Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
22.6.2009 22:53:28
nestiham, nestacim..
marti, my nebudem ti pravy na ukazovani miminka, neb nase miminko leze a stoji... klari, skoda rebcine choroby:-((( ani sem vam nestihla poprat hezkou dovcu a vy jste uz doma.. pavli, s tim slucovanim... nedalo by se to nejak ovlivnit?? treba kdyz budes pusobit na rodice behem prvni tridy, pohnete s tim hromadne. menit kolektiv kazdej rok, to je celkem opruz.. a tri roky je sakra rozdil... toz choroby pryc, zacalo leto!!! marti, kdyz budete mit nakou akci, informuj dopredu a ne zpetne!!! ![]() |
| pavlaaa | 7713 |
|
|
22.6.2009 20:55:38
Kláro,škoda Rebčiné nemoci, aspoň na dovolené by jí choroby mohly dát pokoj. Už je O.K.? Zase to byla angína?
Marti, ty už běž proboha někam na pořádné vyšetření, na rtg plic, odběry, ať celé léto nepromarodíš a necpeš do sebe ATB. Abychom netrhali partu, vyzkoušeli jsme i my pobyt na infekčním v dětské. Nejprve jsme jeli do Vyškova, doufala jsem, že tam bude pobyt matky na pokoji u dítěte bez problémů. Chtěli ale Freda dát na 3 dny JIP, prý kapačku na normálním pokoji dát nemůžou, a na JIP může návštěva max. na 5 minut. Tak jsme jeli do Brna a byla jsem mile překvapená. Personál super, nenarazila jsem na žádnou protivnou sestru nebo dr. Zaregistrovala jsem debatu o školách, my dnes měli schůzku rodičů budoucích prvňáčků a jsem trochu roztrpčená. První třída sice bude samostatná, ale ve druhé je možná sloučí s páťáky!!! Přitom prvňáků bude 10,teď má 1. třída 8 dětí, další rok by mělo nastoupit 15 žáků. Doufala jsem, že by aspoň na matematiku a češtinu mohly mít děti zvlášť, ve většině vesnic to tak je. U nás ale není zájem o změnu ze strany školy ani rodičů. Doteď bylo ve sloučených třídách cca 10 dětí, časem jich bude dvojnásobek. Andy má problémy s adaptací, neumím si představit, že by byl ve třídě s kluky o 3-4 roky staršími. Navíc se mu bude neustále měnit kolektiv, každý rok budou sloučeni s někým jiným. |
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
22.6.2009 16:33:32
Ahoj
tak super, i když škoda Rebčiny nemoci :o((. A už dobrý? U mě asi pen. nezabral :o(. Kašlu pořád, rýma jak ďas...v noci 2-3 hod. záchvaty kašle. Moc s enevyspím. Sice jsem měl aopravdu nabitý víkend, ale aspoň malý zlepšení jsem čekala. Hlavně u tý rýmy. Pamycon vůůůbec nepomáhá. Ale jinak super. Byli jsme v té Břeclavi, bylo to...dokonalý, prostě bez chyby. Kluci i já jsem si to moc užili. Blbne mi foťák, tak musím fotky vyžebrat od ostatních, abych něco měla. A v neděli jsme měli akci na kolišti. Počasí bylo super, lidí strašně málo :o(. Ale zase si to aspoň děcka užili, Sam mohl s ostatníma lítat po parku a já se nebála, že se někde ztratí. Navečer se tam "vykoupal" v kašně :o(( tak jel domů ve spodním prádle :o)). ALe teda naštěstí autem :o)). A ráno nic, ustál to bez rýmy a všeho, tak jsem ráda. Mě letí poštou ergo, moořná už zítra :o)) těším se. A co Alena? nenapíše, fotky neukáže? ....Oki co u vás? Co malej? A Nat? A co Danča? Nějak mi chybí ty malý miminka :o)))) |
| Klára+2 rošťandy |
| • |
22.6.2009 7:00:00
Ahoj holky, zdravím po návratu z Chorvatska, počasí nám vyšlo znamenitě, ani jednou nekáplo, vedra pořád ke čtyřidítce, až mi to chvilkama lezlo na nervy a malé krátké ochlazení bych uvítala. Rebeka v úterý dostala vysoké horečky, takže se koupala pouze dvakrát a zbytek dovolené musela zůstat v apartmánu. Jediné štěstí bylo, že jsem byli i s Leošem a mohli jsme se u ní střídat a Sandra se mohla koupat. Zatím jsem všechny dovolené jezdila s holkama sama a letos jsem konečně Leoše ukecala a jak se mi to hodilo! Jinak dovolená super,jeli jsme dobrá parta asi s dvaceti dětma, takže se děcka opravdu vyblbla a my už večer mohli sedět u vínka. :o)
|
| perdita | 3248 |
|
|
19.6.2009 6:45:05
Do té soukromé se teď někdy dělaly přijímačky
![]() |
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
18.6.2009 22:47:17
jj, ty hranice jsou bezva, ale ta empatie je na mě málo citová...
Ta soukromá anglická třída (pobočka z mendláku) nevím jaká je, ale drahá je, kolem 4000,- / měsíc, uff Ještě zkus v Jundrově, slyšela jsem chválu. http://skolni.info/novy-web/?page_id=18 tuším, je to tahle. |
| Jeanne | 15537 |
|
|
18.6.2009 16:35:27
Dášo, díky moc za názor. Matěj byl fakt nadšený, že přesně věděl co může, co nemůže, nikdo mu do ničeho nezasahoval, taky ty hračky super, ale já trpěla tím neosobním přístupem. Normální škola pro něj není, potřebuje něco spešl, individuální přístup a ve waldirfské škole mají v 1. třídě 28 dětí, což je pro něj šílené. No asi zůstaneme u waldorfu, ale máme na to ještě rok.
Ještě v Komíně je nějaká soukromá třída (pobočka z Mendláku)s velmi malým počtem žáků, ale tam je asi vysoké školné. Konečně máme brýle, na 2. pokus, nejdříve byly zase špatně udělané ![]() |
|
|
18.6.2009 13:52:29
to je počasí :o))
dali jsme si na otočku město a odpo zůstáváme zalezlí doma. Máme tu udělanej chládek, Nath snad usne a já se natáhnu taky. Sam odpočívá u pohádky. Tak jsem ergo zaplatila. Těším se na něj jak na ježíška o vánocích :o)). 3koda, že nebude teď hned ( můj oblíbený způsob :o))) Ale to bych o to těšení zase přišla :o). Jdu sezobat tablety a přemluvit mládě k spánku. I když s tou sbíječkou pod oknem :o((( |
| Laurenka | 85484 |
|
|
18.6.2009 11:00:25
Díky Dášo, tak jsem zkusila to Babyfoto, snad to bude dobrý. Má čas už zítra, tak uvidíme. Každopádně díky za radu.
|
|
|
18.6.2009 9:26:08
ahoj
no já doufám, že to bude konec, asi dám přes prázdniny pro jistotu nějaký klidovější režim, jestli to půjde. Nechci být častým návštěvníkem dr. Mám ji ráda, je naprosto úžasná po lidské i odborné stránce, ale stačí mi ji vidět na preventivkách :o))) Jinak je mi líp, jen furt kašlu, jak teče rýma. Ale dneska se to láme, tak pohoda. Na inzerát jsem sehnala ergo za 1600, tak čekám až se paní ozve. Byla jsme první zájemce, tak snad to klapne. Nechce někdo někde levně kočár? Korba, sporťák, příslušenství. Trochu jetej, ne na parádu, spíš k užitku, ale dobrej. Levně :o)) V sobotu jedem do Břeclavi na dětský den, zbývají v budu nějaká místa, nechcete někdo jet taky? Bude to krásný :o)) Plakát je tady: http://files.phsos.webnode.cz/200000226-7c6c37e5fe/B%C5%99eclav_2009.pdf kdyžtak dejte vědět, během dneška, ještě tam je 11 míst. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.