Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
10.6.2009 12:08:03
ahoj,to je skoda s tou ozdravovnou.
Ja jdu v pondeli na cinskou medecinu o obema detma, uz mam tech nomoci plny zuby, treba pomuzou.... vypada to ze adamek nepije protoze zadrzuje vodu a je potreba mu vycistit lymfaticky cesty.... |
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
9.6.2009 11:29:14
Ahoj
s aktovkama a ani striptérama neporadím :o))). Spíš budu rady do sebe nasávat. Teda o těch aktovkách :o). nakonec se ozdravovna nekoná, Natha neschválili a to co bych za něj musela platit.....to radši moře, nebo tak. uvidím příští rok, stejně to pomalu spěje k tomu, že v srpnu ho vezmou do péče na aki. Měl skvělou reakci na priorix. 8. a 9. den horečky, hodinu po nurofenu o stupeň šplahi :o(, nejvíc měl 39,8. V klidu jsem přestala být, když jsem zjisitla, že z lékárničky "zmizel" Diazepam, kterej tam mám co ho dostal Sam. Naštěstí jsme to zvládla a pak už dobrý. Jinak klid a pohoda. Kulturně jsme s evyžili na autosalonu, v depu v pisárkách a v neděli jsem já k...a vzala kočár, aby se Nath vyspal a vyrazili do města. A tam mi asi spadlo něco těžkýho na hlavu, protože jsme vyjeli na špilberk a na bitvu a rytíře.... Odpo takovej bolehlav......záda pitomý, já pitomá..... :o))) |
|
|
6.6.2009 9:55:14
ja byla na stripterovi jednou ve Vidni a fakt dobry,ale nesvlikli se cely az do naha...
![]() ![]() My nejde,Terezka vcera blinkala a Adamek ma opet 38,7 ![]() |
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
5.6.2009 20:05:48
baby, kdo jdete zitra na bambiriadu???
|
| perdita | 3248 |
|
|
5.6.2009 14:38:35
To víš, že jo, a chci ho vidět v reále
|
|
|
5.6.2009 14:15:53
¨batohy nevim,ale prehlidla jsem se (nejak me boli oci posledni dobou, rano jsem cela otekla,byla jsem u ocni doktorky v optice a dioptrie nemam, mam novej krem,ale ztoho to pry byt nemuze...tak nevim) a precetla ze hledas striptera.... |
| perdita | 3248 |
|
|
5.6.2009 14:05:49
Nevíte, kde je v Brně nějaký výběr? Jdeme po Emipu, ale chci ho vidět v reále... Díky.
|
|
|
4.6.2009 14:23:33
chudinka malinkej
,tak az uz se to jen lepsi....To je skoda ze nemate vystoupeni,to je na tom asi bavi nejvic...no jsem na ne zvedava v sobotu,doufam ze nebude prset. |
| pavlaaa | 7713 |
|
|
4.6.2009 10:17:35
Maru, gratuluji ke spaní a závidím. U nás teď bylo krátké období, kdy se malý budil 2-3x, což je paráda, ale na dnešek byla noc zase horší, tipuji zuby.
Na soubor jsem se ptala já, ten místní má díky malému počtu dětí problém sestavit vystoupení :-(. V sobotu ale budeme pryč, škoda, mohly jsme se aspoň poznat. Marti, ty jedeš s klukama do ozdravovny na 6 týdnů????? Držím palce, ať hlavně během pobytu neonemocní. Liberec se mi zdá děsně daleko, to za tebou tm bude jezdit každý víkend? Romi, ty jsi z Rousínova? Zábavy v naší vesnici jsou docela často, ale většinou na nich hraje Voděnka repertoár a lá Eva a Vašek, to se mi nezdá pro postpubertální dítka moc atraktivní. Asi to dřív bylo jiné. My teda na žádné zábavě zde ještě nebyli, nebylo hlídání. Až pojedete k příbuzným do Rousínova, tak se stavte!!! U nás nic nového, převazujeme, na jedné nožičce se rána hůř hojí a jizva asi bude víc viditelná, ale hlavně, že se krásně hojí ruka. V úterý jdeme na plastiku,Freda oblbnou a vytáhnou mu stehy. Jsou sice samovstřebávací, ale jak se to hůř hojí, tak tomu raději takto dr. pomůže. |
|
|
3.6.2009 20:50:05
ahoj holky,kde jste vsichni?
![]() Terezka bude v sobotu k veceru vystupovat na Svobodaku kdyby jste se nekdo doma nudili a hledali nejaky pogram,budou tam vystupovat i jiny detsky soubory,je to od 5 hodin. A jak se me taky nekdo ptal kam chodi, tak jestli mate zajem tak na pristi skolini rok jsou pry jeste volna mista. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.