžuju, stál za to. Pak přišel manžel s léky (protože nás pro Terku nechali přijet s věcmi, které nepotřebovala ale bez věcí potřebných...nechápu, proč nemohli zavolat že je změna situace, na co si berou telefon fakt nevím), tak ho ani nechtěli pustit se na dceru podívat, že k posteli může jen jeden... Když se mi konečně podařilo najít onu sestru co šla pro jídlo, tak prohlásila, že na nás zapomněla. Pominu li hlad tak měli hned hlídat, jestli ještě krvácí... Tak jsem Terku nakrmila, jí se udělalo nevolno, tak jsem letěla shánět misku na zvracení... opět otrávené ksichty a arogance, začli nás vyhazovat že jdou děti spát. Ter naštěstí nezvracela, ovšem to jsem se dozvěděla až druhý den protože nás vyhodili. Celou noc jsem byla šílená, nemohla jsem tam zůstat na židli protože jsem musela k synovi, muž jel brzo ráno jako na potvoru do služby a navíc jsem dost nachlazená,nechtěla jsem tam děti nakazit a budit je celou noc smrkáním a kašláním. Ještě před jejím ochodem sestra z jednodenní mi řekla, že od půl sedmé ráno můžu zase přijít. Když jsem přišla ve třičtvrtě na sedm a zvonila, vylezla jen pomocná obsluha a ta mi řekla, že k holce nesmím, že po vizitě, že nejsem na denním docházení napsaná. Vůbec nechápala, že jsme byli přijati akutně. Nechali mně tam třičtvrtě hodiny čekat, až mně tam uslzenou uviděla nějaká cizí sestra a domluvila mi, že můžu čekat uvnitř na oddělení na chodbě a konečně jsem viděla holku že je v pořádku. To se nikdo nenamáhal mi přijít na tu chodbu říct, když mně tam nechali tvrdnout... Ovšem Terka vystresovaná, že sestřičky byly zlé... Pak martýrium propouštění, bylo osm a sestra na mně houkla že až v devět... no nakonec si to doktorka rozmyslela a před půl devátou mi konečně dala papíry. Celou tu dobu tam musela Terka se mnou sedět na chodbičce před pokoji, postel jí hned převlíkli a tak se musela převlíkat na té chodbě. Už mně na ORL v dětské nikdy v životě neuvidí, na kontrolu jim kašlu, jsem domluvená s mojí ORL dr.
Omlouvám se za román, snad to trošku pochopíte ale jsem toho plná, odehrálo se to včera a dnes tak jsem se musela vykecat. Uff...
Martina_Sam_Nath 8848
2.2.2011 20:23:13
to je pěkný :o((. A kam pak chodit plavat. POnávku taky každej haní....
Sam chce chodit na kravák až bude moct.
Ale zatím má furt tu bradavici hnusnou :o(, takže má smůlu.
A už dokašlává :o)), tak jsem ráda, snad se to za měsíc nebude zase opakovat...
Ale jinak odpadaj kolegyně, děti z kroužků, tak máme nečekaná volna a naopak záskoky ...

Už aby bylo teplo a stálý počasí
perdita 3248
2.2.2011 8:49:44
Na to si dítě jaksi nestěžovalo, na učitelky taky ne, ale jestli se to stane ještě jednou, tak se školním plaváním končí!
1.2.2011 19:17:18
Páni, co je toto za nápady?
Chodí na Rašínku plavat?
Tam je totiž studená i voda :(((
perdita 3248
1.2.2011 17:50:15
Čekám, že se taky přidám k marodům... Dcerunka byli se školou plavat, prvně se smočili, pak museli klepat kosu bosí (k botkám u schodů nesměli) a bez ručníků na mokrých dlaždičkách a koukat se, jak jeden po druhým paní učitelce předvádí co umí~e~ Tak jesli ji tohle neoslabí, tak už pak fakt nevím.~t~
Martina_Sam_Nath 8848
1.2.2011 15:41:30
brrr maso :o(((. My tam byli po osmě a tak no...
Už se spouští rýma, učitelka mi říkala, že jsem ho měla už poslat do školy, ale....aby co dvě minuty rušil záchvatem kašle... Tak je mám na krku a šedivím :o))) . Mavíc Michal má 38 a umírá doma taky :o))).

Ale na víkend chci výzo trochu oslavit, aby měl vůbec nějak pocit, že to za to stálo, zatím se k němu choval, že je mu to buřt ....a a si je, on je takovej. Příští týden konečně asi budu mít ´pro něj dlouho očekávanej dárek ( sháněla jsem už na vánoce ) tak snad bude mít radost.

Jo a oblečení....něco ponesu jedné mamině od nás z kroužku. Na prodej to není, na vyhození taky ne....zbytek do azyláče. Původně jsem za to nějaký peníze i chtěla, hodili by se, ale fakt mám pocit, že je nějaká zahlcenost. A zítra proberu Samovo. Dneska si oblíknul mikinu a rukávům chybělo snad deset čísel :o((((. Už mám jednu mikinu rezervovanou, a večer snad prý budou další. Paní má krásný věci za bezva ceny, i tyhle větší :o).
1.2.2011 13:41:44
Marti, tak my měli jít dnes na kontrolu, v čekárně asi 15 lidí... za hodinu končila ordinační doba.
TAk jsem to vzdala , zajdem zítra, snad to bude lepší.

[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 27062  [Dalších 26922 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.