Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
11.6.2009 16:04:56
ja kupovala Ergo Baby, coz je v podstate hodne podobny jako manduca,zatim ho tam nosim na brise,je k tomu dvd jak tam dat dite, a jeste jsem nemela cas nastudovat jak ho otocit abych ho mela na zadech.
astejne mi to prijde lepsi na brise.Adamek ma kolem 11 kg, takze uz to neni na nejaky desli noseni,ale docela to vyuziju,hlavne kdyz jdu s Terezkou cvicit a potrebuju volny obe ruce abych ji mohla chytat kdyby od nekud padala. Ta cena je teda docela dost,ale zas tvrdej jak je to ergonomicky atd.stoji 2500,- |
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
11.6.2009 14:51:34
Maru si kupovala nosítko ne? Nevím jestli tohle nebo jiné.
Mě se to docela líbí, když to tak pozoruju na těch maminkách :) Ale nevím, jestli na roční bych to brala, to spíš na menší, na roční bych brala spíš už asi krosnu. |
| Okartep.. | 25791 |
|
|
11.6.2009 14:40:10
Marti, já právě čekám na ppl, které mi ji přiveze:)
|
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
11.6.2009 11:16:10
nemáte někdo? Uvažuju že bych si jí pořídila. Na záda, se šátkem si tak moc jistá nejsem. Kdybych prodala kočár i s hlubokou tak bych na ní měla i peníze :o)).
Jen nevím, jestli se vyplatí. Uvažuju i o půjčení, ale ta záloha....:o)) |
|
|
11.6.2009 8:28:15
jojo, líbí se mi, a je levnější, než ty z reklam :o)). Mám pocit, že aspoň něco dělám :o)), když už máme byt plnej zvířat.
Dneska mám uklízecí dopoledne, Sam jde se školkou do divadla a odpoledne je pozvaný na nar. party :o)). A protože jsme včera využili krásnýho počasí a šli na hřiště na kolo, tak to tu podle toho vypadá .o))) |
| Okartep.. | 25791 |
|
|
10.6.2009 18:45:55
postýlku, máme.. o tom biolitu jsem slyšela a až ho někde splaším, taky to tu prošplíchám:)
|
|
|
10.6.2009 17:46:57
Jo jo tak nějak, buď Sam aby tam byl 10 týdnů sám :o(((, nebo já nechala Natha 6 týdnů někomu a byla tam. Nevím, ale tohle nejsou podle mě schůdný varianty.
Zatím ta Nathova diagnosa nezněla dost....nemocně. Spíš mi to přijde, že se pojišťovny snaží šetřit, ozdravovny se houfem zavírají.... I když teda, když jsem tam volala a ptala se na varianty, tak třeba u nich neexistovala varianta, že bych sebou natha jen měla. Bez procedur, bez nějakých nároků, prostě jen jako rodinnýho příslušníka. Sami se moc nesnaží. Volala jsem i do Křetína a tak, ale všude víceměně stejný. A ty peníze fakt nekřesťanský. Ale to je jedno, zatím ťukám kde můžu, Sam už chodí do školky měsíc a nic :o))) je v pohodě. Sice se mu vrací vyrážka, jak je na slabších lécích, ale to je zatím v pohodě. Teď doma dělám akci " zbavuju se roztočů " :o))), mám na ně novej biolit, budu měnit postele klukům ( nepotřebujete někdo postel pro mimino? klasickou šprušlovou ?) a vůbec tak nějak nemám čas na nic myslet.Minulý týden mě to ještě hodně štvalo, ale už jsem to spolkla. Buď za rok, nebo někam tak sami, na hory v létě nebo tak. Stejně by to bylo levnější :o) |
| Okartep.. | 25791 |
|
|
10.6.2009 17:20:28
nazdárek.. Marti a proč neprošel Nath? co by ti úředníci chtěli, aby jel brácha sám a ty byla s Nathem doma nebo ty s Samem a Natha jako zavřete doma?
![]() |
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
10.6.2009 16:13:56
Marti, to je škoda, že vám ta ozdravovna nevyšla :(
Nevím, proč s tím dělají takový vofuky, podle mě by tam mělo 90% dětí jezdit povinně |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.