Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
4.5.2009 17:22:53
já bych spíš zapřemýšlela, jestli vůbec ještě v noci kojit. POkud by to šlo, ho ukonejšit tak bych už ani v noci nekojila, ty pravidelný časy se odbourávají pak taky dlouho :o)). Řekla bych, že to je ideální věk na to, aby si zvykl, že se v noci spí a nepije. Nath taky přes den skoro nepije :o((, Sam byl stejnej a kojím jen ráno a večer, nebo jednoupřes den, když neusne v šátku nebo kočáru, když jsme venku. Ale držím a věřím, že častým nabízením a teplem se taky rozpije.
Je až neuvěřitelný, jak jsou si ty mý kluci podobní v chování a návycích .o)), že by stejná máma :o)). A sedačku dnést můžeš, případně se můžem domluvit a já jí někdy přeberu, třeba někde na trase na vídeňské. Jsem v kuřátkách pomalu denně. A vyvařování je vyjímka, normálně nevím co vařit, nemám všechno potřebný a hlavně chuť a energii. Dneska to vyšlo po dlouhý době a zase určitě nadlouho :o)). Ale když budu vědět co mám vařit, tak klidně navařím, baví mě to :o)) |
| perdita | 3248 |
|
|
4.5.2009 17:20:48
10 dní
Bylo to strašný, proto už jsem podruhé nenašla odvahu, ale zase to fungovalo a všem nám bylo líp![]() |
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
4.5.2009 17:08:26
dudlik prave taky nema a nepije nic nez mlicko, nechce jinak nic...no nejak to musime zvladnout,doufam ze to pujde, uz melu z posleniho, takze proste kojit minimalne po 3 hodinach, jinak uklidnovat chovanim atd...
|
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
4.5.2009 17:02:50
jo a pokud měli žízeň, dávala jsem jim vodu z flašky...v mezičasech kojících nespících
![]() |
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
4.5.2009 17:01:35
Přesně jak píše Martina.
Prostě jsem si sedla k postýlce a hladila, zpívala, uklidňovala, když to nepomohlo, tak i chovala, v sedě ve stoje, prostě všechno možný, jen nekojila. Takže třeba v 23 a pak ve 2 a v 5 ráno. ¨Trvalo ty ty 3-4 dny, nedalo se vydržet, hlavně u Ondry, ale tam mi pomohl manžel. prostě jsem odešla a on to nějak zvládl...s Luckou to tak nešlo, jednak ho nesnesla a neměla dudlík, tak tam jsem musela být tvrďačka sama....ale stejným způsobem a šlo to. Pak se budili jak hodinky v 23 a v 5. A časem se už pak samo odbouralo i toto (kolem 1 a 1/5 roku). Budí se někdy i teĎ, ale prostě jen dojdou se pomazlit .. |
|
|
4.5.2009 16:48:21
Perdi, a jak dlouho ty vyplakani trval vam?
|
|
|
4.5.2009 16:47:26
Teda Marti,ty ale vyvaris,neches prijet k nam domu???
![]() Adamek odmita dudlik,takze chce porad prso,ale zkusim chovat,chodi k nemu nejdriv Petr¨a chova a kdyz ho nic neuklidni a jeho odstrkuje tak nastoupim ja s kojenim, takze uvidim,zkusim ho od nej vzit a taky zacit chovat a chodit s nim... no bude to neco, ja to neznam, Terezka spinkala uz od malicka. Mam mu taky dat Daiazepam nez pujde na ockovani, jestli bude do 14 dnu zdravej tak mu daji posledni davku Hexy a stihne se to ze nebude muset ty 2 opakovat, zitra dobira penicilin a Terezka je taky zdrava, tak snad to zvladneme to ockovani,ale ten lek mu ma dat asi na zklidneni, takze mam nadeji ze se po 10,5 mesicich treba jednu noc vyspim, hura ![]() Adamek vstatva pred 6,takze kdyby vstaval kolem 5,ale celou noc spinkal tak bych to brala. MC ocihnu kde to je a pripadne privezu. |
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
4.5.2009 16:36:16
tak to já měla štěstí, dvě noci trvalo, než jsme z 2 nočních kojení přešli na nulu. Sice teda vstává v cca těch 5, ale první kojo má až kolem šesté a v bdělým stavu ( jeho :o)) v obýváku, žádná postel. I když ty víkendy jsou...pro mě těžký.
V noci jsem , když se vzbudil vytáhla, když stál a řval a chovala, zpívala atd. Dělala to co ho uklidní přes den, když potřeboval. Fakt to trvalo chvíli, prpotože už to nebylo na hlad, ale zvak, že v určitou hodinu se vzbudil. Dal se podle něj řídit budík. Mc máme na poštovské www.kuratka.com V neděli, jestli počasí dopřeje máme druhou venkovní akci pro děti a doprovod. Na moraváku :o)) Vyhrála jsem soutěž, zvládla jsem na jeden zátah v kuchyni upéct koláč,udě+lat pomazánku, salát, buřtguláš a palačinky. Chleba se peče :o)) Vrcholný výkon na příštích x dní :o))) |
| perdita | 3248 |
|
|
4.5.2009 15:10:25
Maru, Adámka jsme nechali vyplakat, trvalo to děsně dlouho, podruhé už jsem na to nervy neměla, ačkoli se pak líp vyspal a ve dne byl v lepší náladě. Ve druhém případě... no, to je prakticky nezveřejnitelné, ale kvůli těžkému průběhu nemoci u Adámka jsme JÍ dali prášky na spaní - předepsala pediatrička a to sama o své vůli! Malá se budila v 22 v noci a hrála si do dvou do rána a pak s přestávkami spala do šesti - to nešlo pečovat o dítě se 40 horečkama, to bylo na krchov, ale jedna osminka nějakéh dithiadenu jeden večer a od té doby prospala každou noc a byla mnohem snesitelnější a lépe naložená během dne, ale to prosím neberte nikdo jako příklad, protože z toho mám prakticky trauma doteď, že jsem čtrnáctiměsíčnímu dítěti dala takovej driák
![]() |
| perdita | 3248 |
|
|
4.5.2009 15:05:10
Hyperaktivní děti dělá Pe´tka Škrdlíková, ale to není psycholožka, pokud tedy v mezičase něco nevystudovala - tím ale nesnižuji váhu jejích zkušeností. Byla jsem u ní, když byla "květinka" ještě miminko...
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.