| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1420] Názory 14211430 z 27062  [Dalších 25632 >>]
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
17.6.2009 14:37:12
čauky Marti, držím palec, ať jsi brzy ok a už se to nevrací. Já to měla na podzim i na jaře. 2x atb v listopadu, a 2x v únoru. Taky jsem před tím angínu měla snad naposled na gymplu.

Atelier... já mám uložený tyhle tři: www.babyphoto.cz - to ale holky říkaly, že je takový rychle frk frk a komerční???
www.atelierpd.cz - tam byla kamarádka a celkem spokojená
a pak mám www.simickova.cz - to se mě asi líbí nejvíc.

Tak vybírej :)
Martina_Sam_Nath 8848
17.6.2009 10:22:08
Ahoj

chjo :o((. Přestala jsem být dneska odvážná a zajela k dr. Mám penicilin, pamycon a mucosolvan. Parádní angínu. Dvoje atb v jednom měsíci jsem neměla snad 10 let. Doufám, že se to nestane pravidlem. Ale naštěstí mi není nijak hrozně, tak aspoň tak. Jen tlak jsem měla vyšší. ALe to bude z kluků :o))))

Atelier tu kdys někdo radil, ale nevím, byla to www.simickova.cz? Nebo někde mimo to Brno? Někldo se určitě ozve.

Jeanne Matěj má chudák smůlu na kolektiv? Nebo na uč.? přeju ať máte klid a daří se mu. Musí to být náročný.
Laurenka 85484
17.6.2009 10:12:56
Ahojky, neznáte někdo nějaký dobrý ateliér, kde dělají pěkně rodinné fota s miminkama? Chceme se jít někam vyfotit. Děkuju
17.6.2009 8:46:29
My jsme se tam byli podívat na dopoledni s rodiči, Lucce se moc líbily hračky a do klasické miniškoličky chodila v Bystrci, takže jsem ji šupla blíž.
Jiný přístup, jiné hraní, ale vypadá, že jí to vyhovuje. Doma se snažíme taky podobně, ale ne tak důsledně a ortodoxně, náš životní styl to není, takže tak.
Ve škole jsem se byla dívat na dni otevřených dveří. Pomůckami jsem byla nadšená, i ta práce s dětmi se mi docela líbila, ale zas jak říkám. Oni čekají, že tím budeš žít i ty, rodiče myslím musí absolvovat kurz, čeká se od nich velice úzce spolupracovat se školou, a to si myslím, že já bych asi nenaplnila jejich představy. Jsou v Montessori systému věci, které mi nevyhovují.
Co se týče prostředí, tak to na mě nezapůsobilo úplně ok, v podstatě "holé" třídy se skříněmi, v kterých jsou jednotlivé pomůcky. Takové neosobní chladné. školička je vlastně stejná, skoro žádné barvy....Nevím, jak to vypadá na Gajdošce, ale co jsem tak slyšela, tak vím, že i někteří z okolí (Bystrc apod.), vozí děti do školy raději tam než do Komína. A to i proto, že i paní ředitelka komínská všem nevyhovuje....
Pro mě miniškolka jo, normální školka taky (ta tam není) ,ale škola ne.
Myslím, že mi bude bližší daltonský směr (vybírám-li z montessori, waldorfu a daltonu). Ale s tím jsem se osobně zatím nesetkala.
Jeanne 15537
16.6.2009 18:28:17
Já jsem tam teď byla s dětma kuknout a zůstaly jsme 2 hodiny. Plánuješ dát děti i do montess. školy? Můžeš i na email, kdyby se ti to nechtělo tady psát a jak jsi s montessori spokojena. Díky moc, neznám nikoho se zkušenostmi. Matěj chodí do waldorfské školky a před 2 měsíci se zasekl, totální psychický kolaps, má i kvůli tomu odklad, jinak je zralej, jen nechce být najednou nidke sám. Zkouším, jestli mu montessori nebude víc vyhovovat, vůbec se v tom ale neorientuju. Budu ráda za jakoukoliv informaci.
16.6.2009 15:27:21
Lucka tam chodí každý pátek do školičky (8,30 - 12,30).

Jeanne 15537
16.6.2009 11:11:29
Holky nemáte někdo zkušenost s Montessori centrem, popř. školou v Komíně? Uvítám jakékoliv informace, spokojenost, výhrady. Díky moc~x~
Okartep.. 25791
15.6.2009 16:51:46
dík holky, budu zkoušet...~x~
15.6.2009 15:18:41
Kdyžtak mrkni sem, tam je všechno :)

http://www.miminko.estranky.cz/
15.6.2009 15:17:35
Držím palce s nemocema.
Na dovču jezdíme s lékama. Pravidelně nemocníme před odjezdem a doléčujeme tam :(

Peti, bolavý prso...tuším chladit (tvaroh, mražený sáčky přes plínu,), před kojením naopak nahřát (plínou z mikrovlnky nebo sprchou), a kojit bradou k bolavému místu...držím palec, ať to zvládneš bez atb a teplot. Já měla jen mírný průběhy bez komplikací.
[<<Předchozích 1420] Názory 14211430 z 27062  [Dalších 25632 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.